canım bahsettiğin doktorların hepsi alanında çok iyi gerçekten.
iyi bir eleme yapmışsın.
zübeydehanımda özer kutlu, ziya çetin, bülent kayhan ve necdet kırker bu doktorlar gerçekten çok iyi ve tecrübeli.
ben doğum yapacağım gün bülent beyin 2-3 tane hastası daha vardı sezeryan için bekleyen onlara sormuştum nasıl diye çok memnun olduklarını söylediler. 1 tane ziya çetinin hastası vardı o da çok memnundu. hatta kadının 3. doğumuymuş hepsinde ziya beye gitmiş. necdet kırker karşı komşumun doktoru. benden 2 ay önce doğum yaptı o da. üniverstede öğretim görevlisi kendisi eşi de öyle o da çok memnun olduğunu söylüyor.
ama özer beyin yeri ayrı. benim için çok ayrı tabiki de. hastanede de ayrı bir yeri var. yani biz doğum için beklerken onun poliklinik günüydü aslında ama arada aldı beni de. ben beklerken önce doğumhaneyi aradı ve beni sormuş. bütün hemşire ve ebelerin tavır ve davranışları biranda değişti. gerçi öncesinde de kötü değildi, ben biraz bilmişlik yaptım onlara yani kötü anlamda değilde, saf bişey olmadığımı anlamalarını istedim. ama sonra tabi anlaştık yani. telden 1 saat sonra kadar geldi, ben yine bekleme salonundayken, nasıl olduğumu falan sordu, iyiyim ama biraz sırtımda ağrım var demiştim. uzan biraz dedi. hemşire de onlar koyu bir sohbete daldı şimdi dedi. gerçekten de öyleydi. herkes tecrübelerini anlatıyor tabi. ve vaktin nasıl geçtiğini anlamıyosun. ama özer beyin benimle sürekli ilgilenmesi çok güzeldi. odan ayarlandı merak etme falan dedi. çok memnun oldum. yani özer kutlunun hastası olmak bir ayrıcalık gerçekten. sana tekrar tavsiye ederim.
ama devlet hast. değilde özel hast. düşünürsen de ahmet yılmaz da çok iyi bir doktordur. bir zamanlar ona da gitmiştim.onunla ilgili bir topikde var.
ama şöyle bişey var. zübeydehanımdan bir doktor seçip özelde de doğum yapabiliyorsun, dışarı da geliyorlar bildiğim kadarıyla. ama tabi biraz maliyetli oluyor.
canım tabiki iyice araştır ve içine sinen bir doktora git derim. özer beyden memnun kalacağını düşünüyorum. gelişmeleri bizlere bildir yine.
Arkadaşım öncelikle yazdıklarını okuyunca şaşırdım ve üzüldüm sen kendi doktorundan memnun olabilirsin ama benim seçtiğim doktor sırf senin önerdiğin doktor olmadığı için böyle yorumlar yapman hiç doğru değil. Bak ne yazmışsınbenim gitmeyi düşündüğüm dokot hakkında:
....tabi ki özer bey kadar tecrübeli olduğunu sanmam, yani öyle olmadığını söylüyorlar her iki doktora da gitmiş olan kişiler...... bu cümle sana ait. sen yılların doktorları hakkında değerlendirme yapacak kadar onları iyi yada kötü diye ayırt edecek kadar tecrübe ve bilgiye sahipmisin? ayrıca ben daha doktora gitmedim ama burada ismi geçen doktora gidip te çok memnun olan insanlar var onların neden moralini bozuyorsun senin buna ne hakkın var ki o kadar kızdım ki çok ayıp etmişsin senin gittiğin doktora gidip memnun kalmayan kaç insan var biliyomusun sen. Ben neden seçmedim sanıyorsun ama burda nedenlerini yazmıyorum kimse etkilenmesin diye saygılı olduğum için diğer insanlara. Aynı şeyi senden de beklerdim bir arkadaşımız sana tepki göstermiş ama sen onu resmen azarlamişsın ne yani herkes senin gittiğin doktora gitmek yada onu beğenmek zorunda mı ?Burda senin yüzünden başka birileri girip fikir yazamıyor ya her mesajında aynı şeyleri yazmaktan bıkmadın mı? Diğer topiclere girdim doktorlar hakkında fikir edinmek için yine aynı şeyleri girip oralara da yazmışsın bak bebeğin var onunla ilgilen yeteri kadar fikir belirtmişsin bırak da bunu şu an hamile olan arkadaşlarla paylaşalım bi rahat bırakın artık ya. Bu arada ziya beye gitmedim Bursanın 1 numaralı doğum doktoru olan ve özellikle belirteyim ki hiç kimseden tek bir kişiden bile hakkında olumsuz bişey duymadığım ve arkadaşlarımın ısrarla önerdiği bir doğum uzmanına gidiyorum. Bu harika insanın (harika diyorum çünkü psikolojik olarak da o kadar rahatlatıyor ki insanı babacan, beyefendi ve tamamen güvenveren biri tam anlatıldığı gibi fazlası var eksiği yok) kim olduğunu yazmak ve diğer arkadaşlara da bir fikir vermek isterdim ama sayende yazamıyorum çünkü sen öZER BEY dışında kimin adı yazılsa kötü şeyler söylüyor ve sanki tanıyormuş gibi uzmanmışsın gibi o doktor hakkında saçma sapan atıp tutuyorsun. Bunları burada yazdım okuyup kararsız olan arkadaşlar varsa doktor içi kesin bir fikri olmayan arkadaşlar özelden mesaj atarlarsa yardımcı olurum.
