merhaba arkadaşlar ben siteyi uzun zamandır takip ediyorum ancak yeni üye oldum ve özer beyin hastasıyım. daha önceden bi düşük yaptım başka bi doktora gidiyordum (memnun kalmamıştım) sonra bu site aracılığla özer beye gitti ve gerçekten memnun kaldım bana hamilelik öncesi bütün testleri yaptı folik asit verdi ve daha beklememiz gerektiğini söyledi ve ben şuanda hamileyim(çok şükür)
arkadaşlar sormak istediğim şey muayaneye hiç gitmedim ve bu hafta içi gitmeyi düşünüyorum ilk haftalarda nasıl bir yöntem izliyo. her haftamı alıyo yoksa ilk haftalardada ayda 1 mi alıyo yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tşkler
hayırlı olsun canım, Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah
özer bey çok bilgili, tecrübeli ve hastasına sahip çıkan ne gerekiyorsa yapan bir doktordur
çok iyi bir tercih yapmışsın kutlarım seni
sen şimdi kaç haftalık hamilesin bilmiyorum ama
gebelik kesesi ve embriyo görüldü mü
kalp atışları duyuldu mu
hastanede bunları görmek zor olabilir
muaynehanede usg cihazı daha gelişmiş tabi
hamilelik sonrası hiç gitmedim demek istedin sanırım
o zaman önce gebelik kesesini görmek için gideceksin
1 hafta sonra hücre bölünmesiydi sanırım yolk kesesi falan görülüyor
ondan 1 hafta sonra da kalp atışlarını duymak için gidersin yani ben bu şekilde gitmiştim sonrasında da herhangi riskli bir durum yoksa ayda 1 çağırır,
takip gerektiren ya da risk içeren bir durumun varsa ilk 1- 2 ay 15 günde bir çağırır
sonra yine ayda 1 e düşer o şekilde yani
ama sanırım özer bey muaynehaneyi kapatacak hatta dün de yazmıştım
camda satılık tabelası gördüm, yeni yasa yüzünden sanırım
ama bu duruma bir çözüm bulmuştur mutlaka,
hastalarını yarı yolda bırakacak, benden bu kadar bundan sonra başının çaresine bak diyecek bir doktor değil. çok muhabbetçi, hastayla çok samimiyet kuran, kanka olan doktorlardan değil hatta bazıları öncelikle bu özelliklere bakıyorlar ama bence çok yanlış önce doktorluğu ve senin hamilelik takiplerini nasıl yaptığı çok öenemli
doğum zamanında yanında oluyor mu, bazı zorunluluklardan dolayı olamıyorsa da ilgili yerleri ya da kişileri organize ediyor mu bunlar çok önemli ki özer bey de bunlar fazlasıyla mevcut. yoksa onlar doktor bizim arkadaşımız değil çok samimi olmasam da olur ama herkesin tercihi tabi kimisi doktorluğu iyi olmasa da doktor çok samimi davranıyorsa en iyi doktor o oluyor tercih meselesi tabi bilmiyorumkismile
ay bu konuda doluyum canım biraz kusuruma bakma sen ne sordun ben ne söylüyorum ama önemli bir konu olduğu için seni de aydınlatmak istedim. hayırlı olsun tekrar.