Bursa Op. Dr. Özer Kutlu 'ya Gidenler......

hayırlı olsun hunny allah kucağına almayı nasip etsin nşallah:)

amin cnm cümlemize inş.. benim biraz zor geçio ama napalım alıştım sayılır. çok bulantım oluyo arada serum takviye ediyoruz. yediklerimi çıkarıyorum ama napalımm benneyaptımki geçecek inşş.

hunny çok sevindim canım
tebrik ederim seni, hayırlı olsun a.s.
inşallah bu sefer herşey yolunda gider
ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini :Saruboceq:

hunny merhaba ben yeni katıldım aranıza tebrik ederim allah inş. bizede nasip eder çok güzel bi duygu tadını çıkar

Sayılı günler çabuk geçti ve biricik kızımız belina yımızın ılk öncelikle Allah' ın yardımı ve Özer bey büyük katkıları sonucu kucağımıza aldık. Ta hamileliğimin başından beri yaşadığım su sorunu beni doğumu yapana kadar yalnız bırakmadı. Her gün 4 lt su tüketimi yapsamda son günüme kadar susuzluğun etkisinde kaldım.
Normalde 22 haziranda doğum yapacağımı düşünürken 18 Haziranda sezeryan ile doğumumu yaptım..
Şimdilik buradan teşekkürleri dile getireceğim ayrıntıları sonra yazarım.H amileliğin süresince en iyi tedaviyi bana uygulayan doktorum Özer Kutlu beyfendiye, doğum sırasında ve hastanede yattığım sürece yardımcı olan Zübeyde Hanım Doğum evi hemşire ve çalışanlarına sonsuz teşekkürlerimi sunarım..Allah hepsinden razı olsun.

Hayırlı olsun bebeğin canım, sağlıklı uzun ömürlü olsun
analı babalı büyüsün inşallah

evet özer beyin en belirgin özelliği bu sanırım
kritik ve riskli durumları profesyonelce idare edip CADIARZU
en iyi şekilde sonuçlandırmak. kimbilir kaç kişiyi bu şekilde riskli durumlardan döndürüp bebeğine kavuşturmuştur.
bu sayfalara yansıyanlar sadece birkaçı
işte bu yüzden en çok tercih edilen doktorlar arasında kendisi alkisalkisalkis

hayırlı olsun erbavcı bebeğin allah bütün bebek isteyenlere hayırlısıyla sağlıklı sıhatli bebekler nasip etsin (tabiki bizedeeee)
arkadaşlar yaaaa offff beklemek okadar zor ki regl gününü hamilemiyim değilmiyim yok yok bu sefer değilim herhalde diye diye geçirmek bir ayı. kanda bakılan gebelik testi nezaman sonuç veriyo yani reglden önce reglime daha 1 hafta var. sizlerle paylaşmak istedim başka kimseye anlatamıyorum eşime söylesem ümitlenicek biliyorum. oyüzden söylemiyorum sonra çok üzülüyoruz. benim göğüslerimde hafif ağrılar başladı biraz gerginim bunlar bazı regl dönemlerimdede olur bilmiyorum çok stresliyim
allahım bizim çocuğumuz olmıcakmı?
bana yardımcı olursanız çok sevinirim
buarada ben geçen hafta özer beye gittim yumurtlama zamanımdı herhangi bir sorun olmadığını söyledi reglimde test yapıcak ama inş gerek kalmaz ben hamileyimdir((((

arkadaşlar merhaba yorumlarınız okudum.
ben 2,5 aylık hamileyim ve bahar hastanesinde zuhal hanıma gidiyorum.şimdilik memnunum ama
yinede özer beyi tavsiye edenlerin çoğunlukta olmasından dolayı napıcağımı bilemiyorum.ufff çok zormuş karar vermek.ayrıca okadar çok korkuyorum ki doğumdan anlatamam size.sezeryan istiyorum.benim istememle oluyormu onuda bilmiyorum.napsam bana yardımcı olurmusunuz sizce değiştirsemmi doktorumu ?

