• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bursa Mudanya'da oyun grubu kuralım mı?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Bozo16

Guru
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2008
414
7
296
Merhaba

Bursa Mudanya da oturuyorum. 31 aylık bir oğlum var. Geçen sene kreşe gidiyordu bu sene gitmek istemedi bende zorlamadım. Ama şimdi de evde hep yanlızız çevremizde oyun oynayabileceği yaşıtı yok.

Bizim durumumuzda olan 2-5 yaş arası çocuğu olan anneler tanışıp haftada 1-2 gün evlerimizde buluşup oyun oynatalım mı?

bende aynı şeyi düşünmüştüm...aslında çok güzel bir fikir :) benimde 22 aylık ikiz bebeklerim var.bir kız bir oğlan :)
siz mudanyada mı oturuyorsunuz*...

ben kışları beşevlerde ,yazın güzelyalı siteler mah.de oturuyorum.ancak kendi aracım var ulaşım sorunum yok.bir tane daha ikizleri olan arkadaşım var.hatta az önce burdaydılar.onlarda bize katılabilirler :))

benimde aracım var ulaşım sorun olmaz
arkadaşınızın ikizleri kaç aylıklar

onlarda 22 aylıklar benimkilerle aralarında 15 gün var :))
sizinki abi olucak yani :)

sizin için gerçekten çok sevindim hem ikizler, çocuklarınızla yaşıtlar hemde arkadaşınızın çocukları
bizimkine yakın ya da biraz daha büyüklerde olursa çok iyi olur
tamamen oyun özellikle araba delisi bir oğlum var çünkü
sizinkilerle birebir uzun zaman tutamam kesin:(

evet sizde haklısınız.umarım oğluşunuza yaşıt bulabilirsiniz...tabi yaşıtlarıyla daha işi iletişim kurarabilir.beNde araştırırken artı eksi 5 ay olmalı die okumuştum.bizimkiler size sanırım acık küçükler ...

Back