Bursa Op. Dr. Özer Kutlu 'ya Gidenler......

evet arkadaslar bende yarın 4de özer beyin muayenesine gitcem önceden evrim aydına gidiyorudum ama zübeydede doğum yapabilmek için özer beyi sectim acaba doğumuma girermi zübeyde hanım nasıl hastane bilgisi olan varmı

normal doğum olursa girmiyor malesef. ama arada gelip kontrol ediyordur eminim. ben sezeryan yaptığım için normal doğumla ilgili çok bilgim yok sadece zübeydedeki doktorlar normal doğuma girmiyor diye biliyorum, ebeler giriyor. benimki spinal sezeryan olmuştu. özer bey girdi ve gayet de güzel bir doğum oldu. özer bey doğru bir tercih merak etme. zübeydehanım kötü bir hastane değil. yani normal ayarda. eskiden çok kalabalıktı ama şevketin ordaki hastane açılınca hafiflemiş olabilir. ama öyle yazılıp çizilelerdeki gibi korkutucu değil yani. ama tabi özel hastane konforu da yok malesef.

bugun gittim muayenesine özer beyin gayet güler yüzle karsıladı doğumumada gircek bakalım haftaya cumaya gün verdi bakalım hayırlısı hakkımızda

aaaaaaa aaa nasıl unutttun olabilir bende uzun süre girmedim şimdi eski arkadaşların neler yaptığını merak edip soruyorum nasıllar diye

özer beyin paragöz olmadığına bende katılıyorum bu sitede de bol bol reklamının olduğu bir dr a gittim prof vede onu tercih ettiğim için ekstradan fazla üçret ödedik ama çektiğim rezilliği anlatamam RABBİM bir daha o tarz insanlarla karşlaştırmasın

özer beyin muayanehanesini taşıyor olması güzel ama bizim için uzak artık ne sıklıkla görüşürüz bilemem

sevgili asyag

özel hastane gibi değil züübeyde hamın ama birkaç ay önce çok ta ün yapmış bir profun kliniğinde yaşadıklarımdan sonra zübeyde hanım doğum evini arar oldum hijjyen süper hasta bakıcılar hemşiler iyi ameliyathanede dr da çok espirili rahatlatıyorlar seni endişe etme inş doğru karar vermişindir

teskkür ederim arkadasım içim rahatladı cumaya sezaryan olcam 4 günüm kaldı dularınızı esirgemeyin özer bey gircek doğumuma.

slm kızlar....... ben il bebeğimi 5 aylıkken kaybettim kromozom bozukluğu vardı. şimdi tekrar bebek düşünüyoruz ve özer beye gitmeyi düşünüyorum. kan uyuşmazlığımızd var riskli gebelik olarak takip edebileceğini söyledi. güven ve rahatlama çok önemli benim için aklımda hiç soru işareti kalmamalı. sizce tercihim doğrumu? benim gibi rskli gebelik olarak takip edilen varmı aranızda ?

Gülsecim merhaba tesadüfen gördüm yazını nasılsın iyimisin ? Ben Özer Bey'in ve Ziya Çetin'in konularında çok iyi olduklarını duyuyorum.Çok yakın bir arkadaşımda bebeğini 5 aylıkken kaybetti sebebi edward sendromu.Bebekteki bu hastalığı da anlayan Türkan hanım Jimerde çalışıyo kendisi ondan çok memnun yani riskli gebeliklerde iyi.Bir de prof.dr.yalçın kimya var onu duymuşsundur riskli gebeliklerde en iyisi bursada.

iyim sibel abla saol sen nasılsın? yalçın kimyayı biliyorum maalesef diicem çünki muayne ücreti 450 tl buda beni aşar. daha öncede hamile iken cvs die bi test istendi bursada bitek yalçın bey yapıor muayne ücreti 450 test ücreti ise 2500 tl idi o zaman öğrenmiştim yalçın kimyayı :) özer beyi araştrdım bende iyi olduğunu duydum . bende baharda güler hanımda takipte idim o fark etmişti ama zübeyde de doğum yaptığım için artık özel hastane istemiyorum. çünki zübeydede hemşireler dahi çok profosyonel heran müdahale edebiliyorlar. inş özer bey den memnun kalırım. sen neler yaptın ?

