merhaba arkadaşlar, herkese selam.
kızım doğdu ikimizde iyiyiz şükürler olsun : ) çok fazla giremiyorum topiğe ama arada açıp bakıyorum, problemlerimiz olduğunda kusmalarımız fazla biraz birde gaz sorunumuz başladı. bana iyi bir çocuk doktoru önerebilirmisiniz acaba. aile hekimimiz dörtçelik çocuk hastanesine gitmemizi önerdi nefroloji bölümüne..
ayrıca doğumuma giremesede beni yalnız bırakmayıp iki gün boyunca izinli olmasına rağmen hastaneye gelen doktorum özer kutlu'ya çok teşekkür ediyorum. doğuma girmeden önce kendi doktorumu görmek bana cesaret verdi. detayları sonra anlatacağım.
tekrar görüşmek üzere :)
merhaba cnm geçmiş olsun ne mutlu bebeğinle sana bir ömür boyu mutlulklar
arkadaşlar bende dün doktora gittim tedaviye başladık hayırlısı bakalım inş. en kısa zamanda bende meleğime kavuşurum :dance:
merhaba arkadaşlar
bişey sorucam eski sayfalara baktımda bir sürü özer kutlu hastaları varmış hiçbiri yok şimdi noldu bu kadar insana bi ilayda bide myline var evet onlarda yeterince bilgilendiriyorlar ancak kalbalık olunca daha güzel oluyo muhabbet ve bilgi aktarımı
neyse bugünlük bendende bukadar görüşmek üzere
opuyorumnanaktan saol cnm dileklerin için
inş kış gelince hepsi buralara gelirlerde muhabbet olur sakın yanlış anlama sen bizleri yeterince bilgilendiriyosun ve aydınlatıyosun çok tşk ederim
kızlar ben geldim topiği boş bırakmayalım madem:) ilayda teşekkür ederim iyi dileklerin için Allah hepimizin bebeğine sağlılı uzun ömür verir inşlh.
özer bey doğumda geldi girecekti doğuma ama bi aksilik oldu. çok kalabalıktı üstelik ve nöbet günü değildi izin aldığı nöbet saatini benim ağır kanlılığım yüzünden kaçırdık sanırım ama sağolsun doğuma girmeden önce yanımdaydı yine ve kendi doktorumu görmek beni çok sakinleştirdi.
detayları sonra yazarım görüşmek üzere.
ilayda,
dediğim gibi özer bey doğuma girmeden önce yanımdaydı yine sağolsun ve desteğini esirgemedi hatta istersen öğleden sonraya erteleyelim dedi ama ben bi an önce olsun bitsin istedim üstelik zübeydedeki doktorların bi çoğu çok iyi ve Özer beyde, Ali Algün'ün de çok iyi bir dr.dur rahat ol dedi. gerçektende okadar iyi dikiş atmışlar ki iz bile yok hatta hemşireler bile pansuman yaparken çok iyi dikmiş dedi. üstelik ali beyde çok ilgilendi. herşey gayet iyiydi hatta 2 hemşirenin ismini aldım onlar içinteşekkür yazısı yollayacağım ve özer bey ve ali bey içinde.
genel anestezi oldum sezeryan öyle korkulacak bişiy değilmiş. hatta o kadar rahatki ben 2. gün suçluluk duydum hiç ağrı sızı çekmedim ben nasıl anneyim bunları göze alamadım diye ama normal yapsaydım da önceki ameliyatımdan dolayı sorunlar çıkacaktı daha kötü olacaktım diye kendimi telkin ediyorum. sezeryanın tek kötü tarafı bebeğim ağladığında yanına gidip kucağıma alamamaktı ama şükür ki ablam ve annem yanımdaydı.
canım kızıma kavuştum daha ne isterimki...allah olmayanlarada nasip etsin. tekrar görüşmek üzere ilaydacım kızınıda öp benim için.
ilayda,
dediğim gibi özer bey doğuma girmeden önce yanımdaydı yine sağolsun ve desteğini esirgemedi hatta istersen öğleden sonraya erteleyelim dedi ama ben bi an önce olsun bitsin istedim üstelik zübeydedeki doktorların bi çoğu çok iyi ve Özer beyde, Ali Algün'ün de çok iyi bir dr.dur rahat ol dedi. gerçektende okadar iyi dikiş atmışlar ki iz bile yok hatta hemşireler bile pansuman yaparken çok iyi dikmiş dedi. üstelik ali beyde çok ilgilendi. herşey gayet iyiydi hatta 2 hemşirenin ismini aldım onlar içinteşekkür yazısı yollayacağım ve özer bey ve ali bey içinde.