merhaba gamzecim öncelikle allah tamamına erdirsin sağlıklı sıhatli doğmayı nasip etsin.(bizlerede nasip etsin)
benim zuhal hanım hakkında bir bilgim yok nasıl bi doktordur bilmiyorum ama eğer senin kafanda acabaların varsa kesinlikle özer beyi önerebilirim gerçekten ilgilenmek için elinden geleni yapıyo ve çok güzel herşeyi anlatıyo
bide tabiki doktor seçimi kişiden kişiye değişiyo istersen birkere hastaneye git (ordada güzel ilgileniyo) durumunu anlat o ne gerekiyosa yapacaktır
yardımcı olmuşumdur umarım

canım niye bu kadar ümitsizsin sen
stres yapma bence yakında hamile kalırsın
sen özer beye tedavi amaçlı mı gidiyorsun
ama özer bey elinden geleni yapar ve yakında sen de bize müjde verirsin merak etme
yumurtlamanda da sorun yokmuş bak ne güzel
eğer eşinde de bir sorun yoksa olur inşallah neden olmasın

kanda gebelik testini beklenen adet tarihinde yada birkaç gün geçince yap bence
yani en azından 1-2 gün geçsin daha kesin sonuç olur
ümitleneceksin tabi ümitsiz hayat geçer mi canım
üzme kendini :teselli:

evet ben de zuhal hanımı tanımıyorum
ama özellikle kadın doğum konusunda bayan doktorlardan canım yandı
ve bu alanda daha profesyonel olduklarını düşündüğüm için
ruh hallerini, duygusal sıkıntılarını bayan doktorlar kadar hastaya yansıtmadıkları için
kesinlikle erkek doktor tercih ederim
tabi bu benim kişisel görüşüm başkası farklı düşünebilir

erkek doktorlar içinde de bana göre özer bey 1 numara :hooray:
gerçekten çok tecrübeli, riskli bir durum olduğunda bunu hiç bir şekilde hastasının moralini bozmadan çok güzel bir şekilde idare ediyor
hamilelikte telaşa, paniğe hiç gerek yok hamile kişinin stresten uzak durması gerekli ve özer bey bunu çok güzel başarıyor, hastanede olsun özelde olsun doğum zamanı olsun hastasına çok sahip çıkıyor, ay çok acelem var, çok işim var, sırada başka bekleyenler de var seni biran önce göndereyim modunda değil bir kere
yani daha ne diyeyim git bir tanış görüş biz ne kadar anlatsak da havada kalır anlattıklarımız ama sonuna kadar tavsiye ediyorum diyebiliyorum sadece vereliniortak

ilaydacım çok tşk ederim insan ister istemez stres oluyo sende yaşamışsındır bu ay yok olmadı bi daha aya insanın elinde olmuyo
ancak dün akşam ben kan testi yaptırdım sonuç negatif çıktı bu ay ümitlenmiştim bayaaa ve üzüldüm tabiki eve geldik eşimle konuştuk biraz ve bundan sonra kafaya takmama kararı aldık gerçekten çok rahatladım
tedavi konusuna gelincede daha bi tedavi uygulamadı özer bey sadece ultrasonda baktı ve reglide yapılan testleri istedi ona göre de bi tedavi yolu izlicez dedi
bundan sonra daha sabırlı ve daha az stresli olıcam
çok tşk ederim yazdıkların için
ve kesinlikle özer bey hakkında söylediklerine katılıyorum ne hastanede nede muayehanede acele eder bi tarafı yok çok sakin
arkadaşım bide bişey sorucam yeni duyduğum bi haber ziya çetin temmuzda acıbademe gidiyomuş acaba özer beyde başka bi özel hastaneye gidermi bide muayehanesinde satılık yazıyodu ben sordum yer değiştiricez dedi sekreteri bilmiyorum artık bu yasa canımızı sıkıcak galiba

hayırlısı olsun canım, çok doğru bir karar almışsın stres doğurganlığın baş düşmanı
ben bunu o kadar çok yaşadım ki, seni çok iyi anlıyorum
ama bence sen çok beklemeyeceksin çok yakın zamanda birkaç ay içinde inşallah hamile kalacaksın. özer beyin öneri ve tadavisine de uy tabiki

canım valla ben de bu konuda tam bir bilgi sahibi değilim açıkçası
birara hastaneden ayrılacakmış diye duymuştum ama sonra gebelik takibi için giden arkadaşlara ayrılmayacağını söylemiş. muaynehaneyi kapatacak sanırım bu durumda, ama yer değiştiricez dediğine göre o da değil. evet o satılık ilanını ben de gördüm. yani bu yeni yasadan ben hiç bişey anlamadım zaten doktorları özgür bıraksınlar ya. insanlar yıllarca okuyup kafa patlatıyorlar. tam nimetlerini alalım dediğinde önüne bir engel çıkarıyorlar yasakkelime ay daha fazla konuşmıyayım söyleyecek çok şey var da neyse :umursamaz: sen bir daha gittiğinde sor istersen canım. özer bey bir açıklama yapar.

