teşekkür ederim ilaydacığım iyi dileklerin için. bende biraz rahatladım şuan tek isteğim kızımın sağlıklı olması . Allah kısmet ederse yarın sezeryan olacağım özer bey saat 8 de hastanede ol dediğinde kalbim yerinden çıkacak zannettim. İnşallah herşey yolunsa gider kızım kucağımda çıkarım ameliyathaneden. bizim için dua edin. Allah bütün hamilelerin yardımcısı olsun. Allah isteyen herkesi hayırlı evlat sahibi yapar inşallah:Saruboceq:
ay çok sevindim canım, demek yarın ha
inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına
önce Allah'a tabiki sonra özer beye güven sen
özer bey işini bilir, hiç korkma rahat ol.
biraz ağrın olur ameliyat sonrası ama sonucunda mis kokulu bebeğine kavuşacaksın kolay değil tabi :teselli:
mylinecım yanında boydan elbise denilen uzun geceliğin olsun mutlaka
ben götürmemiştim, hastaneden ameliyat kıyafeti verirler sandım, tabi unutmuşum oranın devlet hastanesi olduğunu. son anda eşim gidip kantinden uyduruk bişey alıp gelmişti yani normal zamanda asla giymeyeceğim bişeydi ama mecbur kalınca ne yapayım giymek zorunda kalmıştım. ama insan o an bişey düşünemiyor biran önce bebeğimi kucağıma alayım da ne olursa olsun diyorsun.
1 paket açılmamış bebek bezi bulunsun yanında çünkü hastaneden istiyorlar ve açılmış paket olunca almıyorlar, kullandıktan sonra da kalanları vermiyorlar. bilgin olsun.
ayrıca ilk gün hemen sütün gelmeyebilir. inşallah gelir tabi de benim gelmemişti mesela. yanımızda bişey de yoktu mama vs. bir iki kullanımlık hastaneden vermişlerdi sonra gidip aldık mecburen. ben sütümün gelmiyeceğini hiç düşünmedim. zaten gelse de ilk günler az geliyor sonradan emzirdikçe çoğalıyor. o yüzden küçük bir kutu da olsa mama bulundur yanında inşallah gerek kalmaz ama sen yine de tedbirli ol.
başka aklıma gelenler. ben mesela lavman denilen yöntemi evde yapıp gitmiştim. rahat oldu yapabiliyorsan sen de öyle yap. eczaneden isteyin, sabah annen, kardeşin ya da eşin yardımcı olsun eczacı anlatır zaten bağırsakları boşaltmak için gerekli bişey. yapamam dersen de orada yapıyorlar zaten endişe etme.
sonda takılırken çok rahat ol sakın kendini sıkma ben kendimi çok sıktım çok korktum ilk defa taktırıyordum çünkü ve üst üste 2 kere sonda patladı biliyormusun :1shok: oradaki ebeler de şaşırdı , gereksiz yere çok bağırdım. yine de anlayışlı davrandı hemşireler valla. öyle söylendiği gibi zübeydenin hemşireleri hastaları azarlıyor aşağlıyor diye bişey var da ben yaşamadım, benim yanımdakiler de yaşamadı gerçi ama biraz bilinçli olduğunu belli et, çok mahsun durma, çok da bilmişlik de taslama. bişey söyeleseler bile polemiğe girme sakın. gerçi özer beyin hastalarına yaklaşım çok faklı gerçekten. bana bunu söylediklerinde acaba mı demiştim ama öyle gerçekten. özer beyin hastanede çok saygınlığı var.
ay bakarmısın ne öğütler veriyorum. ama bana da bunları söyleyenler oldu işe yarıyor gerçekten. ay canım seni daha fazla strese sokmıyayım senin soracağın bişeyler olursa da sor yani çekinme. hayırlı doğumlar diliyorum sana a.s.