Bursa Op. Dr. Özer Kutlu 'ya Gidenler......

emet inşallah en kısa sürede hamile kalıp bebeğine kavuşursun canım.
ya kızlar sezeryan olan arkadaşlar gerçi iki kişi var ilayda ve ege :)
sezeryandan sonra ne kadar zamanda gitti göbeğiniz benim hala duruyorda kilolarda yapıştı resmen 62 ye çakıldım kaldım eskisi gibi incecik olmak istiyorum 34 bebden pantolonlarım öylece bana bakıyor:KK43: kıyafette almak istemiyorum ama böyle paçoz gezmek beni bunalıma sokuyor:KK43:

tşkler cnm inş hayırlısıyla bakalım
ben doğumdan sonraki kiloları bilmem ama sana tek tavsiye edebileceğim kafana takmıcaksın aman kiloluyum zayıflamam lazımdiye

emet inşallah en kısa sürede hamile kalıp bebeğine kavuşursun canım.
ya kızlar sezeryan olan arkadaşlar gerçi iki kişi var ilayda ve ege :)
sezeryandan sonra ne kadar zamanda gitti göbeğiniz benim hala duruyorda kilolarda yapıştı resmen 62 ye çakıldım kaldım eskisi gibi incecik olmak istiyorum 34 bebden pantolonlarım öylece bana bakıyor:KK43: kıyafette almak istemiyorum ama böyle paçoz gezmek beni bunalıma sokuyor:KK43:

canım dur daha yeni doğum yaptın, şimdi bi de emzirme dönemindesin. asla kiloları takma. 1 yıl süre ver kendine ve yeme içmeden kısma. ama çok da abartma tabi. çünkü en azından 1 yıl emzirirsin bebeğini, takıntı yapıp yemesen de sütün olmaz. bol sıvı al.
ben hamileyken çok kilo almadım. 9 aylıkken bile karnım 6 aylık hamile gibi falandı. dolayısla doğumdan sonra hemen eski kiloama döndüm hatta herkes şaşırıyordu :1shok:
ama emzirme döneminde süt olsun diye yeme içmeyi biraz abarttım ve o dönem birkaç kilo aldım. 10 aylıkken sütüm iyice azaldı ve emmeyi bıraktı ilayda sonra biraz dikket ettim ve yine verdim. ama bu ara yine aldım. ramazanda iftardı sahurdu falan derken. bi de ramazan sofraları tatlılar falan özellikle tatlıya dayanamıyorum ve birkaç kilo fazlam var yine. ama inşallah en kısa zamanda biraz diyet biraz sporla onları da vericem. sen de verirsin merak etme. şu an kilon fazla değilki zaten. 61-62 benim ideal kilom ama 65-66 arası gidip geliyorum yani 3-4 kg fazlam var. sen yeni doğum yaptın gayet normal. şu an hiç düşünme bence. şu kışı bir atlat bahara ya da yazın eski kiloan dönersin. emzirirken de verirsin zaten.:teselli:

arkadaşlar merhaba uzun zamandır yazan yokmuş topiğe ben yazayım dedim
güzel bi haber değil ama sizinlede paylaşmak istedim bu ayda olmadı bugün geldi kırmızılar
offfff moralim bozuk bide eşim dgsyle çanakkale üni yerleşti oraya gidicek gerçi biraz ggeçince bende yanına gidicem ama bakalım hayrılısı bizim için biraz zor olucak tedavimizde yarım kalıcak mecburen
sanırım bu ay doktor bey rahim filmi isticekti onu çektirdikten sonra bekleriz yaklaşık 1 sene sonra devam ederiz tedaviye tabiki inş ozmana kadar olurda uğraşmayız tedavi falan ne zormuş beklemek:KK43:((

arkadaşlar merhaba uzun zamandır yazan yokmuş topiğe ben yazayım dedim
güzel bi haber değil ama sizinlede paylaşmak istedim bu ayda olmadı bugün geldi kırmızılar
offfff moralim bozuk bide eşim dgsyle çanakkale üni yerleşti oraya gidicek gerçi biraz ggeçince bende yanına gidicem ama bakalım hayrılısı bizim için biraz zor olucak tedavimizde yarım kalıcak mecburen
sanırım bu ay doktor bey rahim filmi isticekti onu çektirdikten sonra bekleriz yaklaşık 1 sene sonra devam ederiz tedaviye tabiki inş ozmana kadar olurda uğraşmayız tedavi falan ne zormuş beklemek:KK43:((

aemetcim, ben de üzüldüm canım, umutluydum senden. ama olsun üzme kendini, herşeyin hayırlısı. rahim filmi çektir evet. bazen daha önceden geçirilmiş enfeksiyonlar tüplerde hafif de olsa yapışıklığa sebep olabiliyor bu filmle açılır yani. ve bakarsın başka tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden olur. çünkü rahim filmi sonrası hamile kalan çok oluyor. ben de filmden 1-2 ay sonra hamile kalmıştım düşük yapmıştım gerçi ama şans var yani. o yüzden moralini bozma. eşinin gidecek olması kötü tabi, tedavin yarım kalacak bir anlamda ama olsun bunda da bir hayır vardır belki. sıkma canını, 1 yıl falan beklemezsin bence. 1 yıl sonra gelip bebeğini anlatırsın bizlere buradan inşallah.

selam kızlar nasılsınız

bende çok zor ve yorucu durumlar var offfffffffffff yine histeroskopi olucam okul açıldı düğünüzmüz var misafirler varr

işte kafayı sıyıracağım düşünmekten stresten

ne olur bana dua edin

selam kızlar nasılsınız

bende çok zor ve yorucu durumlar var offfffffffffff yine histeroskopi olucam okul açıldı düğünüzmüz var misafirler varr

işte kafayı sıyıracağım düşünmekten stresten

ne olur bana dua edin

canım ya keşke okul tatilken olsaydın, yani öyle planlasaydınız
özer beye gidiyorsun hala dimi
yani onun da vardır bir bildiği, en son adetlerini düzene sokmak için tedavi ediyor diyordun
onu mu bekledi acaba, yani neyse takma kafana, herşey yoluna girer inşallah. hiçbirşey senin sağlığından önemli değil, ne okul, ne düğün ne de misafirler. hepsi bir şekilde hallolur, sen kendi sağlığına bak. stres de yapma sakın, merak etme dularımız seninle :Saruboceq:

merhaba ılayda.... merhaba mumu... beni artık unutmussunuzdur.. vefasız degılımdır ama sartlar zorluyor.. oglum sagolsun inanın buralara bakmam mumkun olmuyor.. oglum cok hareketli.. tum zamanım onunla gecıyor.. dogumgunumuz yaklasıyor.. degısık fıkırler var mı onlara bakıyorum.. bazen yazıları okuyup çıkıyorum..

histeroskopi bildiğim kadarıyla rahimin içine ilaçlı su verilerek bakılması

canm arkadaşım ilayda ve tubam mucksssss

ayrıca 50 yılda geçse hiç konuşup görüşmesekte aklımızın bir köşesinde buradaki güzel dostlukları hatırlayıp tebessüm etmek olacak

aaa tubacım, aşkolsun unuturmuyuz hiç seni ben kolay kolay hiç bişeyi unutmam
dün akşam liseden arkadaşlarım geldi 10-15 yıllık mesleleri çatır çatır sayıyorum hepsi bir şaşırdı :1shok: eşim de o unutmaz hiçbişeyi diyor, çünkü ben ona kızdığım zaman bunu unutma bir kenara yazıyorum falan diyorum adam alıştı artık :roflol:

şaka maka tubacım haklısın canım ya, çocuklardan fırsat bulup girmek zor, ben de eskisi gibi gelemiyorum artık, büyüdükçe daha fazla ilgi alaka bekliyorlar.
doğumgününüz yaklaşıyor demek, Allah sağlıklı uzun ömürler versin, doğum günü için fikir istersen özelden yaz bana ben en azından ilayda için yaptıklarımı yazarım. ben de emelden epey fikir almıştım.a.s.

ayrıca 50 yılda geçse hiç konuşup görüşmesekte aklımızın bir köşesinde buradaki güzel dostlukları hatırlayıp tebessüm etmek olacak

canım ne güzel yazmışsın, evet birbirimizi hiç görmesek tanımasak da sevgili doktorumuz özer bey sayesinde bu sayfalarda buluşup tanışma imkanımız oldu. ben de sizleri çok seviyorum a.s. olumunekankayizsmile

evet histeroskopi öyle bişeydi ama senin dediğin rahim filmi değilmi, yani basınçla ilaçlı bir sıvı enjekte ediliyor rahme ve oranın röntgeni çekiliyor tüpler açıkmı kapalımı ona bakılıyor hsg deniyor ona da ama histerosalpingografiydi galiba açık ismi , histeroskopi ucunda kamera gibi bişey olan bir aletle rahme girilip oradan rahmin, tüplerin yumurtalıkların yapısı falan inceleniyordu sanki, ay bilmiyorum ya özer beyde okursa şimdi burayı bu benim hastalarda doktorculuk oynamaya başlamış demesin bize :roflol:

özer beymi yapacak bu işlemi mumucum, ne zaman olacak, ondan sonra bir gebelik falan planlıyormusunuz. hakkında hayırlısı olsun canım ya, sıkma canını herşey yoluna girer inşallah :Saruboceq:

Son düzenleme:

merhaba mumu... gönderdiğin mesajı aldım fakat mesaj limitim dolmadıgı için özelden yazamadım.. oğluşum 1 yaşına geldi teyzesi.. 4 ekim de dünyaya gelmişti.. aileler kalabalık oldugu için bugece ilk dogumgününü kutladık..(kendi annemlerle) eşimin ailesi ile de pzt 4 ekim de kutlayacagız..

