aaaaaaaaaa çok şaşırdım özer bey ayrılmıyormu hastaneden oleyyyyyyyyyyyyyy
benim bildiğim bilgide ayılacağı ve hatta başka hastaneyla anlaşma yolunda olduğu idi
ama bu karara daha çok sevindim
merhaba arkadaşlar ben siteyi uzun zamandır takip ediyorum ancak yeni üye oldum ve özer beyin hastasıyım. daha önceden bi düşük yaptım başka bi doktora gidiyordum (memnun kalmamıştım) sonra bu site aracılığla özer beye gitti ve gerçekten memnun kaldım bana hamilelik öncesi bütün testleri yaptı folik asit verdi ve daha beklememiz gerektiğini söyledi ve ben şuanda hamileyim(çok şükür)
arkadaşlar sormak istediğim şey muayaneye hiç gitmedim ve bu hafta içi gitmeyi düşünüyorum ilk haftalarda nasıl bir yöntem izliyo. her haftamı alıyo yoksa ilk haftalardada ayda 1 mi alıyo yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tşkler
özer beyin hastaları nerelerdesiniz ya
egecim mailini aldım, en kısa zamanda cevabını yazıcam canım
sen de gelmiyorsun artık ya
kızlar özer bey muaynehaneyi mi kapatıyor
camda satılık yazısını gördüm, hastanede kalacaksa muaynehane kapanacak o zaman
ay ne saçma sapan bir şey bu ya, iyiydi böyle işte
şimdi özer beye gitmek istesek hastaneye mi gidip muayne olucaz yani :sm_confused:
tıklım tıklım hastane uffff ya, doğum için iyi güzel de muayne için beklemek çok sinir bozucu
ay inşallah bu duruma bir çözüm bulunur ya
Merhaba;
Siz satılık yazısını ne zaman gördünüz?
Gecen hafta genel kontrol için Özer beyin muayenesine gttiğimizde öyle bir yazı görmedim ben..Hatta Özer bey' e bu hastaneden ayrılacak dedikodularını sorduğumda öyle bir şey olmadığını söyledi..Herkes gibi benimde içim bya bir rahatladı..
Özer beyden Allah Razı olsun..Doktor bey Özel Muayenesinde neyse hastanedede o
cnm çok tşk ederim istediğim bütün ayrıntıları yazmışsın ben bi düşük yaşamıştım ve ilk 3ay benim için gerçekten önemli tek kafamdaki soru işareti buydu sende çok güzel yanıtlamışsın çok tşk ederim
ancak yaptığım iki testte yanlış çıktı(ikinci çizgi silikti biraz) hamile değilmişim bugün sabah acildeydim reglim başlamış.test falan yaptılar- yarın içinde randevu almıştık özer beyden neyse hayırlısı olsun bidahaki ayı beklicez artık
muayanesine gitmedim ancak hastanede bile son derece ilgili bi doktordu özer bey.daha önce gittiğim doktorum özeline gitmeme rağmen hastanede bir kan tahlili bile yapmadı hamilelikten önce ne bi hormon ne bi kan testi bana klomen verdi yumurtlamam azmış.sonra düşündüğümde yumurtlamam dediği kadar az olsa ben adetlerimi enazından düzenli görmezdim geç gelirdi yada erken gelirdi bişey olurdu çok kızgınım bende önceki doktoruma ki benim düşük tehlikem var olmasına rağmen beni yinede ayda 1 çağırdı enazından ikihaftada bir alması gerekirdi.düşük yaptığımdada istersen muayenede alalım istersen hastanede dedi ben hastaneyi tercih etmiştim ve bana biraz surat yaptı sonra bende sizler aracılığla özer beye başladım iki sefer gittim ve sadece hastaneye. bende doktorum işini iyi yapsın benim kafamdaki soruları net yanıtlasın belirli bi seviyesi olsun sıcak davranmasada olur ki özer beyde çok soğuk bi insan değil bence sadece seviyeli
