Bursa Op. Dr. Özer Kutlu 'ya Gidenler......

aaaaaaaaaa çok şaşırdım özer bey ayrılmıyormu hastaneden oleyyyyyyyyyyyyyy

benim bildiğim bilgide ayılacağı ve hatta başka hastaneyla anlaşma yolunda olduğu idi

ama bu karara daha çok sevindim

evet canım ya ben de çok sevindim gerçekten
ayrılmaması iyi olmuş bence de hihoyyyt

özer beyin hastaları nerelerdesiniz ya

egecim mailini aldım, en kısa zamanda cevabını yazıcam canım
sen de gelmiyorsun artık ya

kızlar özer bey muaynehaneyi mi kapatıyor
camda satılık yazısını gördüm, hastanede kalacaksa muaynehane kapanacak o zaman
ay ne saçma sapan bir şey bu ya, iyiydi böyle işte
şimdi özer beye gitmek istesek hastaneye mi gidip muayne olucaz yani :sm_confused:
tıklım tıklım hastane uffff ya, doğum için iyi güzel de muayne için beklemek çok sinir bozucu
ay inşallah bu duruma bir çözüm bulunur ya

merhaba arkadaşlar ben siteyi uzun zamandır takip ediyorum ancak yeni üye oldum ve özer beyin hastasıyım. daha önceden bi düşük yaptım başka bi doktora gidiyordum (memnun kalmamıştım) sonra bu site aracılığla özer beye gitti ve gerçekten memnun kaldım bana hamilelik öncesi bütün testleri yaptı folik asit verdi ve daha beklememiz gerektiğini söyledi ve ben şuanda hamileyim(çok şükür)
arkadaşlar sormak istediğim şey muayaneye hiç gitmedim ve bu hafta içi gitmeyi düşünüyorum ilk haftalarda nasıl bir yöntem izliyo. her haftamı alıyo yoksa ilk haftalardada ayda 1 mi alıyo yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tşkler

hayırlı olsun canım, Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah
özer bey çok bilgili, tecrübeli ve hastasına sahip çıkan ne gerekiyorsa yapan bir doktordur
çok iyi bir tercih yapmışsın kutlarım seni

sen şimdi kaç haftalık hamilesin bilmiyorum ama
gebelik kesesi ve embriyo görüldü mü
kalp atışları duyuldu mu
hastanede bunları görmek zor olabilir
muaynehanede usg cihazı daha gelişmiş tabi

hamilelik sonrası hiç gitmedim demek istedin sanırım
o zaman önce gebelik kesesini görmek için gideceksin
1 hafta sonra hücre bölünmesiydi sanırım yolk kesesi falan görülüyor
ondan 1 hafta sonra da kalp atışlarını duymak için gidersin yani ben bu şekilde gitmiştim sonrasında da herhangi riskli bir durum yoksa ayda 1 çağırır,
takip gerektiren ya da risk içeren bir durumun varsa ilk 1- 2 ay 15 günde bir çağırır
sonra yine ayda 1 e düşer o şekilde yani

ama sanırım özer bey muaynehaneyi kapatacak hatta dün de yazmıştım
camda satılık tabelası gördüm, yeni yasa yüzünden sanırım
ama bu duruma bir çözüm bulmuştur mutlaka,
hastalarını yarı yolda bırakacak, benden bu kadar bundan sonra başının çaresine bak diyecek bir doktor değil. çok muhabbetçi, hastayla çok samimiyet kuran, kanka olan doktorlardan değil hatta bazıları öncelikle bu özelliklere bakıyorlar ama bence çok yanlış önce doktorluğu ve senin hamilelik takiplerini nasıl yaptığı çok öenemli
doğum zamanında yanında oluyor mu, bazı zorunluluklardan dolayı olamıyorsa da ilgili yerleri ya da kişileri organize ediyor mu bunlar çok önemli ki özer bey de bunlar fazlasıyla mevcut. yoksa onlar doktor bizim arkadaşımız değil çok samimi olmasam da olur ama herkesin tercihi tabi kimisi doktorluğu iyi olmasa da doktor çok samimi davranıyorsa en iyi doktor o oluyor tercih meselesi tabi bilmiyorumkismile
ay bu konuda doluyum canım biraz kusuruma bakma sen ne sordun ben ne söylüyorum ama önemli bir konu olduğu için seni de aydınlatmak istedim. hayırlı olsun tekrar.

