ama ben yerim bu prensesi yaaaaa canım yaa kaldır bu resmi ordan valla nazar değicek... mailini bekliyorum güzelim.
ayyy pembe şeker bu yaaaa,,,,,, pembiş pembiş giyinmiş...oğlumu özledim yine(((
canım arkadaşım bu arada resim ve yazı çok güzel olmuş çok beğendim ellerine sağlık güzelim uğraşmışsın...
günaydın kızlar bende özer beye gitmeyi düşünüyorum 1.5 yıldır bebeiş istiyorum olmuyor ama zübeyde hanıma hiç gitmedim ilk önce özer beyin muayenesine gidip ertesi gün tahlil için hastaneye mi cagırıyor bide zübeyde bizim ssk hastaneleri gibi mi kusura bakmayın hiç gitmediğim için bilmiyorum bi ara ssk lılara para ile bakıyodu galiba ama tam hatırlayamıyorum yani testlere falan doğuma para ödüyormuyuz ben ssklıyım da...
canım aldım maili cvp yazdım devamı pzts neden öyle olduğunuda açıkladım güzelimm.
özelden yazdım canım.
umarım sen de bizler gibi memnun kalırsın.
selamlarımızı iletirsen sevinirim.
canım çok teşekkür ederim. :)
bu arada kuzun çok tatlı, Allah analı babalı büyütsün inşallah. :Saruboceq:
yapraknil ve ege teşekür ederim kızlar saolun
arkadaşlar Özer beye gittikten sonra bizede gelişmeleri bildirin mutlaka :)) hayırlı haberlerinizi bekliyoruz....
canım arkadaşım yaprağım .. çok teşekkür edriz 8. ayımızı doldurduk veeeeeee alttan 2 dişimiz geliyor akşam gördük çıldırdık resmen yaaaa ...çok garip çok güzel mutluluklar bunlar...tabi biraz huzursuzluğumuz var dişlerden dolayı ama yine de yavrum gülücüklerini eksik etmiyor.Darısı başınıza güzelim..bu arada sana uzun bir mail yolladım umarım sıkılmazsın okurken:))) pembe şekerimi koklamayı unutma.....