• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Bursa Mutfağından - Pideli Köfte-Pervin Tereyağı Sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
Bir Bursalı olarak beğenmemem mümkün mü :KK51: Ellerinize sağlık çok güzel görünüyor, yarışmada başarılar:KK68:

Başarılar canım gerçekten çok güzel görünüyor ellerine sağlık :KK54:

Ellerinize sağlık harika görünüyor keşke bende fast food yemekten vazgeçsem ve evde birşeyler yapsam yok arkadaşım olmuyor üşeniyorum offff :KK14:

Cok istah acici gorunuyor gercekten:kk77::kk77:
Basarilar diliyorum:KK200:

Daha yeni yemek yedim ama bunu görünce acıktım ya çok nefis duruyor:-) eline sağlık başarılar dilerim :KK200::KK200:

Anemmm tam öğlen saati ve acıkmış bir mide ye bu görüntü neee güzel geldi..haydin köfte yemeğe .Ellerine sağlık tatlım görüntü şahane ,sunum şahane tarif mükemmel .. BAŞARILARR:KK68::KK68:
Çok teşekkür ederim, senden de tarif bekliyorum. Patlıcan kebabı yap da görelim şöyle güzel bi tarif :KK36:

vay vay vay ilk tarif gelmiş bile :KK53:
bursada yaşamış biri olarak pideli köfte unutamadığım lezzetler arasındadır herzaman... ulu caminin yanındaki arnavut kaldırımlı sokaktan yukarı doğru caddeye çıkılır ya, orda cadde üstünde bi restoran var bilirsin, sürekli orda yerdik bu pideli köfteyi, hala tadı damağımdadır... eline sağlık canım başarılar diliyorum:KK66:
Favorim kapalı çarşıda ki :KK66: yiyen unutamiyor zaten, her hafta sonu çarşıya giderken yerdik. Vazgeçmek mümkün değil , çok teşekkür ederim canım :KK36:

Back