Bursa Op. Dr. Özer Kutlu 'ya Gidenler......

Özer bey zübeyde hanım doğum evini bırakmış ?.gerçi öyle bir söylenti vardı ama acaba hangi hastaneyle anlaşma yaptı.bende çocuk tedavisi için ona gidiyordum.özelllikle ilaçları raporla almak için devlet hastanesi doktoru seçmiştim. muaynanesinide yeni taşımıştı.şimdi hem özel hastanede çalışacak hemde muaynanesindemi duracak.en son 19 eylül gittim muaynanesine hatta prolaktin hormonuna bakalım demişti hastaneye gelirsin dedi.ocak ayından buyana özer beye gidiyordum.ne yapacağız şimdi bilmiyorum?

Hangi özel hastane ile anlaşmış bilen varmı???çok acil yazarsanız sevinirim.

Hangi özel hastane ile anlaşmış bilen varmı???çok acil yazarsanız sevinirim.

herhangi bi hastanede olmadığını biliyorum sadece doğuma özele geliyorlar kontroller muaynanede devam ediyor. ama daha iyi bi bilgiye sahip olan varsa anlatsın arkadaşlar bende ne yapıcağımı kime gidiceğimi şaşırmış durumdayım

(( bende 20 haftalık hamileyim ve özer bey'e gidicektim muaynanesinden randevu alıcaktım şimdi niye bırakmış zübeyde hnmı yaa ( ben özelde doğum yapamam neyapıcam şimdi bursayada yeni tanıştım hiç bi dokt bilmiyorum oooof bide burdaki özel hast doğum ücretleri çok fazla yaa allah yardımcımız olsun

cnm dün aradım muaynanesini emekli olduğu için ayrılmış hastaneden özer bey. ve dr ların çoğu yeni yasa dolayısıyla hastaneden ayrılıyor bu çok kötü oldu.

Özer Kutluya geçen hafta gittim sadece Bursa tüp bebek merkezinde birde muaynanesinde çalışcakmış.Zübeydeden emekli olmuş.Muaynaneside Esentepeye taşınmış.

arkadaşlar merak edenlere cevap vereyim ben birbuçuk yıldır özer beyin hastasıyım ilk önce zebeydede gündüz 4 ten sonrada muaynanasinde altıparmak caddesindeydi şu anda emelki oldu temmuzda zübeydeden ayrıldı malesef bana aşılama yaptı haziranda muaynanesindeydi ve hastahanedeydi o zaman ilk aşılamam tutmadı 4 ay ara verdik moralim çok bozuktu çünkü ekim ayında tel aradığımda hastahaneden ayrılmış muaynanesinide başka yere taşımış dendi beni direk bursa tüp bebek merkezine çağardılar hemen takip başladı klomen iğne falan ordan veriyorlar ama ilk aşılamamdaki ilaç ve aşılama ücretiyle burdaki farklıydı ilgi alaka süper muaynanesinden daha konforlu hemşireler çok iyi doktorum zaten bir tane bence ikinci aşılamam tuttu ve ikizlerime 9 haftalık hamileyim bir kaç kez gece sancılarım oldu gece 2 aradım tel açtı ve beni zübeydeye yönlendirdi kendi gelmedi ama ücreti 120 tl bu sefer gidişimde doğumu nerde ve kendimi yapıcak onu sorucam ona güvenim sonsuz bırakamam çok anlayışlı sakin bir doktor ben özelde doğum yapmak istiyorum eğer gelirse tabi