cnm tekrardan tşk ederim inanırmısın kimseye anlatamıyordum bunları iyiki burası var ve sizler varsınız
cnm ben idrardan bakmıştım iki kere. kimyasal gebelikten şüphelendi bugün gittiğimiz doktor ancak kan tahlili yapınca beta-hcg değerim çok düşük eğer gebelik oluşsaydı değerlerden anlaşılırdı dedi doktor
haklsın cnm aslında bende doktorun adını paylaşmak istiyorum tabiki öncelikle şunu söyleyeyim asla kötüleme karalama olarak algılanmasın çünkü o doktorunda hastası çok fazla (ben hala anlamış değilim bütün hastalarına bölemi davranır bilmiyorum ancak çok memnun olduklarını söylüyorlar) memnun kalanlar olabilir elbette ben sadece yaşadığım deneyimi paylaştım doktor ziya çetine gidiyordum daha önce. ben memnun kalmadım yine diyorum bir insanın karşısındaki doktordan beklentileri farklı olabilir
ancak insanlar bi ton paralar döküyo ve ister istemez doktordan beklentileri oluyo yapmadığı tahlileri saymıyorum bile beni sadece ve sadece ilk 3 ayımda daha sık aralıklarla alsaydı hem daha önce öğrenirdik düşük yaptığımı(öldükten 15 gün sonra öğrendik doktorun demesine göre) belkide daha önce müdahale edilip hiç düşük yapmazdım (tabikide kısmet)
cnm bide özer beyin muayahanesi altıparmakta tam olarak nerde ben bilmiyorumda
bende hamilelik sürecinin bir kısmını özer beyde geçirdim kandırmaları ve daha beklemelisin bişey yok söylemleri sonucu 36. haftaya kadar bekletip doğuma aldı . oda bişeyler olduda öylelik yoksa daha bekletecekti . 1 saat bile önemli diyerek plan yapmadan zamanımı beklediği ve çocuklarıma sorunsuz sağlıklı kavuşmamı sağladığı için özer beye sonsuz minnet borçluyum bende
cnm merak etme o tartışmalrı okudum:))) uzun zamndır takip ediyorum ancak yeni üye oldum yeni katıldım aranıza. bence o insanlar senin nedmek istediğini anlamamışlar
ama ben her iki doktora giden biri olarak nekadar haklı olduğunu biliyorum
ama yine söylüyorum ziya beyi kötülemek için söylemiyorum bana böle davrandı başkalarına daha farklı davranır
neyse cnm tşk edriim verdiğin bilgiler için
ay canım senin üçüzlerin mi var
takvimde 6 tane bebiş ismi görünce önce bir şaşırdım :1shok:
ama altta 3 bebek resmi görünce anladım, hepsi 2 isimli yani
maşallah canım ya, Allah kolaylık versin sana
ben 1 taneyle kafayı yemek üzereyim, 1 yıldır serseme döndüm resmen kafamçokkarıştı
seni düşünemiyorum bile, Allah eksikliklerini göstermesin tabi. sağlıklı uzun ömürler versin hepimizin evlatlarına ama çok zormuş gerçekten. hepsini Allah bağışlasın.
evet özer beye ben de çok şey borçluyum, ben de her zaman derim önce Allah sonra özer bey sayesinde kızıma kavuştum diye. benim hamilelğim doğal yoldan oldu gerçi tam tedaviye başlamayı düşündüğümüz ay kendiliğinden geldi prensesim ama özer bey gerek hamilelik sürecinde gerekse doğumda çok iyi takip ettti ve çok yardımcı oldu sağolsun.
arkadaşlar merhaba hepinizi çok özledimm bu arada hamileyimm delikafadulden
bugün 8. hafta bitti hayırlısıyla ama bulantılarım çok o yüzden fazla kalkmıyorum yatıyorum dinleniyorum hep neeyse görüşmek üzere kendinize iyi bakın gelicem yine öptümm by:teytey: :hooray: :enbuyukkk: :CüvCüv: