- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
-
- Konu Sahibi ayprensesii
Mrb ben rentıp selim akgüne gidiyorum memnunum şimdilik dikkatli ilgili bi doktor
hoşgeldin muayene ücreti nsl peki?
42 tl canım sonraki 10 gün kontrol ücretsiz
hmm erkek drlar nasl acba ya bn pek rahat olacağımı sanmıyorum ama genlde erkek drlar daha iyi oluyorr:26:[/QU
senin bileceğin bişey tabi ama şuana kadar hiçbir rahatsızlık duymadım zaten hiç altan muayenede olmadım henüz bende basta bayana gitmiştim sonra değiştirdim
bursada hamile dr a giden kimse yokmuuuu
bende arıyorum canım jimere gidiyorum hiçte memnun değilim bayan doktor olsun istiyorum medicabilde zuhal hanımı düşünüyorum bende
Bursa Nilüfer'de gittiğim çok sevdiğim doktorum feride avdıcı pembe mavide
Duyup memnun kalındığını bildiğim acıbadem Aylin karahasan
Ve umi Plaza'da Jale gürlüler
bende arıyorum canım jimere gidiyorum hiçte memnun değilim bayan doktor olsun istiyorum medicabilde zuhal hanımı düşünüyorum bende
jimer cenk bey süper ama jimer :)) çok pahalı
bayan doktor arıyorsan doruk çekirge ye git sühendan hanım çok tecrübeli zaten zübeydehanım doğumevindeydi yıllarca
jimer cenk bey süper ama jimer :)) çok pahalı
bayan doktor arıyorsan doruk çekirge ye git sühendan hanım çok tecrübeli zaten zübeydehanım doğumevindeydi yıllarca
uzun uzun anlatmak istemiyorum ama kesinlikle cenk beyi tavsiye etmiyorumo kadar kötü şeyler yaşadım ki eşimde bende maddi manevi yıprandık
gidecek arkadaşlar iyi düşünsün
uzun uzun anlatmak istemiyorum ama kesinlikle cenk beyi tavsiye etmiyorumo kadar kötü şeyler yaşadım ki eşimde bende maddi manevi yıprandık