a_emet26 arkadaşım benim gebelik takibimi özer bey yapıyor bende özeline gidiyorum bu hastaneden ayrılma mevzuu benimde kafamı çok bulandırmıştı, konuştum özer beyle kesinlikle yok öyle birşey ayrılamam zaten en az 1 sene daha kalmam gerekiyor hakkalarımızçın yanmaması için dedi sanırım bu devlette çalışan bütün diğer doktor içinde geçerli bir durum hastanaden ayrılamıyor en az 1 sene daha.
tabi belli de olmaz ama özer bey için garanti bir durum, benim bir arkadaşım kadın doğumcuunn asistanı, onun doktoru 30 temmuzda kapatıyor ofisini ve hastanede devam edecekmiş ama hala umutları var belki karar geri döner diye....

arkadaşlarım çok tşk ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı gerçekten içim rahatladı biraz hazır kendime göre bi doktor bulmuşum kaybetmek istemiyoruuuum böyle bi yasadan dolayı:))))))))

selam kızlar, epeydir yazan olmamış topiğimize

myline nasılsın canım, çok az kalmış doğumuna
hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
ben 38+4 de yapmıştım doğumumu
gerçi benimki geç döllenme olduğu için biraz geriden geliyordu
normalde 39 küsürdü yani
ama senin de önümüzdeki günlerde en geç 1 hafta içinde olur gibime geliyor

neye karar verdiniz canım, konuştun mu özer beyle
sezeryan olacaktı sanırım doğumun
spinal sezeryan mı olacak yoksa genel anestezimiydi
artık gün belirler özer bey
inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine
gelişmeleri yaz canım

arkadaşlarım çok tşk ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı gerçekten içim rahatladı biraz hazır kendime göre bi doktor bulmuşum kaybetmek istemiyoruuuum böyle bi yasadan dolayı:))))))))

aemet sen nasılsın canım
durumunla ilgili bir gelişme var mı
doğal sürecine mi bıraktınız yoksa tedavi öneriyor mu özer bey
inşallah hakkında hayırlısı olsun canım
bir süredir yoksun merak ettim ben de.

arkadaşlar dün yazmıştım aslında ama değişimde herhalde forum oyüzden silinmiş

neyse ben dün yazdıklarımı bugünde yazayım

öncelikle ilaydacım iim uzun zmandır yoktun benimde sınavım vardı(kpss) onu atlattım çok şükür sen nasılsın

arkadaşlar ben bu soruyu daha öncede sormuştum ama ayrıntlı bi şekilde öğrenmek istiyorum devam edip etmemem için önemli

hamilleikte özellikle ilk 3 ayki takiplerini öğrenmek istiyorum özer beyin
bi arkadaşım başka bir doktora gidiyor onun doktoru ilk 3 ay boyunca her hafta kontrole çağırdı (düşük riski olmamasına rağmen bütün hastalarını böle alıyomuş) 3 aydan sonrada 4. ayına kadar 15 günde bir alıcakmış sonra ayda bir alıcakmış.
benim için ilk 3 ay çok önemli daha öncede anlatmıştım düşük yaptım eğer böyle takipleri olmazsa devam edemicem galiba çok memnunum ancak kontroller benim için çok önemli

günaydın aemet,

sınavdan istediğin puanı alırsın inşallah

evet dün sitede sorun vardı, ben de girdim ama bişey yazamadım

hamileliğin ilk 3 ayı çok önemli evet, her kadın için düşük tehtidi olabilir ilk 3 ay
bazen görünürde patolojik bişey olmamasına rağmen yani kanama veya embriyo ile ilgili bir sorun kişi yine de düşük yapabilir ya da bebek karnında öldü falan derler ya. Allah korusun işte embriyonun kalp atışları durabilir. o yüzden sen de haklısın tabi ilk 3 ay kontroller daha sık olmalı . sen de benim gibi düşük yapmışsın bizler için daha bir önemli farkındayım.

