Bursa Op. Dr. Özer Kutlu 'ya Gidenler......

bende en son doğumdan 10 gün sonra dikişlerimi aldırmakiçin gitmiştim ama bebeğimi götürememiştim çünkü ege çok minikti ve henüz dışarı çıkması sakıncalıydı....bende çok istiyorum gitmeyi aslında hem genel bir kontrol amaçlı bu arada bir şey sorucam ama özele yazayım canım.

yaa arkadaşlar ne kadar şanslısınız evde bütüngün bebişlerinizle berabersiniz.ben çok özlüyorum oğlumu şimdi yanında olmak vardı ((

benim kızım şu anda annesinin doğumdan sonra zayıflayamadığı göbişinde yatıyo ayaklarıyla arada ağzıma tekmelerde yiyorum o ayrıkaydirigubbakcemile3 ıgggııııı diye sesler çıkarıyo senin oğluna kim bakıyo yoksa bakıcıdamı

anneannesi bakıyor canım..yine emin ellerde ama çok özlüyorum işte (((

Yapraknİlcİm maİlİnİ sabırsızlıkla beklİyorum....

tamam canım en kısa zamanda göndericem inşallah.
bebekle uğraşıyorum o yüzden biraz gecikebilir. ama yarın büyük ihtimalle yollarım.

yaa arkadaşlar ne kadar şanslısınız evde bütüngün bebişlerinizle berabersiniz.ben çok özlüyorum oğlumu şimdi yanında olmak vardı ((

ya canım sorma, bir yandan güzel ama diğer yandan da hiçbirşeye fırsat olmuyor.
sadece onunla ilgilenip hiçbirşey yapamıyorum çoğu zaman. hele kendime hiç zaman ayıramıyorum. ama büyüyene kadar sabredicez. inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlar olurlar da bütün bu çabalara değer.

anneannesi bakıyor canım..yine emin ellerde ama çok özlüyorum işte (((

ne güzel canım bak anneannesi bakıyormuş, benim bakacak kimsem yok malesef o yüzden şu anda iş hayatına ara verdim. biraz büyüteyim bakalım duruma göre tekrar başlarım inşallah.

ege bu arada senin ziyaretçi sayfanda bir arkadaş dikkatimi çekti.
özer beye mi gitmek istiyor, tavsiye etmişsin galiba, adres falan vermişsin.
ne güzel bak özer beyi tercih edenler çoğalıyor. inşallah gider ve memnun kalır da gelip sayfada tecrübelerini paylaşsın.

arkadaşlar gerçekten çok tşkr ederim bukadar ilgi beklemiyodum çok sağolun:) öncelikle doğuma az kaldı denebilir ilk bebeğim 28 haftalık medikalparka gidiyordum ama pek memnun değildim bu nedenle doktor bakıyodum netten yazılarınızı okudum çok güzel yazılar yazmışsınız ya geç kalmamışımdır değilmi özer beye gitmekte umarım doktor bişey demez:)

evet canım yaa kesinlikle öyle yoksa işi bırakmak zorundakalırdım..

arkadaşlar özer beye giderken randevusuz gidebiliyomuyuz?telini nasıl öğrenebilirim?

arkadaşlar özer beye giderken randevusuz gidebiliyomuyuz?telini nasıl öğrenebilirim?

canım randevusuz gidersen beklemek zorunda kalırsın. çünkü öncelik randevulu hastaların.
ben sana özel mesaj yazmıştım almadın mı? oraya adres ve telefon bilgilerini gönderdim.
en üst sağda kullanıcı isminin olduğu bölümde özel mesaja tıkla açarsın. bak birdaha gelmediyse tekrar göndereyim. çünkü bu sayfalardan tel no verilmemesi gerek diye biliyorum.

canım mesajımı bulamadın mı. bulamadıysan yaz da tekrar göndereyim.
28 haftalık da olsan kabul eder bence özer bey. çok da geç kalmış sayılmazsın.
inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini.

akannehiraaa neden değiştiriyorsun doktorunu hannamen?akannehir

akannehiraaa neden değiştiriyorsun doktorunu hannamen?akannehir

ya gittiğim hastaneden pek memnun değilim açıkçası birde özel hastanelerde doğum çok pahalı zübeydede yapmayı düşünüyorum bu nedenle zübeydeye ait iyi bi doktora gitmek istedim ilk bebeğim herkes bi yorumda bulunuyo ve kafamı karıştırıyolar zübeydeye gitme falan diyolar offf sizlere tşkr ederim ya valla çok saolun

okudum çok tşkr ederim ilgin için inş haftaya gitmeyi düşünüyorum sizleri haberdar ederim geç kalmamışımdır değilmi tedirginim açıkçası 28 haftalık olduya doktor bi problem yaşatmaz inş hayırlısıyla bi kucağıma alsaydım oğluşumu:))))))opuyorumnanaktan

yok canım olurmu öyle şey ne problemi yaşatsın..sen herşeyi anlat Özer beye bence.hayırlı haberlerini bekliyoruz...

arkadaşlar eğer rica edersem özer beyin muayenehanesinin tel nosunu banada gönderebilirmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…