ha bi de şunu unuttum
32 ya da 33. haftadan sonra takipler sıklaşıyor yine 15 günde 1 oluyor
35 ya da 36 dan sonra da haftada 1 oluyor onu da eklemek istedim

Merhaba;
Siz satılık yazısını ne zaman gördünüz?
Gecen hafta genel kontrol için Özer beyin muayenesine gttiğimizde öyle bir yazı görmedim ben..Hatta Özer bey' e bu hastaneden ayrılacak dedikodularını sorduğumda öyle bir şey olmadığını söyledi..Herkes gibi benimde içim bya bir rahatladı..
Özer beyden Allah Razı olsun..Doktor bey Özel Muayenesinde neyse hastanedede o

selam canım, sanırım sen de özer beyin hastasısın
hoşgeldin öncelikle a.s.

evet haklısın özer bey muaynehanede nasılsa hastanede de aynı davranıyor hastasına

canım hastaneden ayrılmayacağını daha önce başka bir arkadaşa da söylemiş özer bey (myline) onu yazmıştık zaten. biz ayrılacağı yönünde duyumlar almıştık sadece ama öyle bişey yokmuş.

ama zaten bu tam gün yasası denilen şey de burda devreye giriyor zaten
hastaneden ayrılmayacaksa muaynehanesini kapatması gerekiyor, eşim de doktor olduğu için ben bu şekilde biliyorum. ağustos ya da eylüle kadar süresi var doktorların ona göre karar verecekler bir tercih yapacaklar. özer bey de hastanede kalacaksa muayn. kapatacak sanırım. siz kontrole gittiğinizde bunu sorarsınız.

satılık yazısını haftasonu gördüm canım
muaynh. camında asılı bir ilan vardı
arabayla hızla geçtik gerçi ama gördüğüme eminim yani

cnm çok tşk ederim istediğim bütün ayrıntıları yazmışsın ben bi düşük yaşamıştım ve ilk 3ay benim için gerçekten önemli tek kafamdaki soru işareti buydu sende çok güzel yanıtlamışsın çok tşk ederim
ancak yaptığım iki testte yanlış çıktı(ikinci çizgi silikti biraz) hamile değilmişim bugün sabah acildeydim reglim başlamış.test falan yaptılar- yarın içinde randevu almıştık özer beyden neyse hayırlısı olsun bidahaki ayı beklicez artık
muayanesine gitmedim ancak hastanede bile son derece ilgili bi doktordu özer bey.daha önce gittiğim doktorum özeline gitmeme rağmen hastanede bir kan tahlili bile yapmadı hamilelikten önce ne bi hormon ne bi kan testi bana klomen verdi yumurtlamam azmış.sonra düşündüğümde yumurtlamam dediği kadar az olsa ben adetlerimi enazından düzenli görmezdim geç gelirdi yada erken gelirdi bişey olurdu çok kızgınım bende önceki doktoruma ki benim düşük tehlikem var olmasına rağmen beni yinede ayda 1 çağırdı enazından ikihaftada bir alması gerekirdi.düşük yaptığımdada istersen muayenede alalım istersen hastanede dedi ben hastaneyi tercih etmiştim ve bana biraz surat yaptı sonra bende sizler aracılığla özer beye başladım iki sefer gittim ve sadece hastaneye. bende doktorum işini iyi yapsın benim kafamdaki soruları net yanıtlasın belirli bi seviyesi olsun sıcak davranmasada olur ki özer beyde çok soğuk bi insan değil bence sadece seviyeli
cnm tekrardan tşk ederim inanırmısın kimseye anlatamıyordum bunları iyiki burası var ve sizler varsınız

canım ne demek rica ederim,
bu topiğin amacı zaten birbirimize yardımcı olmak tecrübelerimizi paylaşmak

demek hamile değilmişsin, üzüldüm bak şimdi
neyse hayırlısı olsun, inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik yakalarsın
özer bey elinden geleni yapar, tedaviyse tedavi kontrolse kontrol o konuda için rahat olsun