merhaba civcivm.bende Özer beyin bir yıldır hastasıyım.altıparmağada gittim.yeni taşındığı yere (esentepe metro durağı karşısı) gittim.şu an bursa tüp bebek merkezine gidiyorum.orası beninim evime 5 dak. mesafede olduğunda benim için daha rahat oldu.zübeydeyede gittim polikliniğine.çok kallabalık oluyordu.iğne tedavisi için gonal f iğneleri almak için 2 defa rapor aldım kendisinden.evet çok sakin bir doktor.zübeydedin kalabalıklığında bile çok sakin duruyordu.çok konuşmuyor.en azından kendi iletişimim için söyleyeyim.12 aralıkta benimde aşılamam yapıldı.ama bugün ilk adet lekelenmelerini gördüm.aşılamam tutmadı.senin adına çok sevindim.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.evet ilgileri çok her konuda yardımcı oluyorlar.ezcaneden gonal f iğnesi en az nakit 305 tl almıştım(normalde 350 gibi bir fiyatı var).tüp bebek merkezinde 220 tl ye alabildim.bu konulardada yardımcı oluyorlar.bende karasız kadım.acaba tekrar aşılamamı yaptırsam yada tüp bebekmi bu konuda karar veremedim.gerçi daha doktorla görüşmedim.

canım ilk aşılaman mı bu benim ikincisinde tuttu ilkse tekrar denemen de fayda var derim zaten özer bey de öle söyler tahminimce hem bence tüp bebeğin zor aşamaları var aşılama daha basit inşallah bir dahaki denemen de tutar ama moral çok önemli ben çok kafama takıyordum hakikaten takmıcaksın boş kafayla gittim sağ olsun hemşirelerde özer beyde çok yardımcı oldu ilkinde hep ağladım beklerken sonrasında sanada aynı şeyi öneririm sabır ve sakinlik yaptırdığın zaman lütfen bana haber ver herşeyin hayırlısı olsun sizin için..

Merhaba hanımlar bende özer beyin eski hastalarındanım şimdi zübeydeden ayrılmış tüpbebek merkezine gitmeye karar verdim yanlız fiyatlarıyla ilgili bilgi verirmisiniz

kızlar bursa tüp bebeğe gitmek istiyorum dr.adı özer kutlu akşam saat kaça kadar orada acaba

merhaba tuba...2 yıl önceden hatırlarsan...illeti sağlıkla atlatıp bebeğini kucağına almıştın.nasılsınız canım öpüyuorum hepinizi

Ben hamile oldugumu ogrendigimde iki devlet hastanesi degistirdim cok kalabalik bunaltici ve isler yavas isliyordu.bende 3.ayimdan itibaren turgut ozal hastanesi tercih ettim.yrd.doc.dr.esra aktepe keskin doktorum.ilgili bi bayan.hastanede temiz ve isler bekkemeden halloluyo.ozellikle biz calisan bayanlar icin kisa surede islemlerin bitmesi cok iyi.yrd.doc.dr.yuksel onaran hanimida oneririm size.ayrica her muanede 50ytl veriliyo.sonuc gosterirken ve tahlil verirken ucret istenmiyo.ayrica normal doguma 1.250ytl.sezeryana 1.750ytl istiyolar.bide normal dogumda 2gun sezeryanda 1gun odada kaliniyo.oda parasida bu dogum paralarinin icinde.yanlizca epidural isterseniz her iki dogumada 200ytl ekleniyomus..bilgilerinize..

bende geçen ay özer bey(bursa tüp bebek ) aşılama yaptırdım ilk aşılama idi ve tutmadı maalesef.eşimin değerleride yumoşlarda çok iyiydi ama neden oldu bilmiyorum.10.güne kadarda çok rahat tım hiç düşünmüyordum bile ama düşünsende düşünmesende olmayınca olmuyor.
bakalım perşembe yine gideceğiz ne yapılacak tekrar aşılamamı tüp mü .

Bende aşılama için doktor arayışı içine girdim baya zormuş seçim yapmak.Ama Özer Beye gitmeye karar verdim.İnşallah doğru karardır.Ben aslında çanakkalede oturuyorum aşılamayıda mart başı gibi düşünüyorum bakalım hayırlısı.

Özer bey 1. numara arkafaslar kesinlikle dogru karar....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Özer bey 1. numara arkafaslar kesinlikle dogru karar....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sizdemi tüp bebek tedavisi gördünüz.

bende geçen ay negatif aldım maalesef.dr.umu gerçekten çok seviyorum yaklaşımı çok güzel.nasipse nisanda bazı testler yapıp mayısdada buz bebekleri transfer edecekler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…