- 16 Ocak 2012
- 2.480
- 738
- Konu Sahibi ayprensesii
Jimer'de sadece Cenk bey var ayrıca son dönemde 3 tane doktoru kaldı.Bu hastane çok sık doktor değiştiriyor.Geçmişine bakarsanız kimler gelmiş kimler geçmiş anlarsınız.Bu hastaneye güvenirsiniz doğum'a yakın bir bakarsınız doktorunuz yok.Bu da hamile bir bayan için yaşanacak en büyük sorunlardan birisidir.Sonra sizi ararlar derlerki doktor toplantıya gitti, yurtdışına uçtu kaçtı vb. bir dünya yalan.Bursa'da artık seçenek olarak başka hastaneler de var.Yıldırım Doruk hastanesi bile oradan daha modern.Ayrıca bir arkadaşımın yiğeni orada kısa süre hemşirelik yaptı.Hemşire kadrosundaki değişimi anlatamam dedi kendiside çok kısa çalıştıktan sonra ayrıldı.Personel memnuniyeti olmayan bir yerde hizmet kalitesinden bahsedemezsiniz.Gerçekten bir bayan olarak birçok konuya özen göstermeliyiz.Çünkü bu hastane sizin çuvalla paranızı alıyor ve sonrasında verdiği hizmet kalitesiz ise neden paramızı buralara boşu boşuna verelim.Bu hastanenin daha kalite belgesi bile yok.İlk olarak burası açıldı Medikabil yıllar sonra açıldı ancak kalite belgeleri var.Ne alakası var demeyin bu içerideki personel çalışmasındaki kaliteyi gösterir.Personel çalışmasındaki kalite size sunulan hizmetin kalitesini artırır.İşte bu noktalar ince ve dikkat etmemiz gereken konular.Ayrıca doğum ücretlerini sadece nakit alması da çok büyük yanlış.Devlete vergi vermemek için ve SGK şikayetlerinin önüne geçmek için bunu yapıyorlar.Yine muayene ve diğer işlemler için ödediğiniz ücretin tamamına fatura vermiyorlar.Bence Bursa'da gidilecek en son hastane burası.
jimeri savunmadım zaten sadece cenk beyi severim o yüzden onu tercih ederim yazdım zaten bizimde şikayetimiz oldu jimer hakkında... ha yattığım 2 günde ters muamele ile karşılaşmadım haklarını yiyemem gayet iyiydi personel..ama sabahın köründe nakit 3500 talep ettiler kart dedik olmaz dediler borç harç aldık etraftan ödedik şak diye 3500 kaç kişi çıkarıp verir....bizde işte durumun psikolojisi jimer iyi diye duyuyoruz ya sanki bebeğimizi kurtaracak gibi geldi halbuki alakası yok nasip işte yaşanması gerekenler yaşanıyor.........şuan gitsem çekirge doruğa giderim diyorum ama orda çalışan arkadaşım vardı oda çok şikayetçiydi...Allaha emanet bilmiyorum....
Son düzenleme: