Arkadaşlar ben 8 yıl önce doğumum özer beyde yaptım....süper on numara bir doktor....çok tecrübeli ilgili testler üzerinde çok titiz...şimdi ikinci hamileliğim...zübeyde hanımda özel odada doğum yaptım...çok memnun kaldım...fakat şimdi özel oda 1 tane olduğunu onunda ayarlamanın çok zor olduğunu söylediler...ben özel bir hastanenin doktoruna başladım....ama özer beyin doktorluğunu bilen biri olarak,yeni başladığım doktora güvenemedim....özer beye giticem yine....özer bey özel hastaneye doğuma geliyormu???bilen varsa lütfen yazın....fiyat hakkında bilgisi olanda lütfen yazsın......tşkler
özer bey maddiyata fazla önem veren doktorlardan ben hastanede yatarken bılıyorum öyle anlatıyorlardı sessiz sakin agzından zor laf çıkıyor
kendi doktorumdan sonra hiç bi doktor o kadar tecrübeli gelmiyor herşeyi üstüne bastıra bastıra anlatıyor çok insanlıklı
özer bey maddiyata fazla önem veren doktorlardan ben hastanede yatarken bılıyorum öyle anlatıyorlardı sessiz sakin agzından zor laf çıkıyor
kendi doktorumdan sonra hiç bi doktor o kadar tecrübeli gelmiyor herşeyi üstüne bastıra bastıra anlatıyor çok insanlıklı
Ben 2 gün sonra özer beye gidicem....istersen bu konu hakkında bilgi alabilirim...geçmiş olsun...