-
- Konu Sahibi ayprensesii
Sen hamile değilsin anladığım kadarıyla, hamile kalmak için doktor araştırıyorsun. Valla canım 3 yıldan fazla zamandır bu yolda uğraşıyorum, öncelikle şunu söyleyim normal kadın doğumcular infertile(kısırlık) konusunda çok başarılı değiller, zaten fazla zaman geçmeden seni tüp bebeğe yönlendireceklerdir. Tüp bebek bölümünde öncelikle tüp yapılacak diye kural yok, gerekli testler istenildekten sonra bazı aşamalarda tedavi görürsün. Bunun için sana önrebileceğim yerler Acıbadem, jimer, Pempe Mavi...buraların tüp bebek bölümüne başvurman..Kimse cvp vermedi ama bn yinede paylasayim belki baska zmnda okuyan olur...
Bugun doruk hastanesi dr. Hatice tasli ya gittim.
Dru cok sevdim..
Daha onceden test yaptirdigim icin tekra istemedi.whatsapp dann gonderirsin dedi..tekrardan yaptirmadi :)
Sonuclara gore gereken test varmi diye bakicak birde rahim filmi cektircem...
Simdilik bu kdr
Merhaba arkadaşlar. Cuma günü öğrendim hamile olduğumu. gebelik takibi ve doğum için doktor araştırıyorum. Bursalı olmadığım için çok zorlanıyorum. Pembe mavi nedret hanım ve jasmin karpuzoğlu(eskiden rentıp taymış) düşünüyordum. Ancak vazgeçtim gibi. Nilüfer civarında önerileriniz var mıdır? pembe mavi den olursa iyi olur. Bir de pembe mavi de orhan orhan varmış. Bilen var mı?
Sen hamile değilsin anladığım kadarıyla, hamile kalmak için doktor araştırıyorsun. Valla canım 3 yıldan fazla zamandır bu yolda uğraşıyorum, öncelikle şunu söyleyim normal kadın doğumcular infertile(kısırlık) konusunda çok başarılı değiller, zaten fazla zaman geçmeden seni tüp bebeğe yönlendireceklerdir. Tüp bebek bölümünde öncelikle tüp yapılacak diye kural yok, gerekli testler istenildekten sonra bazı aşamalarda tedavi görürsün. Bunun için sana önrebileceğim yerler Acıbadem, jimer, Pempe Mavi...buraların tüp bebek bölümüne başvurman..
150ymis pardon bizim ailede tanıdık herks ona gitti baya bilinen bi doktor
annem yengelerim akrabalar tanıdıklar bende gitmistim muayeneye annemle, kardesiim için gitmisti annem
Geçen yıl düşük yaptığım da doktorun Jasmin Karpuzoğlu idi. Ben çok memnundum. Şuna özel muayenehanesi var diye biliyorum. Rentipta olsa mutlaka yine ona giderim. Şuan bende doktor araştırıyorum 12. Haftam bitmek üzere. Jasmin Hanıma güvenerek gidebilirsin. Ben dışarıdan ddoğum ücretleri yuksek geldiği için tercih etmiyorum. Keşke hala bir hastane ile çalışıyor olsa
tebrik ederim canm senii allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin...
ben çekirge doruk hastanesine dr. hatice taşlı'ya gidiyorum
doğum ücretini henüz bilmiyorum...bn hamile kalmak için gidiyorum..ama tavsiye ederim...
Bende şuan hatice hanıma gidiyorum, fakat hastaneden çok memnun değilim, aşırı kalabalık. O yüzden yeni bir doktor ve hastane arayışındayım. Normal doğum 1800, sezaryen 2100, epidural istenirse 300 TL fark oluyormuş. Teşekkür ederim. Rabbim inşallah sana da yaşatsın en kısa sürede :)
slm 2 li test yaptırdınız mı ne kadar ücret alıyolar ssk lılar için şimdiden teşekkürlerarkadaşlar ben Rentıp da Dr. Selim Akgün e gidiyorum ve çok memnunum sizede tavsiye ederim. hamile kalmadan önce de ona gidiyordum.
arkadaşlar ben Rentıp da Dr. Selim Akgün e gidiyorum ve çok memnunum sizede tavsiye ederim. hamile kalmadan önce de ona gidiyordum.
bugün benimde randevum var Selim Bey'de ve umarım memnun kalırım çünkü artık az kaldı ve daha herhangi bir doktora karar veremedim bu üçüncü doktorum olacak