- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
Çok teşekkür ederimİlk tarifimiz geldi.
Ellerine sağlık canımNefis olmuş..
Yarışmada bol şans diliyorum..
bende yememek için kendimi zor tuttum. Çok tesskir ederimÇok güzel görünüyor ellerinize sağlık,gecenin bu saatinde sanki dumanı üstünde cızz cızz diye sesler çıkarıyor,kokusu buraya geldiYarışmada başarılar dilerim.
Teşekkür ederimOff off off müthiş gözüküyor ellerinize sağlık . Yarışmada başarılar
İskender genelde tek servis edilir, pidelisi sonradan çıkmıştı. Ama evet birbirine çok güzel alternatif ikisindeellerine sağlık çok güzel görünüyor gerçekten buda aslında iskender gibi deği l mi pide üstüne bi nevi yani :)
Çok teşekkür ederimEllerine sağlık, çok güzel görünüyor, İskender'e güzel bir alternatif bu köfte,çok severim,sizinkide çok güzel görünüyor, yarışmada başarılar dilerim
Canim çok teşekkür ederimeline sağlık nana, olsa da yesek
Çok teşekkür ederimOff harika olmusEllerine saglik canim Basarilar diliyorum
Çok teşekkür ederim, senden de tarif bekliyorum. Patlıcan kebabı yap da görelim şöyle güzel bi tarifAnemmm tam öğlen saati ve acıkmış bir mide ye bu görüntü neee güzel geldi..haydin köfte yemeğe .Ellerine sağlık tatlım görüntü şahane ,sunum şahane tarif mükemmel .. BAŞARILARR
çok teşekkür ederimCok istah acici gorunuyor gercekten
Basarilar diliyorum
Favorim kapalı çarşıda kivay vay vay ilk tarif gelmiş bile
bursada yaşamış biri olarak pideli köfte unutamadığım lezzetler arasındadır herzaman... ulu caminin yanındaki arnavut kaldırımlı sokaktan yukarı doğru caddeye çıkılır ya, orda cadde üstünde bi restoran var bilirsin, sürekli orda yerdik bu pideli köfteyi, hala tadı damağımdadır... eline sağlık canım başarılar diliyorum
Çok teşekkür ederim canımNefis görünüyor.Ellerine sağlık canım.Başarılar dilerim.
Çok teşekkür ederim
Canım çok teşekkür ederimBir Bursalı olarak beğenmemem mümkün müEllerinize sağlık çok güzel görünüyor, yarışmada başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?