- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Çok teşekkür ederim canımBaşarılar canım gerçekten çok güzel görünüyor ellerine sağlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canımBaşarılar canım gerçekten çok güzel görünüyor ellerine sağlık
Canım benim çok teşekkür ederimDaha yeni yemek yedim ama bunu görünce acıktım ya çok nefis duruyor eline sağlık başarılar dilerim
Ben yiyemedim, sende yiyemezsin çok tesekkur ederim kuzum benimEllerine sağlık kuzu, süper görünüyor, daha yeni yemek yedim ama olsa da yesem diye geçirmedim değil hani
Çok teşekkür ederim canımellerinize saglik nefis gözüküyor
yarismada basarilar dilerim
Teşekkür ederimNefis görünüyor,ellerinize sağlık,deneyeceğim en kısa zamanda,başarılar diliyorum..
Çok teşekkür ederim canımOf of of ama köfteye dayanamam ki ben
Ellerine sağlık çok lezzetli görünüyor. Buda yapacaklarim arasinda
resim göremiyorum
Evet normal ankastre de pisirdim, canlı ayarlayarak. 20 pisirdim, ama kapağını çok açtım ben köfteleri çevirmek için çok teşekkür ederimBir kaç sorum var
köfteleri normal ankastre fırının telinde pişirdin sanıyorum ne kadar sürece pişti ?
Bi tane sorum varmış
harika gözüküyor ellerine sağlık
Kaç derecede pişirdinEvet normal ankastre de pisirdim, canlı ayarlayarak. 20 pisirdim, ama kapağını çok açtım ben köfteleri çevirmek için çok teşekkür ederim
Bak demek ki varmış soru 180 derece, yap afiyetlede yeKaç derecede pişirdin
Hafta sonu için alayım bu tarifi madem
Yapammmı fotografta atarımBak demek ki varmış soru 180 derece, yap afiyetlede ye