genel anestezi oldum sezeryan öyle korkulacak bişiy değilmiş. hatta o kadar rahatki ben 2. gün suçluluk duydum hiç ağrı sızı çekmedim ben nasıl anneyim bunları göze alamadım diye ama normal yapsaydım da önceki ameliyatımdan dolayı sorunlar çıkacaktı daha kötü olacaktım diye kendimi telkin ediyorum. sezeryanın tek kötü tarafı bebeğim ağladığında yanına gidip kucağıma alamamaktı ama şükür ki ablam ve annem yanımdaydı.
canım kızıma kavuştum daha ne isterimki...allah olmayanlarada nasip etsin. tekrar görüşmek üzere ilaydacım kızınıda öp benim için.
allah analı babalı büyütsün bebeğini cnm. bişey sormak istiyorum
bebeğini hemen getirdilermi sen ayıldıktan sonra bide özel oda falan ayarlayabildinizmi annem ablam vardı demişsin ikiside rahatça girebildilermi
anladım canım, neyse elde olmayan imkanlar nedeniyle doğuma giremese bile yakından ilgilenmiş bak ne güzel. herşeyin yolunda olmasına sevindim. bebeğinle ailenle sağlıklı uzun ömürler diliyorum size.
çok tşk ederim egecim hoşbulduk. gerçekten anlattıkların çok rahatlattı beni gerçi ilayda arkadaşımız yeterince aydınlatıyo sağolsun.a_emet aramıza hoşgeldin...bizlerde Özer beyin hastalarıydık Allaha çok şükür Özer beyin yardımlarıyla meleklerimizi kucağımıza aldık..benim hamileliğim ve doğumum çok ama çok problemli geçti 32. haftalık doğum yaptım ...ben ve oğlum ölümden döndük diyebilirim..o an durumumun ciddiyetinin farkında bile değildim Özer bey okadar güven vermişki bana...güvenimide boşa çıkarmadı zaten oğlumu sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım..ve benim kardeşimde şu an 7 haftalık hamile..Özer beye başladı aynı zamandada tıp fakültesinde başka bir prof.a özelden muayenesine gidiyor yani 2 doktora gidiyor onunda daha önce 3 düşüğü var problemli yani...diğer prof.rapor yazmıcam çalışmanda hiç bir sorun yok derken Özer bey kardeşime heyet raporu çıkarttırdı ve ilk 3 ay kesinlikle dinlenmesi gerekiyor..yazacak okadar çok şey varkiiii fakat vaktim kısıtlı...Özer bey gözümde okadar yüce okadar değerli bir insanki onun hastası olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum.ve arkadaşım sana tek birşey söyliyeceğim doğru adrestesin.....
myline seni tebrik ediyor bebişini kokluyorum ...
benim doğum çok riskli geçtiği için problemli olduğu için beni tek odadad tutmuşlardı ve eşim annem kardeşim rahat girebilmişlerdi yanıma...yaaa o günleri tekrar hatırladımda ne kadar problemlide olssa çooook güzeldi yaaa...hastane personeli bukadarmı ilgili olur,canım doktorum cmts.pazar bile beni kontrole gelmişti..koridorda yürümeğe başladığımda alkışlamıştı beni yaaaa...çok ama çoook teşekkürler.....ilaydaaaammmmmm bizi temsil et biz her zaman giremiyoruz ama doktorumuzu asla bırakmayızzz.........
merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum
tedaviye başladığımı söylemiştim sanırım artık yumurtlama dönemim geçti yada geçmek üzere ve kasıklarımda ağrılar var yumurtlama döneminde özer bey normal demişti yumurtalar geliştiği için beklediğimiz bişey dedi. size sormak istediğim neden olabilir bukadar erkende acaba hamilemiyim diye düşünmek istemiyorum daha 10 gün var. bide bugün akıntımda artı ve biraz kokulu yardımcı olursanız çok sevinirim iyiki varsınız topiğim