Bursa Op. Dr. Özer Kutlu 'ya Gidenler......

ama ben yerim bu prensesi yaaaaa canım yaa kaldır bu resmi ordan valla nazar değicek... mailini bekliyorum güzelim.

ama ben yerim bu prensesi yaaaaa canım yaa kaldır bu resmi ordan valla nazar değicek... mailini bekliyorum güzelim.

ay canım benim sağol ya,
birkaç gün dursun kaldırıcam canım, nazar değmesin :nazar: bebişime haklısın
ama ne bileyim herkes bebeğinin fotosunu koyunca ben de özendim açıkçası. hem biraz uzak çekim çok belli olmuyor ya.:icecream:

ayyy pembe şeker bu yaaaa,,,,,, pembiş pembiş giyinmiş...oğlumu özledim yine :KK43:(((

canım arkadaşım bu arada resim ve yazı çok güzel olmuş çok beğendim ellerine sağlık güzelim uğraşmışsın...

ayyy pembe şeker bu yaaaa,,,,,, pembiş pembiş giyinmiş...oğlumu özledim yine :KK43:(((

teşekkürler canım :1hug:,
senin paşaya da bakıyorduk ne güzel ama kaldırmışsın.
ekle canım boşver ya, nazar boncuğu da eklersin msj larına.

canım arkadaşım bu arada resim ve yazı çok güzel olmuş çok beğendim ellerine sağlık güzelim uğraşmışsın...

rica ederim canım,
şimdi çok daha güzel olmuş ve çok yakışmış tosunuma alkisalkisalkis.

günaydın kızlar bende özer beye gitmeyi düşünüyorum 1.5 yıldır bebeiş istiyorum olmuyor ama zübeyde hanıma hiç gitmedim ilk önce özer beyin muayenesine gidip ertesi gün tahlil için hastaneye mi cagırıyor bide zübeyde bizim ssk hastaneleri gibi mi kusura bakmayın hiç gitmediğim için bilmiyorum bi ara ssk lılara para ile bakıyodu galiba ama tam hatırlayamıyorum yani testlere falan doğuma para ödüyormuyuz ben ssklıyım da...

günaydın kızlar bende özer beye gitmeyi düşünüyorum 1.5 yıldır bebeiş istiyorum olmuyor ama zübeyde hanıma hiç gitmedim ilk önce özer beyin muayenesine gidip ertesi gün tahlil için hastaneye mi cagırıyor bide zübeyde bizim ssk hastaneleri gibi mi kusura bakmayın hiç gitmediğim için bilmiyorum bi ara ssk lılara para ile bakıyodu galiba ama tam hatırlayamıyorum yani testlere falan doğuma para ödüyormuyuz ben ssklıyım da...

canım evet önce özeline gidersen daha iyi olur. derdini daha iyi anlatırsın ve daha çok zaman ayırır. hastane çok kalabalık gerçekten. ben zorunl durumlarda gittim hastaneye sadece.
yani tahlil, ilaç yazdırma, 3 lü test, doğum gibi falan.
sen de önce özeline gidersin, konuşursunuz. o sana söyler zaten yaptırman gereken test ve tahlilleri. büyük ihtimalle zübeydede yaptırırsın yapılması gerekenleri. o durumda da özer beyin poliklinik yaptığı birgün gidersin. o sana saat verir, telefonlaşırsınız falan bir şekilde hastanede ilgilenir yani seninle merak etme. ben genelde öğleden sonra giderdim hastaneye o zaman yoğunluk daha az oluyor.
özer beyden memnun kalcağına inanıyorum canım.
hakkında hayırlısı olsun.

Evet canım bende hep Özel muayenesıne gıttım zaten tahlıller ıÇın bır daha özer bey senı yÖnlendırıyor cebımden ara hastanede Şu Şu saat buluŞalım falan dıye ben tahlıllerımı ve doĞumu orada yaptırdım ssk lıyım bende 1 tl bıle vermeden Çıktım.

yapraknil bana mail adresini verirmisin yada msn resim göndereyim sana:)))))

canım sana mail attım.
biraz uzun oldu,
sen de buarada buraya gelip gitmişsin karşılaşamadık.

canım aldım maili cvp yazdım devamı pzts neden öyle olduğunuda açıkladım güzelimm.

özelden yazdım canım.
umarım sen de bizler gibi memnun kalırsın.
selamlarımızı iletirsen sevinirim.

canım çok teşekkür ederim. :)
bu arada kuzun çok tatlı, Allah analı babalı büyütsün inşallah. :Saruboceq:

canım çok teşekkür ederim. :)
bu arada kuzun çok tatlı, Allah analı babalı büyütsün inşallah. :Saruboceq:

rica ederim canım. umarım memnun kalırsın. gelişmeleri yine bu sayfadan bildirirsen seviniriz.

bebişimi beğenmene sevindim. darısı başına inşallah.:CüvCüv:

arkadaşlar Özer beye gittikten sonra bizede gelişmeleri bildirin mutlaka :)) hayırlı haberlerinizi bekliyoruz....

arkadaşlar Özer beye gittikten sonra bizede gelişmeleri bildirin mutlaka :)) hayırlı haberlerinizi bekliyoruz....

evet bence de gelişmeleri yazarlarsa çok iyi olur.
egecim nasılsın canım,
mail göndermemişsin.
işler yoğun sanırım. müsait olunca gönderirsin canım.
bu arada paşan 8 ayını doldurmuş. hayırlı olsun. Allah nica 8 yıllarını, askerliğini, evliliğini, torunlarını görmeyi nasip etsin inşallah.

canım arkadaşım yaprağım .. çok teşekkür edriz 8. ayımızı doldurduk veeeeeee alttan 2 dişimiz geliyor akşam gördük çıldırdık resmen yaaaa ...çok garip çok güzel mutluluklar bunlar...tabi biraz huzursuzluğumuz var dişlerden dolayı ama yine de yavrum gülücüklerini eksik etmiyor.Darısı başınıza güzelim..bu arada sana uzun bir mail yolladım umarım sıkılmazsın okurken:))) pembe şekerimi koklamayı unutma.....

canım arkadaşım yaprağım .. çok teşekkür edriz 8. ayımızı doldurduk veeeeeee alttan 2 dişimiz geliyor akşam gördük çıldırdık resmen yaaaa ...çok garip çok güzel mutluluklar bunlar...tabi biraz huzursuzluğumuz var dişlerden dolayı ama yine de yavrum gülücüklerini eksik etmiyor.Darısı başınıza güzelim..bu arada sana uzun bir mail yolladım umarım sıkılmazsın okurken:))) pembe şekerimi koklamayı unutma.....

ay ay ay paşamız diş mi çıkarıyor,
yerim ben onu, darısı başımıza inşallah.
ay diş çıkarırken bebekler çok huysuz ve rahatsız oluyor diyorlar.
inşallah çok hafif atlatır seninki.

mailini aldım canım, boş bir vaktimde cevap yazıcam.
ama ege paşa çok tatlıymış ya, bayıldım.
sen benimki kadar süslü fotolar değil diyorsun da benimki kızçe ama.
olsun o kadar teyzesi dimi hihoyyyt

X