- 8 Aralık 2007
- 160
- 2
- 44
Hangi özel hastane ile anlaşmış bilen varmı???çok acil yazarsanız sevinirim.
(( bende 20 haftalık hamileyim ve özer bey'e gidicektim muaynanesinden randevu alıcaktım şimdi niye bırakmış zübeyde hnmı yaa ( ben özelde doğum yapamam neyapıcam şimdi bursayada yeni tanıştım hiç bi dokt bilmiyorum oooof bide burdaki özel hast doğum ücretleri çok fazla yaa allah yardımcımız olsun
arkadaşlar merak edenlere cevap vereyim ben birbuçuk yıldır özer beyin hastasıyım ilk önce zebeydede gündüz 4 ten sonrada muaynanasinde altıparmak caddesindeydi şu anda emelki oldu temmuzda zübeydeden ayrıldı malesef bana aşılama yaptı haziranda muaynanesindeydi ve hastahanedeydi o zaman ilk aşılamam tutmadı 4 ay ara verdik moralim çok bozuktu çünkü ekim ayında tel aradığımda hastahaneden ayrılmış muaynanesinide başka yere taşımış dendi beni direk bursa tüp bebek merkezine çağardılar hemen takip başladı klomen iğne falan ordan veriyorlar ama ilk aşılamamdaki ilaç ve aşılama ücretiyle burdaki farklıydı ilgi alaka süper muaynanesinden daha konforlu hemşireler çok iyi doktorum zaten bir tane bence ikinci aşılamam tuttu ve ikizlerime 9 haftalık hamileyim bir kaç kez gece sancılarım oldu gece 2 aradım tel açtı ve beni zübeydeye yönlendirdi kendi gelmedi ama ücreti 120 tl bu sefer gidişimde doğumu nerde ve kendimi yapıcak onu sorucam ona güvenim sonsuz bırakamam çok anlayışlı sakin bir doktor ben özelde doğum yapmak istiyorum eğer gelirse tabi
merhaba civcivm.bende Özer beyin bir yıldır hastasıyım.altıparmağada gittim.yeni taşındığı yere (esentepe metro durağı karşısı) gittim.şu an bursa tüp bebek merkezine gidiyorum.orası beninim evime 5 dak. mesafede olduğunda benim için daha rahat oldu.zübeydeyede gittim polikliniğine.çok kallabalık oluyordu.iğne tedavisi için gonal f iğneleri almak için 2 defa rapor aldım kendisinden.evet çok sakin bir doktor.zübeydedin kalabalıklığında bile çok sakin duruyordu.çok konuşmuyor.en azından kendi iletişimim için söyleyeyim.12 aralıkta benimde aşılamam yapıldı.ama bugün ilk adet lekelenmelerini gördüm.aşılamam tutmadı.senin adına çok sevindim.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.evet ilgileri çok her konuda yardımcı oluyorlar.ezcaneden gonal f iğnesi en az nakit 305 tl almıştım(normalde 350 gibi bir fiyatı var).tüp bebek merkezinde 220 tl ye alabildim.bu konulardada yardımcı oluyorlar.bende karasız kadım.acaba tekrar aşılamamı yaptırsam yada tüp bebekmi bu konuda karar veremedim.gerçi daha doktorla görüşmedim.
Merhaba hanımlar bende özer beyin eski hastalarındanım şimdi zübeydeden ayrılmış tüpbebek merkezine gitmeye karar verdim yanlız fiyatlarıyla ilgili bilgi verirmisiniz
sağolasın ilayda hatırlanmak çok güzel... ama ben özellikle ilk dogumdan sonra birçok şeyi unutuyorum.. ve dikkatimde çok azaldı diyebilirim...(tansiyonum uzun süre yüksek kalınca birkaç hücreyi kaybettim sanırımkaydirigubbakcemile3) buralara yazamasamda sizin yazdıklarınızı mutlaka okuyorum..
Bende aşılama için doktor arayışı içine girdim baya zormuş seçim yapmak.Ama Özer Beye gitmeye karar verdim.İnşallah doğru karardır.Ben aslında çanakkalede oturuyorum aşılamayıda mart başı gibi düşünüyorum bakalım hayırlısı.
Özer bey 1. numara arkafaslar kesinlikle dogru karar....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.