Bursa Op. Dr. Özer Kutlu 'ya Gidenler......

Arkadaşlar ben 8 yıl önce doğumum özer beyde yaptım....süper on numara bir doktor....çok tecrübeli ilgili testler üzerinde çok titiz...şimdi ikinci hamileliğim...zübeyde hanımda özel odada doğum yaptım...çok memnun kaldım...fakat şimdi özel oda 1 tane olduğunu onunda ayarlamanın çok zor olduğunu söylediler...ben özel bir hastanenin doktoruna başladım....ama özer beyin doktorluğunu bilen biri olarak,yeni başladığım doktora güvenemedim....özer beye giticem yine....özer bey özel hastaneye doğuma geliyormu???bilen varsa lütfen yazın....fiyat hakkında bilgisi olanda lütfen yazsın......tşkler:KK49:

Arkadaşlar ben 8 yıl önce doğumum özer beyde yaptım....süper on numara bir doktor....çok tecrübeli ilgili testler üzerinde çok titiz...şimdi ikinci hamileliğim...zübeyde hanımda özel odada doğum yaptım...çok memnun kaldım...fakat şimdi özel oda 1 tane olduğunu onunda ayarlamanın çok zor olduğunu söylediler...ben özel bir hastanenin doktoruna başladım....ama özer beyin doktorluğunu bilen biri olarak,yeni başladığım doktora güvenemedim....özer beye giticem yine....özer bey özel hastaneye doğuma geliyormu???bilen varsa lütfen yazın....fiyat hakkında bilgisi olanda lütfen yazsın......tşkler:KK49:

evet ben geçen sene doğum yaptım doğuma giremedi ama yinede geldi ben doğuma girmeden önce yanımdaydı. sağolsun yalnız bırakmadı. aksilik oldu izinliydi ayarladı o güne ama giremedi bazı aksiyikler yüzünden. sağlık olsun o gün orada olması bile güven verdi bana. emanet ettiği doktorda çok iyiydi. zübeyden hemen hemen bütün doktorları tecrübeli diyebilirim. o gün 10 dak. 15 kadın doğum yaptı düşünün:)) şuanki fiyatlarını bilmiyorum.

bende özer beyın hastasıyım 7 ay tedavı surecımız oldu ve şimdi hamöileyım çok çok çok memnunum inanılmaz guven verıyo ve işinde cok başarılı

bende özer beyin hastasıydım. geçen ay zübeyde hanımda normal doğum yaptım.özer bey tek kelimeyle mükemmel bir doktor.onu tamamen bu sayfa sayesinde bulup gitmiştim ve çok memnun kaldım ayrıca zübeyde hanım hastaneside beklediğimden iyiydi iyi ki özel hastaneye gitmemişim boşuna.özer beyi herkese tavsiye ederim çok başarılı,ince ve nazik biri.ayrıca çok kalabalık olabilir belki ama zübeyde hanım hastanesi de çok başarılı bence, çok iyi ilgilendiler benimle.ben özel odada falan kalmadım zaten normal doğumda en fazla 1 gece yatılıyor hastanede o yüzden özel odaya ihtiyaç duymuyor insan.doğum ve yenidoğan yoğum bakım ünitesi açısından en donanımlı hastane zübeyde hanım.

bende özer beyin hastasıydım dr araştırırken burda iyi yorumları okuyarak gittim 9 ay boyunca gayet iyi ilgiliydi memnumdum bende arkadaşlarıma öneriyordum ki artık kimseye önermem hastanede beni alttan muayene etti gayet güler yüzlü 3 cm açılman var doğumun bu akşam başlayabilir eger başlamzsa perşembe günü tekrar gel dedi eve gittikten sonra benden kanlı bir akıntı geldi ve ve hemen özer beyi aradım dediki eger devam ederse hastaneye gel dedi devam etti ara ara akıntım oldu bende sabahı hastaneye gittim acilde muayene ettiler açılmam 4 cm di benim hemen yatışımı yaptılar şansımada doğumhanede özer bey nöbetçi dr du beni gördü sen niye geldin diyor kızdım ama belli etmedim durumu anlattım hem kendi dedi dogumun başlayabilir diye birde soruyor yanıma bile gelmedi nöbetçi olduğu halde öglenden akşam 18:00 kadar sancı odasında öyle yattım onlar gitti sonra gelen nöbetçi dr bana suni sancı verdi kzımı normal doğumla doğurdum odaya çıktım yanımda yatan odadaki bayan özer beyin hastası sabah onu muayaneye geldi beni hiç tanımıyormuş gibi yüzüme bakmadı onun hastası bile olmasam insan bir hayırlı olsun der (muananesine devamlı giden biriydim birde gitmesem ne olurdu bilmem ) ama özer beye bir daha gitmem buradaki güzel yorumların içinde benimki sadece kötü ama benimde özer beyle anım böyle oldu arkadaşımda özer beyin hastasıydı oda doğumda ilgisiz olduğunu memnun olmadıgını söyledi

özer bey maddiyata fazla önem veren doktorlardan ben hastanede yatarken bılıyorum öyle anlatıyorlardı sessiz sakin agzından zor laf çıkıyor
kendi doktorumdan sonra hiç bi doktor o kadar tecrübeli gelmiyor herşeyi üstüne bastıra bastıra anlatıyor çok insanlıklı

özer bey maddiyata fazla önem veren doktorlardan ben hastanede yatarken bılıyorum öyle anlatıyorlardı sessiz sakin agzından zor laf çıkıyor
kendi doktorumdan sonra hiç bi doktor o kadar tecrübeli gelmiyor herşeyi üstüne bastıra bastıra anlatıyor çok insanlıklı

canım senin doktorun kimdi zübeyde de mi doğum yaptın

evet tatlım 2009 ocakta doğum yaptım
ziya çetindi tek kelimeyle mükemmel bi dr

bende özer beyin hastasıyım ilk gebeliğimde bebeğin kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum zübeyde hanımda ve özer beyin iligisinden çok memnun kaldım. Kürtaj sonrasıda hiç bir problem yaşamadım. İkinci gebeliğimde ise 3lü testte risk oranım yüksek çıktı ve amniysentez gerekti , özer beye muayehanede yapıyormuşsunz dediğimde ssk varken ne gerek varki hastanede yaparız dedi ve dün amniyosentez yaptı çok şükür hiç acım ağrım olmadı akıntı falanda yok. Nerdeyse yaklaşık 1 senedir kendisine gidiyorum ve hiçbir zaman maddiyata önem verdiğini görmedim. Paracı yaklaşımı hiçbir zaman olmadı

sevgili arkadaşlar bazı şeyler bakış açısına göre değişir
özer beyin 9 yıllık hastasıyım ben çokkkkk çok memnunum zaman zaman başka dr gitsemde eşimin görüşüde benim görüşümde bizi özer beyden başkası tatmin etmiyor

şansızlıklar yaşamış olsam da kader kısmet elinden geleini sonuna kadar yapan bir dr

düşük yapacağım zaman gerçekten gözündeki üzüntüyü gördüğüm için güvenim bir kat daha artmıştı

ama hiçmi hiç paragöz değil birçok dr la görüştüğüm için başka yerlerde işini tiçarete dönüştürmüş dr oldoğunu gördüğümüzden dolayı özer beyin gözü tok

ben 50 yılda geçmiş olsa çooook memnunum

arkadaşlar merhaba.
size özer bey ile ilgili bir soru sormak istiyorum.
hastaları olarak bilginiz vardır diye düşündüm.

ben bekarım,ve yumurtalığımda alınması gereken bir kist var.acaba özer bey bu tür ameliyatları yapıyor mu?
burada ki tüm yorumları okumadım, sadece bir kaç sayfaya baktım ve özer bey'den çok memnun olduğunuzu gördüm.bende iyi bir cerrah arıyorum.bazı cerrah doktorlar benim ameliyatımı yapmıyorlar.

bana bu konuda cevap verebilirseniz sevinirim.

Ben 2 gün sonra özer beye gidicem....istersen bu konu hakkında bilgi alabilirim...geçmiş olsun...

Ben 2 gün sonra özer beye gidicem....istersen bu konu hakkında bilgi alabilirim...geçmiş olsun...

arkadaşım çok büyük bir iyilik yapmış olursun bana.
over kist ameliyatı yapıp yapmadığını sorman benim için yeterli olur.

çok teşekkür ederim şimdiden...

Özer beye bugün gittim over kist ameliyatı yapıp yapmadığını sordum sizin için...yapıyormuş.....altıparmakta muaynanesi...temmuzun sonunda fsm.bulvarına taşınıyor..bilginiz olsun....detaylı olarak muaynanesine giderseniz görüşürsünüz....Ameliyatı yapıyormuş...muayne ücreti 120 tl.geçmiş olsun....çok tecrübeli,mükemmel bir doktor.Herkese tavsiye ederim.

Uzun zamandır işten güçten fırsat bulup gelememiştim. sayfa da çok fazla ilerlememiş.
bazı arkadaşların yazdıklarını okuyunca gerçekten inanasım gelmiyor. acaba başka bir Özer bey daha mı var diye :KK20: Özer bey kesinlikle ve kesinlikle paracı bir insan değil. maddiyata asla önem vermeyen bir kişi. ben bunu çok iyi biliyorum. hastalarının sonuna kadar arkasında durur. beni tanımadı ya da neden geldi diyen arkadaşım. tanımaması hasta yoğunluğundan olabilir. bizlerin kendimizi tanıtması ve durumu açıklaması lazım. günde yüzlerce hastayla haşır neşirler, hangi birimizi net bir şekilde hatırlayabilirler ki. doktor olmak çok zor gerçekten ve aldıkları paraları da sonuna kadar hakediyorlar. kim ne derse desin özer bey bence bursada 1 numara :KK19:

Son düzenleme:
Aynen katılıyorum.Ben Özer beyin 10 yıllık hastasıyım.İlk doğumumu onunla yaptım.Şimdi ikinci paşam geliyor tabi ki yine Özer beye gidiyorum.Geçen hafta muaynanesindeydim iki gün sonra şeker ölçümü için hastaneye gel dedi çağırdı...O kadar yoğun ki ben hastaneden dahi randevu alıp gittim direk polikkliniğine girmedim her ay özel muaynanesine gitmeme rağmen....ve bana en son ne zaman ultrasona girdiğimi sordu....iki gün önce muaynanesindeydim:=)))o kadar normal ki hatırlamaması,hastanede onlarca hasta,muaynanede onlarca kişi özer beyi bekliyor....biraz doktorları da anlayışla karşılamak lazım...benim için önemli olan işini mükemmel yapmış olması....çok sakin,tecrübeli ve güven veren bir doktor....herkese tavsiye ederim.

cnm nasılsın nerelerdesin artık yoksun gerçi bende çok fazla vakit buluamıyorum buraya gelip i bakıp çıkıyorum :)

selam mumucum, iyiyim canım. okullar tatil oldu, şu ara evdeyim. bakıcımız izne çıktı. zamanımın çoğu ilaydayla geçiyor. hep oyun istiyor. arkadaşı da olmadığı için şu an tek oynayacağı kişi benim doğal olarak. o yüzden başka bişeye çok fazla zaman ayıramıyorum. bi de çok ilginç uzun zamandır girmediğim için ben bu siteyi unutmuşum ya geçen gün başka bişey ararken gördüm hemen aklıma Özer Bey in sayfası geldi. biraz boş kalınca hemen kötülemeler, başka doktorların reklamları başlamış. herkes memnun olacak diye bir şart yok tabiki. beklentiler farklı olunca memnuniyetler de değişebiliyor, saygı duymak lazım. ama paracı sıfatı özer beyle asla bağdaşmayan bir sıfat ve ben buna şiddetle karşı çıkarım. en eski hastası sensin işte. ben de eskilerdenim. hiç bir şekilde para almak için gereksiz hiçbir şey yaptığını görmedim. ama tabiki adam o kadar emek harcıyor, bu işe yıllarını vermiş bedava yapacak hali de yok. neyse işte herkesin görüşü farklı farklı. sen nasılsın canım. senin işler nasıl, tatildesin herhalde sen de. özer beyle görüşüyormusun. muaynehaneyi taşıyormuş galiba. tam yerini öğrenelim de hayırlı olsuna gidelim. sen gidersen selamlarımızı ilet.

Son düzenleme:
X