Sen de diğer doktorlar hakkında olumsuz şeyler yazarak insanların moralini bozma lütfen
Tamam kendi doktorunnu seviyor olabilrsin bu yüzden de tavsiye edebilirsin buna kimsenin bişey dediği yok zaten ama diğer doktorlarımızı LÜTFEN KARALAMA lütfen olanr hakkında iyi değildir diye kendi kafana göre yorum yapma hamileilikte psikoloji çok önemlidir. Lütfen biraz daha dikkatli ol doktorları hakkında kötü şeyler yazıp hamile olan arkadaşların da moralini bozma arkadaşım. Burada birbirimize destek olmak için bulunuyoruz. Yardımcı olmak için amacımız bu yani tamammı.......
ya melis_melis var ya beni acayip hayal kırıklığına uğrattın arkadaşım.
EGE nin dediği gibi kesinlikle yeşil meleğin yorumundan etkilenip, ondan destek alıp bana böyle yüklendin ama çok ayıp ettin gerçekten.
sen zübeydehanımın en iyi doktoru topiğinde egeyle bana direk olarak gelip özer beyi sormadınmı, nasıl iyimidir, doğuma giriyormu, normal doğum veya sezeryan için zorluyormu falan diye. orada yaptığımız yorumları çok beğenmiştin, çok teşekkür etmiştin. arkadaşlığımız devem etsin demiştin. ne oldu da şimdi böyle 180 derece döndün anlamadım. yeşil melek denilen arkadaşın sardığı ilk kişi ben değilim ki. daha önce de jale hanımın hastası beyaz meleğe aynı şekilde çatmış. nedense bir doktordan memnuniyetini sürekli belirten arkadaşlardan hoşlanmıyor kendisi, ama kendi maşallah çekirge doruk da çekirge doruk tutturmuş gidiyor. ona bişey diyen yok.
ama senin tepkine hiç anlam veremedim gerçekten. ben sana yardımcı olmaya çalıştım sadece.
ayrıca ziya çetin hakkında veya başka herhang, bir doktor hakkında tek bir olumsuz yorum yapmadım, yapmam da. bütün doktorlara saygım var benim. çünkü ben bir doktor eşiyim ve ne kadar zorluklardan geçerek bu günlere geldiklerini ve şu anda bile zorluklar yaşadıklarını çok iyi bilenlerdenim. doktorlarla çok haşır neşirim o yüzden.
bir doktorun diğerinden daha tecrübeli olduğunu söylemek diğer doktoru kötülemekse. o zaman kusura bakma arkadaşım. ben hata yapmışım. sen haklısın ne diyeyim.
özer bey normal gebelik takipleri yaptığı gibi, aynı zamanda tüp bebek tedavisi de yapıyor. bugün her kadın doğumcu tüp bebek tedavisi hatta aşılama bile yapmıyor. özer bey yurt dışında bunun eğitimini almış biri. kendini bu alanda çok iyi yetiştirmiş.
sen özer beyi tanımadığın için beni anlamanı beklemiyorum şuanda ama bunların hepsi birer tecrübedir arkadaşım. ben ziya beyin tüp bebek tedavisi yaptığını duymadım hiç bu yüzden özer beyin daha tecrübeli olduğunu söyledim. ayrıca riskli gebelikler konusunda da çok uzman. mesela bak EGE rkadaşımız bebeğini kaybetmek üzereymiş ve bebeği çok profesyonel bir şekilde kurtarmış. ege ye sürekli destek olmuş. bunlar da tecrübe işidir arkadaşım. anlatabildimmi bilmiyorum.
ben özer bey haricinde hangi doktoru kötülemişim bana bir tane örnek verirmisin. bak yukarda daha önce sana yazmış olduğum bir yazıdan alıntı yaptım. ve orada özer bey haricinde de doktor isimleri var, hangisini kötülemişim söylesene. tam tersi iyilemişim hatta aşağıda da renkli olarak belirttiğim cümleye bak istersen.
canım bahsettiğin doktorların hepsi alanında çok iyi gerçekten.
iyi bir eleme yapmışsın.
diye de belirtmişim ayrıca.
yani ne istiyorsunuz benden anlamadım. tamam arkadaşım kime istiyorsan git beni ilgilendirmez. ne haliniz varsa görün ya. size yardım etmek amacıyla bütün iyi niyetimle fikir verende kabahat. özer beyin sizler gibi hastalara da ihtiyacı yok ayrıca.
