BURSA Nilüfer'de kadın doğum dr. ve hastanesi ??

Merhaba arkadaşlar. Cuma günü öğrendim hamile olduğumu. gebelik takibi ve doğum için doktor araştırıyorum. Bursalı olmadığım için çok zorlanıyorum. Pembe mavi nedret hanım ve jasmin karpuzoğlu(eskiden rentıp taymış) düşünüyordum. Ancak vazgeçtim gibi. Nilüfer civarında önerileriniz var mıdır? pembe mavi den olursa iyi olur. Bir de pembe mavi de orhan orhan varmış. Bilen var mı?

Kimse cvp vermedi ama bn yinede paylasayim belki baska zmnda okuyan olur...

Bugun doruk hastanesi dr. Hatice tasli ya gittim.
Dru cok sevdim..
Daha onceden test yaptirdigim icin tekra istemedi.whatsapp dann gonderirsin dedi..tekrardan yaptirmadi :)
Sonuclara gore gereken test varmi diye bakicak birde rahim filmi cektircem...
Simdilik bu kdr
Sen hamile değilsin anladığım kadarıyla, hamile kalmak için doktor araştırıyorsun. Valla canım 3 yıldan fazla zamandır bu yolda uğraşıyorum, öncelikle şunu söyleyim normal kadın doğumcular infertile(kısırlık) konusunda çok başarılı değiller, zaten fazla zaman geçmeden seni tüp bebeğe yönlendireceklerdir. Tüp bebek bölümünde öncelikle tüp yapılacak diye kural yok, gerekli testler istenildekten sonra bazı aşamalarda tedavi görürsün. Bunun için sana önrebileceğim yerler Acıbadem, jimer, Pempe Mavi...buraların tüp bebek bölümüne başvurman..

Merhaba arkadaşlar. Cuma günü öğrendim hamile olduğumu. gebelik takibi ve doğum için doktor araştırıyorum. Bursalı olmadığım için çok zorlanıyorum. Pembe mavi nedret hanım ve jasmin karpuzoğlu(eskiden rentıp taymış) düşünüyordum. Ancak vazgeçtim gibi. Nilüfer civarında önerileriniz var mıdır? pembe mavi den olursa iyi olur. Bir de pembe mavi de orhan orhan varmış. Bilen var mı?

hayırlı olsun sağ salim kucagına almayı nasip etsn inş.
jimer konusunda pek olumlu şeyler duymadım bir yıldır bakıyorum drlara ama genelde hastane konusunda olmsuz konusuluyor iyi araştırman gerekir...
eşimin arkdasının eşi gecen hafta pembe mavide doğum yaptı...tam bilgim yok fakat ücreti yaklasık 3000tl flnmış sadece onu biliyorum... ama hastne iyiyimiş...
ben doruk hastanesine hatice hanma gidiyorum..

Sen hamile değilsin anladığım kadarıyla, hamile kalmak için doktor araştırıyorsun. Valla canım 3 yıldan fazla zamandır bu yolda uğraşıyorum, öncelikle şunu söyleyim normal kadın doğumcular infertile(kısırlık) konusunda çok başarılı değiller, zaten fazla zaman geçmeden seni tüp bebeğe yönlendireceklerdir. Tüp bebek bölümünde öncelikle tüp yapılacak diye kural yok, gerekli testler istenildekten sonra bazı aşamalarda tedavi görürsün. Bunun için sana önrebileceğim yerler Acıbadem, jimer, Pempe Mavi...buraların tüp bebek bölümüne başvurman..

şimdilik sorunum yok yarın rahim filmi cekilecek korkuyorumm biraz...
tüp bebek bildiğim kadarıyla hemen olmuyor...arkadasımında olmamıstı hap kullandı 3 ay sonra hamile kaldı...
inşallah tüp bebek tadavisine gerek kalmaz...
senin de inşallah en kısa zmnda bebeğin olur...

rahim filmim cok şükür güzel cıktı.sorun yok
progesteron testim düşük çıktı. yumurtlamam olmuyormuş...
ilaç tedavisine başlıcaz regl 3.gününü bekliyoruz...

Selçuk Söylemez var altıparmakta muayenesi ücret 100 tl çok iyi ilgili bi doktor kendisi ameliyatları su an medicabilde yapıyo

150ymis pardon bizim ailede tanıdık herks ona gitti baya bilinen bi doktor

doktor cok arastırdım sonunda buldum .aslında keşke daha once karar verip gitseymişim...hamile kalamıyorum tedavi olucam..
doktorumdan ve hasteneden memnunum şimdilik cok teşekkürler...
sen gittinmi o dr ?

annem yengelerim akrabalar tanıdıklar bende gitmistim muayeneye annemle, kardesiim için gitmisti annem

Geçen yıl düşük yaptığım da doktorun Jasmin Karpuzoğlu idi. Ben çok memnundum. Şuna özel muayenehanesi var diye biliyorum. Rentipta olsa mutlaka yine ona giderim. Şuan bende doktor araştırıyorum 12. Haftam bitmek üzere. Jasmin Hanıma güvenerek gidebilirsin. Ben dışarıdan ddoğum ücretleri yuksek geldiği için tercih etmiyorum. Keşke hala bir hastane ile çalışıyor olsa

Geçen yıl düşük yaptığım da doktorun Jasmin Karpuzoğlu idi. Ben çok memnundum. Şuna özel muayenehanesi var diye biliyorum. Rentipta olsa mutlaka yine ona giderim. Şuan bende doktor araştırıyorum 12. Haftam bitmek üzere. Jasmin Hanıma güvenerek gidebilirsin. Ben dışarıdan ddoğum ücretleri yuksek geldiği için tercih etmiyorum. Keşke hala bir hastane ile çalışıyor olsa

tebrik ederim canm senii allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin...
ben çekirge doruk hastanesine dr. hatice taşlı'ya gidiyorum
doğum ücretini henüz bilmiyorum...bn hamile kalmak için gidiyorum..ama tavsiye ederim...

Bende şuan hatice hanıma gidiyorum, fakat hastaneden çok memnun değilim, aşırı kalabalık. O yüzden yeni bir doktor ve hastane arayışındayım. Normal doğum 1800, sezaryen 2100, epidural istenirse 300 TL fark oluyormuş. Teşekkür ederim. Rabbim inşallah sana da yaşatsın en kısa sürede :)
tebrik ederim canm senii allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin...
ben çekirge doruk hastanesine dr. hatice taşlı'ya gidiyorum
doğum ücretini henüz bilmiyorum...bn hamile kalmak için gidiyorum..ama tavsiye ederim...

Bende şuan hatice hanıma gidiyorum, fakat hastaneden çok memnun değilim, aşırı kalabalık. O yüzden yeni bir doktor ve hastane arayışındayım. Normal doğum 1800, sezaryen 2100, epidural istenirse 300 TL fark oluyormuş. Teşekkür ederim. Rabbim inşallah sana da yaşatsın en kısa sürede :)

ammmiinnn inşallah....
ewt kalabalık ama sadece hatice hanımın değil kii hastalar 4 dr bi arada kalabalık oluyor.ben genelde sabah en erken saate almaya calsıyorum randevuyu kalabalık olmuyorr..
birde benm henüz yeni 1ay oldu gitmeye başlayalı..diğer yerler nasl bilmiyorum test fln yaptırmak yoğunmudur bilmiyorum...
ücretler için de teşekkürleerr...
seninde hakkında hayırlısı ama doruk kadar tercih edilen başka hastane duymadım...

arkadaşlar ben Rentıp da Dr. Selim Akgün e gidiyorum ve çok memnunum sizede tavsiye ederim. hamile kalmadan önce de ona gidiyordum.

arkadaşlar ben Rentıp da Dr. Selim Akgün e gidiyorum ve çok memnunum sizede tavsiye ederim. hamile kalmadan önce de ona gidiyordum.

merhaba bende doktor değiştirmeyi düşünüyorum Selim Akgüne gitmek istiyorum ama bazı arkadaslar ilgisiz falan diye yazmış sende bahseder misin biraz hastalarına yaklaşımı nasıl vs. bide hastane temiz mi ve çok kalabalık oluyor mu görüşlerini paylaşırsan sevinirim :)

İki hafta önce Dr. Selim Akgüne gittim ancak haftasonuydu ve 10 dk kadar benimle ilgilendi.. Haftasonu bile olsa böyle olmaması gerekirdi. Birkaç soruma sıkılarak yanıt verdi. Kendisi başhekim olmakla birlikte ve buna rağmen hüsrana uğradığım doktorlara eklenmiştir.

bugün benimde randevum var Selim Bey'de ve umarım memnun kalırım çünkü artık az kaldı ve daha herhangi bir doktora karar veremedim bu üçüncü doktorum olacak:KK43:

Son olarak tanıdık tavsiyesiyle Doruk hastanesi Dr. Evrim Hn.a gittim. Yoğunluktan ötürü randevumu ancak 3 hafta sonrasına vermişlerdi. Ancak birçok hastane de bu durumda şuan. Kendisinden ve hastaneden sıra beklemek dışında çok memnun kaldım. Sorularıma nezaketle cevap verdi ve çok rahatlatıcı konuştu. Duymak istediğim şeyleri duyabildiğim ilk doktor oldu kendisi... Önceki doktorlarım egzersizi ve yürüyüşü yasaklamaktan tutun hasta psikolojisi yaratacak türlü söylemlerde bulunmuşlardı. Dr. Evrim Hn. çok anormal bir durumum olmadığı için yürüyüş ve egzersizin çok iyi olacağını söyledi ayrıca hastanenin basmış olduğu iki kitapçık verdi. Biri egzersiz biri beslenme üzerine.. Daha önce sadece pembe mavi hastanesi beslenme broşürü vermişti (Dikkat: sadece broşürdü kitapçık değil) Bir de bu güleryüze çay servisi yapan hostes de eklenince devam edeceğim yeri buldum huzuru doldu içime..
Not: Bu hizmetler kesinlikle birer lüks değil hatta daha da fazlası olması gereken şeyler. Bursada başka hiçbir hastanede göremediğim için çok üzüntü duydum. 6.aya girdim hastanemi doktorumu ancak buldum. Ayıptır..

X