hayırlı olsun hunny allah kucağına almayı nasip etsin nşallah:)
arkadaşlar merhaba hepinizi çok özledimm bu arada hamileyimm delikafadulden
bugün 8. hafta bitti hayırlısıyla ama bulantılarım çok o yüzden fazla kalkmıyorum yatıyorum dinleniyorum hep neeyse görüşmek üzere kendinize iyi bakın gelicem yine öptümm by:teytey: :hooray: :enbuyukkk: :CüvCüv:
Sayılı günler çabuk geçti ve biricik kızımız belina yımızın ılk öncelikle Allah' ın yardımı ve Özer bey büyük katkıları sonucu kucağımıza aldık. Ta hamileliğimin başından beri yaşadığım su sorunu beni doğumu yapana kadar yalnız bırakmadı. Her gün 4 lt su tüketimi yapsamda son günüme kadar susuzluğun etkisinde kaldım.
Normalde 22 haziranda doğum yapacağımı düşünürken 18 Haziranda sezeryan ile doğumumu yaptım..
Şimdilik buradan teşekkürleri dile getireceğim ayrıntıları sonra yazarım.H amileliğin süresince en iyi tedaviyi bana uygulayan doktorum Özer Kutlu beyfendiye, doğum sırasında ve hastanede yattığım sürece yardımcı olan Zübeyde Hanım Doğum evi hemşire ve çalışanlarına sonsuz teşekkürlerimi sunarım..Allah hepsinden razı olsun.
hayırlı olsun erbavcı bebeğin allah bütün bebek isteyenlere hayırlısıyla sağlıklı sıhatli bebekler nasip etsin (tabiki bizedeeee)
arkadaşlar yaaaa offff beklemek okadar zor ki regl gününü hamilemiyim değilmiyim yok yok bu sefer değilim herhalde diye diye geçirmek bir ayı. kanda bakılan gebelik testi nezaman sonuç veriyo yani reglden önce reglime daha 1 hafta var. sizlerle paylaşmak istedim başka kimseye anlatamıyorum eşime söylesem ümitlenicek biliyorum. oyüzden söylemiyorum sonra çok üzülüyoruz. benim göğüslerimde hafif ağrılar başladı biraz gerginim bunlar bazı regl dönemlerimdede olur bilmiyorum çok stresliyim
allahım bizim çocuğumuz olmıcakmı?
bana yardımcı olursanız çok sevinirim
buarada ben geçen hafta özer beye gittim yumurtlama zamanımdı herhangi bir sorun olmadığını söyledi reglimde test yapıcak ama inş gerek kalmaz ben hamileyimdir((((
arkadaşlar merhaba yorumlarınız okudum.
ben 2,5 aylık hamileyim ve bahar hastanesinde zuhal hanıma gidiyorum.şimdilik memnunum ama
yinede özer beyi tavsiye edenlerin çoğunlukta olmasından dolayı napıcağımı bilemiyorum.ufff çok zormuş karar vermek.ayrıca okadar çok korkuyorum ki doğumdan anlatamam size.sezeryan istiyorum.benim istememle oluyormu onuda bilmiyorum.napsam bana yardımcı olurmusunuz sizce değiştirsemmi doktorumu ?
ilaydacım çok tşk ederim insan ister istemez stres oluyo sende yaşamışsındır bu ay yok olmadı bi daha aya insanın elinde olmuyo
ancak dün akşam ben kan testi yaptırdım sonuç negatif çıktı bu ay ümitlenmiştim bayaaa ve üzüldüm tabiki eve geldik eşimle konuştuk biraz ve bundan sonra kafaya takmama kararı aldık gerçekten çok rahatladım
tedavi konusuna gelincede daha bi tedavi uygulamadı özer bey sadece ultrasonda baktı ve reglide yapılan testleri istedi ona göre de bi tedavi yolu izlicez dedi
bundan sonra daha sabırlı ve daha az stresli olıcam
çok tşk ederim yazdıkların için
ve kesinlikle özer bey hakkında söylediklerine katılıyorum ne hastanede nede muayehanede acele eder bi tarafı yok çok sakin
arkadaşım bide bişey sorucam yeni duyduğum bi haber ziya çetin temmuzda acıbademe gidiyomuş acaba özer beyde başka bi özel hastaneye gidermi bide muayehanesinde satılık yazıyodu ben sordum yer değiştiricez dedi sekreteri bilmiyorum artık bu yasa canımızı sıkıcak galiba
arkadaşlarım çok tşk ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı gerçekten içim rahatladı biraz hazır kendime göre bi doktor bulmuşum kaybetmek istemiyoruuuum böyle bi yasadan dolayı:))))))))
cnm beni anladığını biliyorum ve çok tşk ediyorum
yine ben sormuştum bu soruyu bana yanıt vermiştin
gerçekten benim için çok önemli ilk 3 ay nasıll yapıcam bilmiyorum açıkça bide şimdi özellerini kapatıyorlar hastanede nasıl yapıcaklar bilmiyorum daha hamile kalmadan bunları düşünüyorum nasıl olucak bakalım hayırlısı beklemekten başka bi çaremiz yok şimdilik
özer beyden memnunum hamileliktede onunla devam etmek istiyorum ama yine diyorum 3 ay ki kontrolleri çok önemli
yaaa çok tşk ederim arkadaşım seninle konuşunca rahatlıyorum
ayrıca bidaha eşimle gitmicem muayeneye :)))) o beni yanılgıya düşürüyo doktor konusunda biraz atışıyoruz kendisiyle de:))))