pembecim fsh ın yüksek olduğu için klomenle yumurta takibi vakit kaybı olurdu
özer bey en iyisini yapmış, sırf hastadan para almak için oyalama taktiği uygulamıyor yani. bir an önce sonuca ulaşmaya çalışan bir doktor.
iğneye başlıyacaksan yumurta takibi olmaz canım artık o, daha doğrusu klomen kullandığın zaman olduğu gibi yine vajinal usg ile yumurtaların durumu takip edilecek, uygun büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi vurulacak. sadece normal ilişki yerine eşinden alınan spermler bir kanül yardımı ile senin rahmine enjekte edilecek. bu da aşılama oluyor zaten. iğneleri de göbekten vurulacaksın sanırım. nasıl yapacağını gösterir sana sonrakileri kendin vurursun herhalde. bu arada da ultrasonla büyüklüğünü takip eder. iğnenin adı ne, gonal f falan mı, iğneler için hastaneden rapor çıkardınız mı, epey pahalı o iğneler diye biliyorum
hayırlısı olsun canım, inşallah en kısa zamanda sonuç alırsın ve bebeğini kucağına almak nasip olur.[/QUOT
ilaydacım doktor bana aşılama falan demedi ben heyet için gittiğimde sormuştum aşılamamı diye oda tedavidede kullanılıyo demişti bana raporu çıkardım puregon kullanıyorum cumartesi başladık bakalım 12 gün yapacaksın sonrada çatlatma iğnesi yapıcaz dedi inş. herşeyin hayırlısı olur:uhm:
ilaydacım sormam mı benim gibi meraklı biri dururmu
benim şimdilik tedavim adet düzenleyicilerle geçecek sonrasında karar vereceğiz kısmet hayırlısı
merhaba arkadaşlar çok uzun zamandır aranızda yoktum...umarım hepiniz iyisinizdir..ben bugünlerde stresli gergin günler geçiriyorum o yüzdende buraya girmeye hiç ama hiç vaktim olmadı...canım Oğlum Ege'm Allahıma şükür iyi...bir görseniz teyzeleri bıcır bıcır...ben ise dediğim gibi şu sıralar biraz gergin ve stresliyim inş. bu dönemi atlatıp sizlerle daha sık buluşma imkanım olucak.hepinizi şimdilik çok çok öpüyorum..İlaydacım ara ara kulaklarımı çınlatmışsın canım arkadaşım unutmamışsın beni çok sağol.prensesimi öp çok....
haklısın ilayda ama çok tedirgin oldum geceleri rüyama girmeye başladı :)) bugün nasıl uyandım bir bilsen, kadının biri zorla doğum yaptırmaya çalışıyor bana, ben ağlıyorum özer bey gelsin benim bebeğim daha çok küçük die, kan ter içinde uyandım valla hala anlatırken bile ağlamak geliyor içimden ortaya birşey atılıyorsa insanları ikilemde bırakmamak lazım die düşünüyorum.
sonuçta bütün doktorlar ne yapacağını bilmiyor ağustosa kadar neler olacak belli değil? Büyük ihtimal doktor da böyle bir açıklama yapmış olmalı die düşünüyorum.
Topİk Çok gerİdeydİ yazayayım dedİm
Çok Öptm
inan o kadar sıkışık durumdayımki yıl sonu göstersini düşünmekten uykularım kaçıyor
zamane çocukları sözden laftan anlamıyor çalışıyoruz amam ilerleme yok ne yaparız bakalım
sağlık durumumu soracak olursan doğum kontrol hapına devam
birgün iyi olursam tedaviye başlayacağım
özer bey çok anlayışlı ve mesleğine aşık biri onun için hastalarını madur etmez herkez inanmalı bence
ilaydacımmm mailine bak lütfen...çok öpüyorum.......
Canımmm arkadaşım İlaydacım Prensesimin doğum gününü kutluyorum sağlıklı analı-babalı nice yaşlar diliyorum...En güzel anneler günü hediyesi bu sana....çok öpüyorum sizleri...geç yazdığım için nolur kusuruma bakma biliyorsun bu aralar kafam çok karışık....
aaaaaaaa ilaydanın doğum günümüymüş
sağlıklı uzun ömürler diliyorum hayırlısıyla inş
arkadaşlar dün kontrolüm vardı özer beyle hastane mevzusunu da konuştuk, hastaneden ayrılmayacakmış, zaten ilk sene hiç bir doktor ayrlamayakmış, kanuni haklarının devam etmesi için. benim gibi telaş yapanların içi rahatlasın aynı zamanda özer bey'e gitmek isteyip de sırf bu yüzden fikir değiştirenler varsa diye yazdım.