Arkadaşlar özer beyde histeroskopi yada laparoskopi yaptıran var mı çok acil yazarsanız sevinirim lütfen...

arkadaşlar selam
özer beye yeni gitmeye başladım burda sizin tavsiyelerinizle buldum ben özer beyi hepinize çok tşk ederim ..henüz iki kez gitmeme rağmen şimdilik çok memnunum çok ilgili rahatlatan bi duruşu ve konuşması var. yaklaşımı çok güzel... bana aşılama yapacak şimdi gonalf kullanıyorum eğer gelişim gösterirse yumurtalar çarş aşılamam var inş...dualarınızı eksik etmeyin olurmu aradaşlar..

Merhaba arkadaşım,özer beyin muayenehanesinemi gidiyosun.Benim riskli gebelik olabilirde.Muaynane olsa daha iyi olacak.Hastası çokmu?

özer bey hastaneyı bırakmasına ragmen ben özer beyı bırakmıycamtakıplerımı yıne özer bey yapacak dogumumuda zübeydede inşallah

Merhaba arkadaşım,özer beyin muayenehanesinemi gidiyosun.Benim riskli gebelik olabilirde.Muaynane olsa daha iyi olacak.Hastası çokmu?

tereddüt etme derım arkadasım heleki risklı gebelık tam doktorunu bulmussun benımde hep düşük riskim vardı çok şükür yakında dogurucam

özer bey hastaneyı bırakmasına ragmen ben özer beyı bırakmıycamtakıplerımı yıne özer bey yapacak dogumumuda zübeydede inşallah

özer bey hastaneyi bıraktımı inanmıyorum ya tam kendime dr buldum derken napıcam şimdi :18::18::18:

özer bey hastaneyi bıraktımı inanmıyorum ya tam kendime dr buldum derken napıcam şimdi :18::18::18:

evt cnm dogumun gelmiş maşşallah valla ben kontrollerımı düzenlı gıdıyorum ama dogumumu yıne zubeydede yapıcam özel hastanelele anlaşma yapmış ama gerek yok

evt cnm dogumun gelmiş maşşallah valla ben kontrollerımı düzenlı gıdıyorum ama dogumumu yıne zubeydede yapıcam özel hastanelele anlaşma yapmış ama gerek yok

cnm bu benm eski çizelgem mayısta 5aylık doğum yaptım sorun vardı bebeğimde şimdi 2. ye hamileyim riskli gebelik konusunda ismini çok duydum özer beyin ona başlarım diordum ama oda gitmiş demek şimdi yandım napıcam kiiii

kaç haftalık hamılesın şimdi 5 aylık bebgın inşallah yasıyodur melegın yıne gıt derım ben tanısına guvenebılecegın bırısı benımde tedavı sonucu gebıs kaldım

kaç haftalık hamılesın şimdi 5 aylık bebgın inşallah yasıyodur melegın yıne gıt derım ben tanısına guvenebılecegın bırısı benımde tedavı sonucu gebıs kaldım

maalesef kaybettim cnm kızımı... şuan 5 haftam bitti daha yeni ama hastanede olmayıncada bi iş eyaramazki muaynaneye ggitmek doğuma gittiğimizde kim ilgilenecek bizimle bide bu var

maalesef kaybettim cnm kızımı... şuan 5 haftam bitti daha yeni ama hastanede olmayıncada bi iş eyaramazki muaynaneye ggitmek doğuma gittiğimizde kim ilgilenecek bizimle bide bu var

Bende 7,5 aylık karnımda kaybettim kızım Ece'yi.Korunma sürem bitti.Tekrar gebelik düşünücem.Özer Beyi çok meth ettiler.Ama nasıl yapıcaz ?Muaynaneyi arıyorum kimse çıkmıyor.Muynanesi Esentepe ye mi taşınmış??Önceden Altıparmakta falan dediler.Hangi hastanelerle anlaşmış acaba?Allah'ım sen bize yardım et.

başın sağ olsun cnm allah yardımcımız olsun . sen neden kaybettin bebeğini ve ne kadar süre korundunuz. altıparmaktan bulvara taşındı die duymuştum ama böylede çok zor olur ya keşke hastanede kalsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…