canım allaha şükür bir terslik yok biraz yoğunum o yüzden giremiyorum yoksa aklımdasınız
arkadaşlar slm çarşamba günü özer beye gittim çok bilgili anlayışlı ve alakadar bi doktormuş ay bebişimizi bu kdar net gördük 3 boyutlu ultrosonda bide cd verdi ayy durup durup izliyoz bebiş iyiymiş ama biraz suyun az dedi biraz endişelendim inş sağ salim zamanında oğlumuzu kucağımıza alırız cuma günü zübeydeye gel bi bakalım dedi böyle işte ama bebeğin durumu iyiymiş kilosu gelişimi felan iyi biraz suyu azmış bilgisi olan varmı tehlikeli bişeymi ya biraz korktum da????
canım özer beyden memnun kalmana çok sevindim. memnun kalacağını biliyordum zaten. 28 haftalık olmanı sorun etmedi dimi. biz de öyle tahmin etmiştik zaten.
özer bey doktor olarak çok iyidir ve tecrübelidir. hastasına çok sahip çıkar, yarı yolda bırakmaz. istediğin zaman rahatça arayabilirsin.
evet canım 3 boyutlu cd verir her gittiğinde, ve o an usg de de çok net açıklar herşeyi.
ben de defalarca izlerdim o cd leri ve halen de saklıyorum hepsini ilerde benim ve kızım için çok güzel bir anı olacak onlar
canım artık bebeğin epey büyüdü ve giderek su azalır yani. çok tehlikeli bişey olsaydı özer bey söylerdi ya da önlemini alır yani merak etme sen. zübeydeye niye çağırdı tahlil falan yaptırtacak herhalde. ama bebeğin durumu gelişimi iyi demiş işte. stres yapma. özer beye güven sen :hooray:. emin ellerdesin, için rahat olsun :icecream:.
ya çok fazla nete giremiyorum buyüzden geç yanıt yazıyorum kusura bakmayın neolur. çok tşkr ederim yazıların için zübeydeye suyuma tekrar bakmak için çağırdı kontrol amaçlı inş büyük sorun yoktur rabbim hayırlıca bebeğimizi sağlıklıca kucağımıza almayı nasip eder :Saruboceq:kaydirigubbakcemile3
merhabalar arkadaşlar uzun aradan sonra nihayet gelebildim.yoğunum bu güblerde biraz birde kendim için chek-up falan yaptırdım o yüzden sizleri ihmal ettim kusura bakmayın..yaprakçım nasılsın mailde atıcam sana ilk fırsatta...hanmannem Özer beyden memnun kalmana bende ç0k sevindim sen artık panik yapma rahat ol inan Özer bey gerekeni yapıcaktır ama aklına takılan herşeyi de sor tabi...bu arada yapraknil cim Ahmet yılmaz la tanıştım...:))))) detayları yazıcam ama işim var çıkıyorum şimdi çok öpüyorum....
yapraknil canım dün test yaptım sonuç pozitif biraz önce de ka tahlili versim fakültede bakalım öğleden sonra çıkmaz heralde pazartesi alırım büyük ihtimalle doktora ne zaman gittin ilk kontrolün için canım bn ne zaman gideyim acaba
yaprakçım chek-up programın içinde kadın doğumda vardı ve tesadüfen Ahmet bey denk geldi evet sakin iyi ve kibar biri ama konuşurken hiç yüzüme bakmadı :)))) ama sorduğum herşeye cevap verdi sağolsun..kontrol amaçlı gittim güzelim medikalde yaptırdım..ufak tefek şeyler çıktı tabi ama asıl sonuçlar cuma günü yani yarın belli olucak ...ilk fırsatta mail yollucam güzelim görüşürüz
canım çok sevindim senin adına. tebrik ederim a.s..
ben kan testi yaptıktan 1 hafta sonra gitmiştim doktora keseyi görmek için. 10 gün sonra da olabilir yani. çok da acele etme. kan testini 2 gün sonra tekrar yaptır. 2 katına çıkması lazım.
Allah tamamına erdirsin inşallah.
özer beye gitmeye karar verdin mi canım,
adres ve teli varmıydı sende, yoks özelden gönderirim.
hadi hayırlısı, gelişmeleri yaz yine bizlere.
canım çok teşekkür ederim,
karar vermedim aslında 2 tercihim var sağlam olanlar yani
1. Zübeydehanımdan bir doktor Blent Kayhan veya Özer bey
2.Medikalpark Ahmet yılmaz
kaldım arada anlycan bakalım bi karar vericem artık kafamçokkarıştı
canım inşallah ciddi bir şey değildir.
az kalmış artık. 2 ay kadar. çok çabuk geçer son günler.
ama sen kendine çok dikkat et. çalışıyorsan ve işin ağırsa yorucuysa istirahat raporu falan al.
o su meselesini de takip et. özer bey gerekeni yapar gerçi.
inşallah sorunsuz alırsın bebeğini kucağına.
sana özelden mesaj gönderdim.
özer beye çok selam.
a.s.
evet az kaldı şuan 31 haftalık oldum bebeğimizi sağlıklı bi kucağımıza alsaydık cuma günü hastaneye gittim zübeydeye ay ne kalabalık hastahane kan testi yaptırdım rutin kontrolmuş sonuç iyi çıktı su içinde salı günü doplore gircem inş endişelenmeme sebep olcak bi durum yoktu slmını söylerim a.e.o
yaprakçım yalnız mı kaldın bakiim sen buralarda.. canım yaa bu aralar yoğunum çok iş arkadaşım izne ayrıldı yalnızım o yüzden yoğunum.. benim kontroller iyi çıktı sayılır. tuba'm yakında gelir yazar oda buralara :))) canım aklımdasın ilk fırsatta yazıcam evdede internet olmadığı için fırsatım olmuyor yazmaya ama acısını çıkartıcam sen benim yerimede Özer beyi anlat ege de çok memnundu de :))) çok öptüm görüşmek üzere.....