Son olarak tanıdık tavsiyesiyle Doruk hastanesi Dr. Evrim Hn.a gittim. Yoğunluktan ötürü randevumu ancak 3 hafta sonrasına vermişlerdi. Ancak birçok hastane de bu durumda şuan. Kendisinden ve hastaneden sıra beklemek dışında çok memnun kaldım. Sorularıma nezaketle cevap verdi ve çok rahatlatıcı konuştu. Duymak istediğim şeyleri duyabildiğim ilk doktor oldu kendisi... Önceki doktorlarım egzersizi ve yürüyüşü yasaklamaktan tutun hasta psikolojisi yaratacak türlü söylemlerde bulunmuşlardı. Dr. Evrim Hn. çok anormal bir durumum olmadığı için yürüyüş ve egzersizin çok iyi olacağını söyledi ayrıca hastanenin basmış olduğu iki kitapçık verdi. Biri egzersiz biri beslenme üzerine.. Daha önce sadece pembe mavi hastanesi beslenme broşürü vermişti (Dikkat: sadece broşürdü kitapçık değil) Bir de bu güleryüze çay servisi yapan hostes de eklenince devam edeceğim yeri buldum huzuru doldu içime..
Not: Bu hizmetler kesinlikle birer lüks değil hatta daha da fazlası olması gereken şeyler. Bursada başka hiçbir hastanede göremediğim için çok üzüntü duydum. 6.aya girdim hastanemi doktorumu ancak buldum. Ayıptır..