maşallah canım çok tatlı bebeğin var. büyütmüşsün valla, evet büyüdükçe daha da bir vakit alıyor. sürekli oyun ve eğlence istiyorlar o zamanda. yedir altını aç uyut yetmiyor. oyunlar oynamak, birşeyler öğretmek gerekiyor. işler zorlaşıyor yani. bizimkisi de babasına acayip bağlı ya, eşim wc ye bile gitsin hüngür hüngür ağlıyor cadı senağlama. ben de kızıyorum bütün gün ben bakıyorum ama babasını görünce beni satıyor diye de ama salında işime de geliyor biraz dinleniyorum bu sayede zemuszemus
Selam arkadaşlar bende polikistik over vardı.10 aydır korunmadığımız halde hamile kalamadım.1 ay önce özellikle bu forumdan edindiğim bilgiler ışığında Özer beyin muayesine gittim.Randevu almama rağmen 1 saat sonra girebildim.Ertesi günde tahliller için hastanede uzun süre odasının önünde bekledim.Gerçekten araştırmacı ve tecrübeli bir doktor ama çok yoğun.Bana testler sonucunda bi sorun olmadığını bu ayda denememizi olmazsa tedavi yapacağını söyledi.Bu ay adetim gecikti test yaptım çift çizgi çıktı ama ikinci ilki kadar net değil.Eğer hamileysem gerçekten teşhisi doğruymuş.
Gerçekten Özer beye güveniyorum iyi bir doktor ama hastanede ulaşmak çok zor sürekli özeline para vermek maddi açıdan yıpratıcı,özele bile gitsen bir günün hastanede tahlillerle uğraşmakla geçiyor napcam bilmiyorum.Birde doğum zamanı nöbetçi değilse girmiyormuş.Ben Zübeyde hanımda doğum yapmaktan da korkuyorum.Acaba Doruga veye başka bir özel hastaneye doğum için geliyormu?
bende bugun özer beye muayene oldum cok ilgili birirne benziyor daha önce evrim aydına gidiyorudum foda iyi bir doktor ama özer beyi tercih ettim
eski arkadaşlar, emel, tuba, mumu artık yazmıyor musunuz bu sayfaya ya, özer beyin muaynehane ve hastane değişikliği gibi bir durumu varmı, öyle bişey olursa beni de bilgilendirin. ben de giremiyorum artık çok fazla, emelcim seninle facede görüşüyoruz gerçi. çalışmaya başladıktan sonra hiç bişeye zaman bulamıyorum, gerçi benim işim neredeyse yarım gün ama gelince de ilayda fırsat vermiyor. ama yine de sevgili doktorumuzun sayfasını da ihmal etmemek gerek.
uzun zamandır yazmamıştım bu sayfaya . Özer beyin bilgi ve tecrübesi tartışılmaz. evet çok tercih edilen bir doktor olduğu için de gerek hastanede gerekse muaynehanede çok yoğun oluyor. ben kendisine çok şey borçluyum. doğumdan sonra hiç gidip görüşme imkanım olmadı. çok yoğun olduğu için de ziyaret amaçlı gidip başka hastaların vaktinden de çalmak istemiyorum. kızım neredeyse 2 yaşında ama yıllar da geçse özer beyin doktorluğunu, insanlığını kesinlikle unutmam. bütün akraba, arkadaş ve tanıdıklara kendisini tavsiye ediyorum her zaman.
daha önceki sayfalarda da konuşmuştuk seninle bebeğimi kaybetmiştim 1 sene sonra tekrar bebek sahibi olmak istiyordum(sezeryanla doğum yaptığım için) 1 sene geçti şimdi bi bebek düşünüyorum kendime iyi bi doktor arıyorum
eğer hamile kalırsam özer beyi düşünüyorum
fakat bebeğimde kalp hastalığı çıkmıştı ondan vefat etmişti. eşim öncelikle bi profa gidip kontrollerimizi yaptırsak mı diyor. karar veremiyorum bi türlü
herşeyi oluruna bırakıp doktora gitmeden mi korunmayı bıraksam yoksa önce her ihtimale karşı doktora gitsemmi off kafam çok karışık
kontrolleri yaptırmadan gitsem ya aynı şeyi bi daha yaşarsam
selam cnm bende durumlar aynı kararsızlıklarla geçiyor
eşim ısrarla tedavi istiyor bende ısrarla birazdaha bekleyelim diyorum kısmet bakalım
geçen gün özer bey çağırdı bi gelin konuşalım diye bizde gittik
benim gözümden kaçan birşey var ki sonuç elde edemiyoruz başkadr la sıfırdan başlayın bakalım dedi
bizde bir karar versek başlıyacağız hayırlısı neyse bbizim için
ilaydacım hayırdır bebeğin büyüdü ve sen çalışıyormusun
özer bey para almak için ille de tedaviyi ben yapayım diyen biri olmadığı gibi, gözümden bişey kaçmış olabilir deyip sizi başka bir doktora yönlendirecek kadar da olgun biri ne güzel.
hakkında hayırlısı olsun canım, inşallah en doğru zamanda en doğru kararı verirsiniz ve sonucu da sizler için çok güzel ve hayırlı olur.
evet canım, işe başladım. aslında niyetim ilayda 3 yaşına gelene kadar onu büyütmekti. ama önüme güzel bir fırsat çıktı, olacağına pek ihtimal vermiyordum ama yine de şansımı deniyeyim dedim ve çok şükür oldu. ilk zamanlar biraz zorlandık ama artık alıştık. ilaydanın bakıcısı var, tanıdık biriydi zaten sağolsun kendi çocuğu gibi bakıyor ilaydaya. seneye de kreşe vermeyi düşünüyorum.
evet hatırlıyorum, bana kalırsa mutlaka doktor kontrolüne gir. hamilelik öncesi yapılması gereken tahlil ve testler varsa onları yaptır. bebeğindeki kalp rahatsızlığı genetik bir problemden mi kaynaklanıyor yoksa tesadüf mü. yani diğer hamileliklerinin ve bebeklerinin de problemli olacağı anlamına gelmez bence. ama yine de doktor kontrolünde ol bence. özer bey riskli gebeliklerde uzman bir doktor. bence bir prof kadar tecrübeli. ama tabi yine de tercih senin.
ilaydacım merhaba
pazartesi gittim özer beye çok ilgili bi doktor gerçekten
dün de hastaneye çağırdı tahliller için tahlilleri de yaptırdım birazdan arayacağım tahlil sonuçları için telefonda görüşeceğiz
iyi olmuş çalışmaya başlamam ilaydanın emin ellerde olması da senin için daha da rahatlatıcı olmuştur
özer bey yine gösterdi ne kadar olgun ne kadar beyfendi ne kadar asil veeeeeee ne kadar diye devam eden bir sürü güzel özelliği
benim öz abimmiş gibi samimiyetle bizimle konuşması çok büyük erdem di
inş cnm hayırlısı olsun hepimiz için
güzel çıktı bi problem yokmuşmemnun kalmana sevindim, evet hastasıyla çok ilgilenir.
tahlillerin de güzel çıkmıştır umarım.
evet canım, haklısın. ilayda ve iş hayatı biraz zor olsa da evde oturmak çok daha sıkıcı.
ya ne güzel anlatmışsın özer beyi, bu kadar benimsediğin doktoru bırakmak da çok zor olur. ama mecburiyetler bazen insanları istemediği şeylere zorluyor işte. ama bence imkanların el verirse, hamile kaldığında özer beye de devam edersin. en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız inşallah.