Bursa Op. Dr. Özer Kutlu 'ya Gidenler......

canım tebrik ederim seni. hayırlı uğurlu olsun, sağlıklı uzun ömürlü olsun bebeğin inşallah.
özer bey niye girmedi doğumuna merak ettim bak, ben en son girecek diye biliyordum, izinliymiş demek. neyse sen de bebeğin de iyisiniz ya çok şükür. tabi izinli olduğu halde gelip kontrol etmesi de çok güzel.

biz bu ara anadolu hastanesinde gülder özkana gidiyoruz. daha önce de medical parkda arif canana gidiyorduk. ikisi de ilgili iy doktorlar. acil durumlarda da dörtçelik hastanesine gitmiştik. ama dörtçelikde muayne süreleri özel hastaneye göre kısa ama tabi tam teşkilatlı bir çocuk hastanesi. kusma ve gaz problemi yeni doğan bebeklerde çok sık görülüyor endişelenme o yüzden.

senin de tedavin hayırlı olsun aemetcim, inşallah en kısa zamanda sen de bizlere müjdeli haberler verirsin. stres yapma ve sabırlı ol. olacak inşallah kaydirigubbakcemile5

evet canım özer beyin hastası o kadar çok ki, bu satfalarda gözükenler devede kulak kalır. ama tabi herkes nete ve bu forum sitesine girmeyebiliyor bi de şu ara yaz mevsimi, sıcaklar bastırdı herkes ya tatilde ya da farlı bir telaş içinde. mesela bu topiği açan EGE ile özelden görüşüyorum ben, çalıştığı için çok sık gelemiyor ama özer beyi her zaman minnetle anıyoruz. hatta şu an egenin kardeşi de özer beye başlamış. yine onun arkadaşı tuba var o da bebeğim durmuyor o yüzden gelemiyorum demişti en son, mumu var özer beyin çok eski hastalrından o da yoğun çalışıyor şu ara da tatil yapıyor olabilir. daha var bir sürü kişi de fırsat bulup gelip yazamıyorlar demekki ama özer beyden vazgeçtiklerini sanmam. ben hepsini temsilen geliyorum zemuszemus
mesela özer beyden önce medicalde ahmet yılmaza gidiyordum o da çok iyi bir doktor.onunla ilgili de bir topik var mesela orası daha kalabalık. bazen oraya da girip yazıyorum. oradaki kızlarla da pek bir kanka olduk. tabi kalabalık olunca tadı çıkıyor bu topiklerin kimse gelip yazmayınca da gelip yazmak tuhaf oluyor bir ara epey bir başım ağrıdı bu konu yüzünden de şimdi daha bir tedbirliyim. ama özer beye çok minnettarım ben ve kimse gelmese de ben gelip yazarım. en azından yeni gelen kişileri bilinçlendirmek adına gelirim yine gelirim. senin de için rahat olsun doğru adrestesin :içelim:

opuyorumnanaktan saol cnm dileklerin için

inş kış gelince hepsi buralara gelirlerde muhabbet olur sakın yanlış anlama sen bizleri yeterince bilgilendiriyosun ve aydınlatıyosun çok tşk ederim

opuyorumnanaktan saol cnm dileklerin için

inş kış gelince hepsi buralara gelirlerde muhabbet olur sakın yanlış anlama sen bizleri yeterince bilgilendiriyosun ve aydınlatıyosun çok tşk ederim

yok canım niye yanlış anlıyayım
tabi sen de haklısın, özer beyin bütün hastaları gelse, iyi kötü burada yaşadıkları tecrübeleri yazsalar çok güzel olur tabi, sayfaya hareket gelir hihoyyyt.
ben yaşadığım tecrübeler ölçüsünde yardımcı olmaya çalışıyorum ama tabi herkesin yaşadıkları ve görüşleri farklıdır. gelirler belki bekleyelim bakalım kaydirigubbakcemile5

kızlar ben geldim topiği boş bırakmayalım madem:) ilayda teşekkür ederim iyi dileklerin için Allah hepimizin bebeğine sağlılı uzun ömür verir inşlh.
özer bey doğumda geldi girecekti doğuma ama bi aksilik oldu. çok kalabalıktı üstelik ve nöbet günü değildi izin aldığı nöbet saatini benim ağır kanlılığım yüzünden kaçırdık sanırım ama sağolsun doğuma girmeden önce yanımdaydı yine ve kendi doktorumu görmek beni çok sakinleştirdi.
detayları sonra yazarım görüşmek üzere.

özer bey elinden gelen bir şey olduğunda asla emeğini esirgemez. bunu biliyorum. ama dediğin gibi aksilik çıkmış kısmet olmamış. neyse canım inşallah ikinci bebeğine kısmet olur diyelim biz de. doğumunu hangi doktor yaptırdı ismini biliyormusun. gerçi özer bey doğuma girecek doktorla gerekenleri konuşmuştur.
hastane nasıldı, memnun kaldınmı, hemşire ve diğer personelin davranışları falan iyimiydi. genel anestezi olmuştun sanırım. dikişlerini özer bey almıştır herhalde. ay hayırlısıyla sen de atlattın bu maratonu. darısı diğer arkadaşların başına olsun. özellikle aemetin :Saruboceq:

ilayda,
dediğim gibi özer bey doğuma girmeden önce yanımdaydı yine sağolsun ve desteğini esirgemedi hatta istersen öğleden sonraya erteleyelim dedi ama ben bi an önce olsun bitsin istedim üstelik zübeydedeki doktorların bi çoğu çok iyi ve Özer beyde, Ali Algün'ün de çok iyi bir dr.dur rahat ol dedi. gerçektende okadar iyi dikiş atmışlar ki iz bile yok hatta hemşireler bile pansuman yaparken çok iyi dikmiş dedi. üstelik ali beyde çok ilgilendi. herşey gayet iyiydi hatta 2 hemşirenin ismini aldım onlar içinteşekkür yazısı yollayacağım ve özer bey ve ali bey içinde.
genel anestezi oldum sezeryan öyle korkulacak bişiy değilmiş. hatta o kadar rahatki ben 2. gün suçluluk duydum hiç ağrı sızı çekmedim ben nasıl anneyim bunları göze alamadım diye ama normal yapsaydım da önceki ameliyatımdan dolayı sorunlar çıkacaktı daha kötü olacaktım diye kendimi telkin ediyorum. sezeryanın tek kötü tarafı bebeğim ağladığında yanına gidip kucağıma alamamaktı ama şükür ki ablam ve annem yanımdaydı.
canım kızıma kavuştum daha ne isterimki...allah olmayanlarada nasip etsin. tekrar görüşmek üzere ilaydacım kızınıda öp benim için.

allah analı babalı büyütsün bebeğini cnm. bişey sormak istiyorum
bebeğini hemen getirdilermi sen ayıldıktan sonra bide özel oda falan ayarlayabildinizmi annem ablam vardı demişsin ikiside rahatça girebildilermi

anladım canım, neyse elde olmayan imkanlar nedeniyle doğuma giremese bile yakından ilgilenmiş bak ne güzel. herşeyin yolunda olmasına sevindim. bebeğinle ailenle sağlıklı uzun ömürler diliyorum size.

canım doğum 9,50 de oldu beni uyanma odasına aldıklarında saat 11 di karşımda saat vardı hemen saate bakıp doğum saatini tahmin etmeye çalıştım :) sonra kızımı sordum dr. muayene ediyor dediler. sanırım odama öğle saatine doğru götürdüler 12 olmamıştı saat yani annemle ablam geldi yanıma sonra gidip kızımı getirdiler saadece battaniye istemişler altında bezi vardı sadece başkada bişiy yoktu :) kucağıma verdiler hemen emzir deiler emzirmeye çalıştım önce emmedi sonra hemşireler tok doğmuş senin kızın dediler güldük :) meğer mama vermiş hemşireler. önce memeyi almayınca ağlayasım geldi kendimi kötü hissettim annem saolsun emzirme konusunda yardımcı oldu. refakatçı olarak sadece ablam kaldı annem ziyaret saatlerinde geldi eşimde aynı şekilde.

anladım canım, neyse elde olmayan imkanlar nedeniyle doğuma giremese bile yakından ilgilenmiş bak ne güzel. herşeyin yolunda olmasına sevindim. bebeğinle ailenle sağlıklı uzun ömürler diliyorum size.

çok teşekkür ederim ilayda. allah hepimizn bebeğini bağışlasın.:)

a_emet aramıza hoşgeldin...bizlerde Özer beyin hastalarıydık Allaha çok şükür Özer beyin yardımlarıyla meleklerimizi kucağımıza aldık..benim hamileliğim ve doğumum çok ama çok problemli geçti 32. haftalık doğum yaptım ...ben ve oğlum ölümden döndük diyebilirim..o an durumumun ciddiyetinin farkında bile değildim Özer bey okadar güven vermişki bana...güvenimide boşa çıkarmadı zaten oğlumu sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım..ve benim kardeşimde şu an 7 haftalık hamile..Özer beye başladı aynı zamandada tıp fakültesinde başka bir prof.a özelden muayenesine gidiyor yani 2 doktora gidiyor onunda daha önce 3 düşüğü var problemli yani...diğer prof.rapor yazmıcam çalışmanda hiç bir sorun yok derken Özer bey kardeşime heyet raporu çıkarttırdı ve ilk 3 ay kesinlikle dinlenmesi gerekiyor..yazacak okadar çok şey varkiiii fakat vaktim kısıtlı...Özer bey gözümde okadar yüce okadar değerli bir insanki onun hastası olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum.ve arkadaşım sana tek birşey söyliyeceğim doğru adrestesin.....

benim doğum çok riskli geçtiği için problemli olduğu için beni tek odadad tutmuşlardı ve eşim annem kardeşim rahat girebilmişlerdi yanıma...yaaa o günleri tekrar hatırladımda ne kadar problemlide olssa çooook güzeldi yaaa...hastane personeli bukadarmı ilgili olur,canım doktorum cmts.pazar bile beni kontrole gelmişti..koridorda yürümeğe başladığımda alkışlamıştı beni yaaaa...çok ama çoook teşekkürler.....ilaydaaaammmmmm bizi temsil et biz her zaman giremiyoruz ama doktorumuzu asla bırakmayızzz.........

çok tşk ederim egecim hoşbulduk. gerçekten anlattıkların çok rahatlattı beni gerçi ilayda arkadaşımız yeterince aydınlatıyo sağolsun.
ben hemen hemen her sayfasını okudum bu topiğin oyüzden sizler hakkında biraz bilgim var ve bende sizlere çok tşk ediyorum sizin sayenizde özer beyle tanıştım ve çok memnunum
bakalım ben de bu ay klomen kullandım eylülün başında belli olucak daha öncede klomenle hamile kalmıştım ama 10. haftada beni bıraktı meleğim inş. bu seferde hamile olurum ve sonuna kadar yaşayabilirim bu mutluluğu :)))

canım seni çok arar oldum bu sayfalarda ya
ara sıra da olsa gel böyle, özelden görüşsek de bu sayfanın önemi büyük bizim için
gerçi ben de gelemiyorum bu ara ya
ilaydanın yeni dişleri çıkıyor çok zorluyor, çok huzursuz
uykusunda sürekli uyanıyor, onlar büyüyene kadar bize rahat yok

aemetcim sağol canım, ben de işte fırsat buldukça gelip birşeyler payşalıyorum sizlerle.

myline canım, ben doğumdan 10 gün sonra dikişlerimi aldırmak için gitmiştim
birdaha da gitmedim, gidemedim daha doğrusu
bebekten hiçbirşeye fırsat olmuyor, bırakacak yerim de yok, zaten kimsede durmuyor kesinlikle. ama tabi kontrol amaçlı gitmek lazım bence.

merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum
tedaviye başladığımı söylemiştim sanırım artık yumurtlama dönemim geçti yada geçmek üzere ve kasıklarımda ağrılar var yumurtlama döneminde özer bey normal demişti yumurtalar geliştiği için beklediğimiz bişey dedi. size sormak istediğim neden olabilir bukadar erkende acaba hamilemiyim diye düşünmek istemiyorum daha 10 gün var. bide bugün akıntımda artı ve biraz kokulu yardımcı olursanız çok sevinirim iyiki varsınız topiğim

yumurta olgunlaşıp çatladığı dönemde ağrı sızı olabilir evet
döllenme aşamasında da olabilir, ama beklenen adet öncesi de olabilir
yani herşey olabilir kısaca. bekleyip görücez. dualarımız seninle canım.

evet yaaaa hepsi olabilir özer beylede konuştum arayıp oda yumurtlama dönemindesin daha olabilir dedi
tşk ederim ilaydacım dualarınızı eksik etmeyin en kısa zamanda allahım olmayan herkese ve isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…