ben bir doktoru veya bir hastaneyi kötüleyip moral bozanlardan değilim arkadaşım. hastaneyle ilgili topikleri incelersen daha iyi anlarsın bunu. hatta birçok kişi zübedehanım doğum evini kötülediği için bile kızmıştım onlara. herkes özelde doğum yapamaz, yapmak zorunda değil. orada doğum yapacak kişilerin bu şekilde moralini bozmayın diye. ben hangi doktoru veya hangi hastaneyi kötülemişim de birilerinin moralini bozmuşum. örnek verirmisin. özer bey daha tecrübeli dedim diye mi diğer doktorları kötülemiş oluyorum ya da birilerinin moralini bozuyorum anlamadım yani. sen moral bozan görmemişsin. boş bir vaktinde bursadaki hastane ve dr topiklerini bir incele istersen. doğum yaparken bebeğin kolunun bacağının çıktığından bahsedenmi ararsın yoksa hemşirelere para vermediğin sürece azarlanmanın kaçınılmaz olduğunu mu.
var ya bana o kadar büyük bir haksızlık yapmışsınız ki, inan şu an sinirden ağlıyorum. ne diyeyim. Allah görüyor. Allah'a havale ediyorum.
ben bebek sahibiymişim ne işin varmış burda.
bu seni hiç ilgilendirmez.
topiklerde bebek sahibi o kadar çok arkadaş var ki.
benim gün içinde yazdığım yorumlar devede kulak kalır.
merak etme ben bebeğimle en iyi şekilde ilgileniyorum.
gün içinde ne kadar süreyle kk ya girip yorum yazıyorum, bir de diğer bebek sahipleri ne kadar aktif kaç tane yorum yazıyor beni haksız yere yargılamak yerine bunu bir incele istersen.
millet doğum yapıyor ertesi gün buralara gelip yorumlar yazıyor. benim 2bin küsür mesajım var sitede ki 2007 den beri üyeyim. bak bakalım diğer bebeklilerin ne kadar yorumu var. yani sırf doktorum hakkında olumlu şeyler yazdım diye konuyu nerelere çekmişsiniz ya. yani burada bebekli o kadar çok anne varki demekki senin anlayışına göre hiçbiri bebeğiyle ilgilenmiyor buralarda vakit geçiriyor. çok ayıp etmişsin gerçekten.
desene seni doğumdan sonra buralarda göremiycez.
bahsettiğin o süper doktorunla ilgili bir topik aç istersen. topik açmanı engelleyen olduğunu sanmıyorum. aç da bütün bursalı arkadaşlar faydalansın. niye gizliyorsun ki adını sanını. bursadaki birsürü doktorla ilgili topik var bu bölümde hangisine gidip bu doktor iyi değildir, benimki hepsinden iyidir demişim örnek verebilirmisin.
ayrıca özer bey hakkında ne duymuşsun yaz da bizler de öğrenelim. merak etme bu topikler sadece doktorları pohpohlamak için açılmamış. hakaret ve mesleki itibara zarar verip karalama veya iftira amaçlı olmadıkça hertürlü olumlu olumsuz eleştiri yazılabilir bu sayfalarda. yaz da biz de öğrenelim. üstü kapalı özer beyi kötülediğinin farkındamısın bilmiyorum. ama ben sırf daha tecrübeli dedim diye saydırmadığın laf kalmamış.
ben senin üzerinden bu siteye giren bütün arkadaşlara sesleniyorum, evet doktorumdan çok memnun kaldım, çok iyi bir doktor. ama kimseye illa da özer beye gidin, en iyisi odur, onun haricindekiler kötüdür demiyorum demem de. benim haddime değil çünkü.
bir doktordan herkes aynı şekilde memnun olmayabilir, olmak zorunda değil. özer beye gidip de memnun olmayan arkadaşlar da varsa gelip nedenleriyle, yazsın.ama çok şey duydum hakkında falan gibi değil tabi. duyumla olmaz bu işler. ama ben o arkadaşlara da sen nasıl memnun olmazsın, yalancısın, iftira atıyorsun demem saygı duyarım. ama dediğim gibi bizzat gidip tecrübe yaşayanlara, hastası olanlara. yoksa ondan şunu duydum, bundan bunu duydumla olmaz bu işler.
EGE nin dediği gibi burası özer bey adına, özer beyin hastaları için ve özer beye gitmeyi düşünen hastaları bilinçlendirmek adına açılmış bir topik. o yüzden buralara gelip böyle saçma sapan polemikler yapmayın. amacınız böyle anlamsız tartışmalar çıkartıp topiği kapattırmaksa buyrun kapattırın madem. ama başka bir üye tarafından, benzer bir topiğin açılabileceğini de unutmayın sakın.
EGE cim, kapattır bu topiği ya, sen neler düşünerek açtın bu topiği, insanlar ne anlıyor. işine gelmediği için yerden yere vuruyorlar baksana. boşver arkadaşım. özer beyi bursada bilen biliyor zaten. biz buralara yazmasak da özer bey değerinden bişey kaybetmez merak etme. onlar yazının başında daha gitmedim dediği ama her nasılsa süper olduğuna karar verdikleri doktorlarını yazsınlar topiklerde.