ben daha önce yazmıştım sanırım birisi daha sormuştu sen miydin yine yoksa başkasımıydı tam hatırlamıyorum geçmiş sayfalarda var ama yazayım yine. gebelik kesesi ve kalp atışları görünene kadar her hafta gitmiştim ben de kalp atışları görülüp duyulduktan sonra 2 haftada bir gitmiştim. ilk 3 ay böyle bitmişti hatırladığım kadarıyla. son dönemde yani 30 lu haftalardan sonra da yine kontroller sıklaşıyor :CüvCüv:. ama aslında hamileyken doktora gitmek de ayrı bir stres ya öyle her hafta veya haftada 2 falan gitmek de insanı hem yorar hem daha çok stres yaptırır bana kalırsa. ama zaten özer bey hastalarını kendilerinden daha çok düşünür merak etme. bana her zaman derdi, en ufak bir sıkıntıda, kendini rahat hissetmediğin bir durumda, ağrı sızı farklı görüntü ve renkte bir akıntı olduğunda falan mutlaka gel diyordu :teselli:. yani öyle ticari kaygılar güden bir doktor değil asla. mesleki etik ön planda. ben bu sitede çok duyuyorum öyle ya da eşim de anlatıyor bazen sırf ticari kaygı ile bir sorun varmış gibi gösterip hastayı sık sık kontrole çağıran dr lar var. ama tercih senin canım inşallah hamile kalırsın biran önce ve özer beyle işin başında konuşursun ben ilk aylar bu şekilde kontrole gelmek istiyorum diye. kabul etmezse değiştirirsin yani gitmek zorunda da değilsin ama benim şahsi fikrim en azından gebelik takipleri için başka bir doktor isterse hergün gel bakayım deseydi özer beyden vazgeçip gitmezdim. çünkü çok profesyonel, işinde çok uzmanı bir doktor ama dediğim gibi bu benim fikrim sen bu şekilde düşünmeyebilirsin ona da saygı duyarım.vereliniortakvereliniortak

cnm beni anladığını biliyorum ve çok tşk ediyorum
yine ben sormuştum bu soruyu bana yanıt vermiştin
gerçekten benim için çok önemli ilk 3 ay nasıll yapıcam bilmiyorum açıkça bide şimdi özellerini kapatıyorlar hastanede nasıl yapıcaklar bilmiyorum daha hamile kalmadan bunları düşünüyorum nasıl olucak bakalım hayırlısı beklemekten başka bi çaremiz yok şimdilik
özer beyden memnunum hamileliktede onunla devam etmek istiyorum ama yine diyorum 3 ay ki kontrolleri çok önemli
yaaa çok tşk ederim arkadaşım seninle konuşunca rahatlıyorum
ayrıca bidaha eşimle gitmicem muayeneye :)))) o beni yanılgıya düşürüyo doktor konusunda biraz atışıyoruz kendisiyle de:))))

emet bi ara bende eşimi götürmedim kontrollere sonra kızımı özledim ben dedi geldi :) benide çok geriyordu :) ama son kontrolden sonra anladı artık doktorun ne kadarönemli olduğunu. bebeğimin mesanesi çok dolu olduğu için böbrege baskı yapıyormuş bunu duyunca çok üzüldük bugün tekrar gideceğiz kontrole. (daha önce yoktu böyle bi sorun büyüdükçe bana benzyor sanırım zira anasıda pek tutar. ) ayrıtılı bir şekilde bütün iç organlarına bakacak özer bey inşallah bir sorun çıkmaz. :Saruboceq:
ben 14. haftan sonra gittim özer beye oyüzden bilmiyorum ilk üç ay ne sıklıkla çağırıyor.ayda bir gidiyordum bende ilaydanın dediği gibi bir risk yoksa çok gerekli değil bencede sık gitmek 32. haftadan sonrada 2 haftada bir çağırıyor. bi soru olduğunda zaten çağırıyor aman doluymuş kalabalıkmış sana yansıtmaz bunları zaten uzun uzun inceler sağolsun.
Bu arada bugün sezeryan günümüzde belli olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…