selam mumucum, iyiyim canım. okullar tatil oldu, şu ara evdeyim. bakıcımız izne çıktı. zamanımın çoğu ilaydayla geçiyor. hep oyun istiyor. arkadaşı da olmadığı için şu an tek oynayacağı kişi benim doğal olarak. o yüzden başka bişeye çok fazla zaman ayıramıyorum. bi de çok ilginç uzun zamandır girmediğim için ben bu siteyi unutmuşum ya geçen gün başka bişey ararken gördüm hemen aklıma Özer Bey in sayfası geldi. biraz boş kalınca hemen kötülemeler, başka doktorların reklamları başlamış. herkes memnun olacak diye bir şart yok tabiki. beklentiler farklı olunca memnuniyetler de değişebiliyor, saygı duymak lazım. ama paracı sıfatı özer beyle asla bağdaşmayan bir sıfat ve ben buna şiddetle karşı çıkarım. en eski hastası sensin işte. ben de eskilerdenim. hiç bir şekilde para almak için gereksiz hiçbir şey yaptığını görmedim. ama tabiki adam o kadar emek harcıyor, bu işe yıllarını vermiş bedava yapacak hali de yok. neyse işte herkesin görüşü farklı farklı. sen nasılsın canım. senin işler nasıl, tatildesin herhalde sen de. özer beyle görüşüyormusun. muaynehaneyi taşıyormuş galiba. tam yerini öğrenelim de hayırlı olsuna gidelim. sen gidersen selamlarımızı ilet.
slm kızlar....... ben il bebeğimi 5 aylıkken kaybettim kromozom bozukluğu vardı. şimdi tekrar bebek düşünüyoruz ve özer beye gitmeyi düşünüyorum. kan uyuşmazlığımızd var riskli gebelik olarak takip edebileceğini söyledi. güven ve rahatlama çok önemli benim için aklımda hiç soru işareti kalmamalı. sizce tercihim doğrumu? benim gibi rskli gebelik olarak takip edilen varmı aranızda ?
Gülsecim merhaba tesadüfen gördüm yazını nasılsın iyimisin ? Ben Özer Bey'in ve Ziya Çetin'in konularında çok iyi olduklarını duyuyorum.Çok yakın bir arkadaşımda bebeğini 5 aylıkken kaybetti sebebi edward sendromu.Bebekteki bu hastalığı da anlayan Türkan hanım Jimerde çalışıyo kendisi ondan çok memnun yani riskli gebeliklerde iyi.Bir de prof.dr.yalçın kimya var onu duymuşsundur riskli gebeliklerde en iyisi bursada.
Merhaba arkadaşım,özer beyin muayenehanesinemi gidiyosun.Benim riskli gebelik olabilirde.Muaynane olsa daha iyi olacak.Hastası çokmu?
özer bey hastaneyı bırakmasına ragmen ben özer beyı bırakmıycamtakıplerımı yıne özer bey yapacak dogumumuda zübeydede inşallah
özer bey hastaneyi bıraktımı inanmıyorum ya tam kendime dr buldum derken napıcam şimdi :18::18::18:
evt cnm dogumun gelmiş maşşallah valla ben kontrollerımı düzenlı gıdıyorum ama dogumumu yıne zubeydede yapıcam özel hastanelele anlaşma yapmış ama gerek yok
cnm bu benm eski çizelgem mayısta 5aylık doğum yaptım sorun vardı bebeğimde şimdi 2. ye hamileyim riskli gebelik konusunda ismini çok duydum özer beyin ona başlarım diordum ama oda gitmiş demek şimdi yandım napıcam kiiii
kaç haftalık hamılesın şimdi 5 aylık bebgın inşallah yasıyodur melegın yıne gıt derım ben tanısına guvenebılecegın bırısı benımde tedavı sonucu gebıs kaldım
maalesef kaybettim cnm kızımı... şuan 5 haftam bitti daha yeni ama hastanede olmayıncada bi iş eyaramazki muaynaneye ggitmek doğuma gittiğimizde kim ilgilenecek bizimle bide bu var
Bende 7,5 aylık karnımda kaybettim kızım Ece'yi.Korunma sürem bitti.Tekrar gebelik düşünücem.Özer Beyi çok meth ettiler.Ama nasıl yapıcaz ?Muaynaneyi arıyorum kimse çıkmıyor.Muynanesi Esentepe ye mi taşınmış??Önceden Altıparmakta falan dediler.Hangi hastanelerle anlaşmış acaba?Allah'ım sen bize yardım et.