• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Bursa Mutfağından - Pideli Köfte-Pervin Tereyağı Sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
Ellerine sağlık kuzu, süper görünüyor, daha yeni yemek yedim ama olsa da yesem diye geçirmedim değil hani :KK70:

ellerinize saglik nefis gözüküyor :kk77:
yarismada basarilar dilerim :KK68:

Nefis görünüyor,ellerinize sağlık,deneyeceğim en kısa zamanda,başarılar diliyorum..

Bursa dendimi akla hemen İskender Kebap geliyor tabiki. Başka şeyleri bahane edip sırf İskender için Bursa'ya gidebilen bir bünyeye sahip olduğumuzdan Pideli Köftenin de harika bir lezzet olacağını düşünüyorum. Başarılar arkadaşım ;)

Of of of ama köfteye dayanamam ki ben:kk77:

Ellerine sağlık çok lezzetli görünüyor. Buda yapacaklarim arasinda:KK51:

resim göremiyorum :KK35:
GoRv92.jpg

Bir kaç sorum var :D
köfteleri normal ankastre fırının telinde pişirdin sanıyorum ne kadar sürece pişti ?
Bi tane sorum varmış
harika gözüküyor ellerine sağlık

Bir kaç sorum var :KK70:
köfteleri normal ankastre fırının telinde pişirdin sanıyorum ne kadar sürece pişti ?
Bi tane sorum varmış
harika gözüküyor ellerine sağlık
Evet normal ankastre de pisirdim, canlı ayarlayarak. 20 pisirdim, ama kapağını çok açtım ben köfteleri çevirmek için :KK28: çok teşekkür ederim :KK36:

Evet normal ankastre de pisirdim, canlı ayarlayarak. 20 pisirdim, ama kapağını çok açtım ben köfteleri çevirmek için :KK28: çok teşekkür ederim :KK36:
Kaç derecede pişirdin :D
Hafta sonu için alayım bu tarifi madem

Ellerinize saglik.
Yarismada basarilar. :)

Back