eski gittiğin doktorun kimdi çok merak ettim
özelden mesaj at diyeceğim ama 50 mesaj olmadan özel mesaj yazamıyorsun sanırım
sayfada yazınca da doktoru kötüleyip karalıyorsunuz diye tepki veriyorlar
ama bunları bilmek de lazım yani bilelim ki bizler ya da yakınlarımız o doktorlara gitmeyelim ya da tavsiye etmeyelim. herneyse hakkında hayırlısı olsun

bi de şu geldi aklıma kimyasal gebelik falan yaşamış olmayasın
yani gebelik oluştu belki ama sonra sonlandı gibi
özer beyle bunu da konuş, bu konuda araştırılsın yani
kan testi yaptırmışmıydın peki kan testinden de anlaşılırdı aslında
bence tekrar o tür şüpheli bir durum olduğunda hemen kan testi yaptır
ve vakit kaybetmeden hemen doktor kontrolüne gir
ben de düşük yapmıştım kızımdan önce o yüzden ilk aylar çok hassas davranmıştı özer bey epey bir kontrol altındaydım. ama hiç strese sokmaz hastasını, hep içim rahatlamış olarak ayrılırdım yanından. o yönünü çok seviyordum. ama dediğin gibi çok seviyeli biri alkisalkisalkis

cnm ben idrardan bakmıştım iki kere. kimyasal gebelikten şüphelendi bugün gittiğimiz doktor ancak kan tahlili yapınca beta-hcg değerim çok düşük eğer gebelik oluşsaydı değerlerden anlaşılırdı dedi doktor
haklsın cnm aslında bende doktorun adını paylaşmak istiyorum tabiki öncelikle şunu söyleyeyim asla kötüleme karalama olarak algılanmasın çünkü o doktorunda hastası çok fazla (ben hala anlamış değilim bütün hastalarına bölemi davranır bilmiyorum ancak çok memnun olduklarını söylüyorlar) memnun kalanlar olabilir elbette ben sadece yaşadığım deneyimi paylaştım doktor ziya çetine gidiyordum daha önce. ben memnun kalmadım yine diyorum bir insanın karşısındaki doktordan beklentileri farklı olabilir
ancak insanlar bi ton paralar döküyo ve ister istemez doktordan beklentileri oluyo yapmadığı tahlileri saymıyorum bile beni sadece ve sadece ilk 3 ayımda daha sık aralıklarla alsaydı hem daha önce öğrenirdik düşük yaptığımı(öldükten 15 gün sonra öğrendik doktorun demesine göre) belkide daha önce müdahale edilip hiç düşük yapmazdım (tabikide kısmet)

canım çok geçmiş olsun, talihsizlik yaşamışsın gerçekten
kaybedilen bir can sonuçta bir eşya bir mal değil ki
neyse en azından bundan sonra kime gidip kime gitmeyeceğini biliyorsun en azından

ben bahsettiğin doktor hakkında yorum yapmak istemiyorum
kendisini sadece doğum yaptığım gün 1 kez gördüm

daha önce bu tarz bir yorum yapmıştım
özer beyin daha tecrübeli olduğunu düşündüğümü söylediğim için 1-2 arkadaş ortalığı birbirine kattı. ki ben ziya bey hakkında kötü bir şey de yazmamıştım sadece özer beyin daha tecrübeli olduğunu düşünüyorum demiştim ki özer bey tüp bebek uzmanı aynı zamanda bunlar tecrübe işi sonuçta ve o arkadaşlar bana demediğini bırakmadı ben nerden biliyormuşum nasıl karar verebilirmişim kimin daha tecrübeli olduğuna uzmanmıymışım ben, doktorları karalıyormuşum kendi doktorumu yüceltip reklamını yapıyormuşum kazancına mı ortak olacakmışım falan daha neler neler

ilk 10-15 sayfayı okursan zaten görürsün ne demek istediğimi
çok çirkin yorumlara maruz kaldığım için artık çok fazla yorum yapmak istemiyorum açıkçası, hayır tırstığım korktuğum için falan değil. beni tanıyanlar bilir her lafa verecek cevabım vardır ki verdim de zaten ama daha fazla uzatmak istemiyorum sadece.

hakkında hayırlısı olsun canım, inşallah bir daha böyle bir talihsizlikler yaşamazsın.

cnm bide özer beyin muayahanesi altıparmakta tam olarak nerde ben bilmiyorumda

altıparmakta orta lambaların orada rıhtım pastanesi falan var
akbank, halkbankası var bankaların üzerinde tabelasını görürsün zaten.
saray apartmanıydı sanırım.
bizim mumu biliyor tam adresi kulakları çınlasın numarısıyla falan tarif ediyor o
kendisi 7-8 yıllık hastası özer beyin
ama kolay yerde ya, bulunmayacak gibi değil

bende hamilelik sürecinin bir kısmını özer beyde geçirdim kandırmaları ve daha beklemelisin bişey yok söylemleri sonucu 36. haftaya kadar bekletip doğuma aldı . oda bişeyler olduda öylelik yoksa daha bekletecekti . 1 saat bile önemli diyerek plan yapmadan zamanımı beklediği ve çocuklarıma sorunsuz sağlıklı kavuşmamı sağladığı için özer beye sonsuz minnet borçluyum bende

cnm merak etme o tartışmalrı okudum:))) uzun zamndır takip ediyorum ancak yeni üye oldum yeni katıldım aranıza. bence o insanlar senin nedmek istediğini anlamamışlar
ama ben her iki doktora giden biri olarak nekadar haklı olduğunu biliyorum
ama yine söylüyorum ziya beyi kötülemek için söylemiyorum bana böle davrandı başkalarına daha farklı davranır
neyse cnm tşk edriim verdiğin bilgiler için

ay canım senin üçüzlerin mi var
takvimde 6 tane bebiş ismi görünce önce bir şaşırdım :1shok:
ama altta 3 bebek resmi görünce anladım, hepsi 2 isimli yani
maşallah canım ya, Allah kolaylık versin sana
ben 1 taneyle kafayı yemek üzereyim, 1 yıldır serseme döndüm resmen kafamçokkarıştı
seni düşünemiyorum bile, Allah eksikliklerini göstermesin tabi. sağlıklı uzun ömürler versin hepimizin evlatlarına ama çok zormuş gerçekten. hepsini Allah bağışlasın.

evet özer beye ben de çok şey borçluyum, ben de her zaman derim önce Allah sonra özer bey sayesinde kızıma kavuştum diye. benim hamilelğim doğal yoldan oldu gerçi tam tedaviye başlamayı düşündüğümüz ay kendiliğinden geldi prensesim ama özer bey gerek hamilelik sürecinde gerekse doğumda çok iyi takip ettti ve çok yardımcı oldu sağolsun.

rica ederim canım, okudun demek o tartışmaları , evet o dönem çok canımı sıktılar, çok üzerime geldiler. amaç belkide bu şekilde polemiklerle topiğin kapanmasıydı ama malesef başarısız bir girişim oldu :içelim:
senin de dediğin gibi ne demek istediğimi anlamadılar, ben de ne ziya beyi ne de diğer doktorları kötülemedim zaten, kötülemem de onlar kendilerince çarpıttılar söylediklerimi
neyse gelip geçti işte. böyle tecrübesi olanlar gelip yazdıkça haklı olduğumu görüp seviniyorum hihoyyyt

)))sagol duların için canım elbette zor ama bi okadar da keyifli allah evlatlarımızın yokluğuyla sınamasın bizi . bebekler çok olunca içimde kalmasın diye istediğim bütün isimleri koydum avantajlı oldu ))))

arkadaşlar merhaba hepinizi çok özledimm bu arada hamileyimm delikafadulden
bugün 8. hafta bitti hayırlısıyla ama bulantılarım çok o yüzden fazla kalkmıyorum yatıyorum dinleniyorum hep neeyse görüşmek üzere kendinize iyi bakın gelicem yine öptümm by :teytey: :hooray: :enbuyukkk: :CüvCüv:

hayırlı olsun hunny allah kucağına almayı nasip etsin nşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…