ayrıca mumu sen özer beye devam ediyorsun galiba.. özer beyin muayenehanesinde satılık levhası var oradan taşınacak mı biliyormusunuz? burada bazen mesajlarını okuyorum işe başlamışsın çok oldu ama yine de hayırlı olsun... sen bu yolda çok mücadele verdin Rabbim inşaallah hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip eder.. inan aklıma geldikçe hala dualarımda seni anıyorum..

aaa tubacım, aşkolsun unuturmuyuz hiç seni ben kolay kolay hiç bişeyi unutmam
dün akşam liseden arkadaşlarım geldi 10-15 yıllık mesleleri çatır çatır sayıyorum hepsi bir şaşırdı :1shok: eşim de o unutmaz hiçbişeyi diyor, çünkü ben ona kızdığım zaman bunu unutma bir kenara yazıyorum falan diyorum adam alıştı artık :roflol:

şaka maka tubacım haklısın canım ya, çocuklardan fırsat bulup girmek zor, ben de eskisi gibi gelemiyorum artık, büyüdükçe daha fazla ilgi alaka bekliyorlar.
doğumgününüz yaklaşıyor demek, Allah sağlıklı uzun ömürler versin, doğum günü için fikir istersen özelden yaz bana ben en azından ilayda için yaptıklarımı yazarım. ben de emelden epey fikir almıştım.a.s.

sağolasın ilayda hatırlanmak çok güzel... ama ben özellikle ilk dogumdan sonra birçok şeyi unutuyorum.. ve dikkatimde çok azaldı diyebilirim...(tansiyonum uzun süre yüksek kalınca birkaç hücreyi kaybettim sanırımkaydirigubbakcemile3) buralara yazamasamda sizin yazdıklarınızı mutlaka okuyorum..

tubacım doğumgününüz kutlu olsun canım, nice yıllara.
özelden yazdım sana, bakarsın

özer beyin muaynh. satılık yazısı epeydir var, sekreteri farklı bir yere taşınıcaz falan demiş bir arkadaşa

canım çocuklarla uğraşınca insan çok dalgın oluyor haklısın hücrelerin falan kaybolmaz merak etme bilmiyorumkismile

kızlar ne haber nerelerdesiniz

tubacım, çizelgen hayırlı olsun canım, çok yakışmış
sen de beğenmişsindir umarım

mumu senin operasyon neoldu canım, inşallah sorunsuz hallolmuştur

myline canım bebişin büyüdü mü, bir fotosunu yükle de görelim küçük hanımı

aemet, senin durumlarda değişiklik varmı canım

egecim sen artık buralara gelmez oldun ama seni de çok özlediğimi belirteyim yine de
gerçi face de görüşüyoruz ama olsun bu topiği sen açtın arada sırada da olsa buraya da gelmelisin olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
kızlar ne haber nerelerdesiniz

tubacım, çizelgen hayırlı olsun canım, çok yakışmış
sen de beğenmişsindir umarım

mumu senin operasyon neoldu canım, inşallah sorunsuz hallolmuştur

myline canım bebişin büyüdü mü, bir fotosunu yükle de görelim küçük hanımı

aemet, senin durumlarda değişiklik varmı canım

egecim sen artık buralara gelmez oldun ama seni de çok özlediğimi belirteyim yine de
gerçi face de görüşüyoruz ama olsun bu topiği sen açtın arada sırada da olsa buraya da gelmelisin olumunekankayizsmile

teşekkür ederim canım düşündüğün için nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum ama yüklemeye çalışırım benim bızdığın fotosunu. bütün vaktim, alıyor bızdık işede dönemiyorum bırakıp çok bağlandık birbirimize sorma trip bile atıyor beni göremeyince.:ecrin_bebek:

2581.jpg

teşekkür ederim canım düşündüğün için nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum ama yüklemeye çalışırım benim bızdığın fotosunu. bütün vaktim, alıyor bızdık işede dönemiyorum bırakıp çok bağlandık birbirimize sorma trip bile atıyor beni göremeyince.:ecrin_bebek:

maşallah canım çok tatlı bebeğin var. büyütmüşsün valla, evet büyüdükçe daha da bir vakit alıyor. sürekli oyun ve eğlence istiyorlar o zamanda. yedir altını aç uyut yetmiyor. oyunlar oynamak, birşeyler öğretmek gerekiyor. işler zorlaşıyor yani. bizimkisi de babasına acayip bağlı ya, eşim wc ye bile gitsin hüngür hüngür ağlıyor cadı senağlama. ben de kızıyorum bütün gün ben bakıyorum ama babasını görünce beni satıyor diye de ama salında işime de geliyor biraz dinleniyorum bu sayede zemuszemus

X