Severek ayrılınır mı:(

karşı taraf büyük ihtimalle bir süre olayına inanmıyor. Gittiğinde geri gelmeyeceğinizi düsünüyorlar.
Sen bastan gtmeyi göze almıssın bu bile cok büyük fedakarlık baslı basına inan...alıstığın yerden cevreden kopmak cok zor
bende kopamadğım icin gidemedim aynen karsı taraf olmazsa olmasına getirdi
toplumumuzdaki yaygın anlayıs erkek cocuk illa yanında olacak maalesef...anne babasını terk etmek olarak yansıtıp onlarında duygularına hitap ediyorlar..yaslanıcaz kim bakıcak vs vs gibi..durumuna üzüldüm :KK43: Allah yardımcın olsun

Evet canım bi gidersen gelemezsin diyorlar...Benim ne hissettiğimden ziyade başta üzülür sonra bunu iyi ki yapmışım der zihniyetindeler...Olayın mantığından ziyade duyguları ön planda şu an bakalım hayırlısı akışına bırakmak istiyorum yapabilir miyim acaba? Bugün bi arkadaşla vakit geçirdik ve telefona hiç gitmedi elim ama ne zaman yanlız kalsam ona ya laf söyleyesim var ya da kızasım hesap sorasım:KK5:

Burada senin yapabileceğin hiçbir şey yok, çünkü senin ailenle ve seninle alakalı bir sıkıntı yok. Sorun karşı ailede. Bunu çözmekte erkek arkadaşına düşer canım benim . Ailesiyle konuşup halledecek:KK54: Konu başlığını yakıştıramadım hiç. Sakın ayrılmayı aklının ucundan bile geçirme gün doğmadan neler doğar.

Canım bilmiyorum ya sinirlerim çok bozuldu, onun da bozuldu:KK5: Şu an ayrı gibiyiz kedine zor yettiğini düşünüyor olmalı bekliyorum ben de artık peşine düşmüyorum, çünkü şu an hareketleri benim sinirlerimi bozuyor ve konuştukça daha da kırıcı oluyorum o yüzden iki üç gündür görüşmüyoruz. O da aramıyor , bilmiyorum eğer seviyorsa gelir yapamıyorsa gider...Aramamak için zor tutuyorum kendimi bu arada..:KK5:

tam olarak ne düsünüyor kendisi?ailesi istemiyor diye bende gelemem mi diyor simdi?

Yok gelemem demiyor ama ailesini ikna etmek için zaman gerektiğini ama beni bekletmeye artık yüzünün olmadığını, babamın karşısına nasıl çıkacağını falan düşünüyor....Ben de öyle bir şey hissetmemesi gerektiğini söyledim, sonuçta biz iyi olduktan sonra beklerim bir süre daha bu kadar beklemişim. Ama o gittikçe benden uzaklaşıyor, bunu hazmedemiyorum benim hayatım hep ikinci planda kalıyor , hiç merak edip sormuyor kafası öyle dolu ki ondan mıdır? Neyse bu ayrılık bakalım ne getirecek:KK5:

sanırım kendini sucluyor biraz..ailesini de ikna edemiyorsa ne yapacağını bilemiyordur...öyle canım seni seviyorsa gelir zzaten gelmezse gözden cıkarmaya karar verdiyse ben söyle düsünürüm bir sorunda bunu yapıyorsa ileride aile olduğumuzda bir çok sorunla karsılasabiliriz hemen vazgececek miydi?o yuzden üzme kendini.
biz bayanlar güvenebileceğimiz birinde huzuru buluruz ama keske böyle günlerce aramamzlık yapmasaymıs..kendisi de pisman olur büyük ihtimalle.
bencede kesinlikle arama..yasadıklarını az cok anlayabiliyorum zor ama arama..

sanırım kendini sucluyor biraz..ailesini de ikna edemiyorsa ne yapacağını bilemiyordur...öyle canım seni seviyorsa gelir zzaten gelmezse gözden cıkarmaya karar verdiyse ben söyle düsünürüm bir sorunda bunu yapıyorsa ileride aile olduğumuzda bir çok sorunla karsılasabiliriz hemen vazgececek miydi?o yuzden üzme kendini.
biz bayanlar güvenebileceğimiz birinde huzuru buluruz ama keske böyle günlerce aramamzlık yapmasaymıs..kendisi de pisman olur büyük ihtimalle.
bencede kesinlikle arama..yasadıklarını az cok anlayabiliyorum zor ama arama..

Sanırım canım...Toparlasın bakalım kafasını bu yoğunluka nasıl olacaksa o...Benim de elim gidiyor sürekli telefona ama tutuyorum kendimi...Suçlu hissetirerek dönsün istemiyorum oyalıyorum kendimi hem herkes hem fikir aramamam noktasında o yüzden söz dinliyorum:KK5:

Sen sessiz kal, ailenide dinle!
emin ol, o oglan seni seviyorsa gelcek!

gidersen hayatin kayar şimdiden belli!

Soruna gelirse, evet! Neden ayrılmanıza bağlı:) Buda yeterli, şimdiden emri bakiler.. Hey Allahım nedir bu büyüklerden çektiğimiz?

sen bir süre sessiz kal, gör sen kazançlı çıkacaksın!

Son düzenleyen: Moderatör:
İnşallah canım onu kaybetmeyi hiç istemiyorum ama elimden geleni yaptım ben hatta fazlasını yaptım:KK43: Çok badireler atlattık sonunda mutlu olacaktık yine bir engel ama çok sert bu ....

canım bana kızabilirsin belki ama uzak bi şehre gitme derim ben erkekler sen kadar tanıyorum desende evlenmeden tanımıyorsun sonra pişman olma bu kadar aksilik olmuşssa vardır bi hayır kendini bu kadar üzme su akar yolunu bulur hayırlısını dile

canım bana kızabilirsin belki ama uzak bi şehre gitme derim ben erkekler sen kadar tanıyorum desende evlenmeden tanımıyorsun sonra pişman olma bu kadar aksilik olmuşssa vardır bi hayır kendini bu kadar üzme su akar yolunu bulur hayırlısını dile

Yok canım kızar mıyım hiç ben de biliyorum...amin inşallah hayırlısı olur...Birşeyleri yaşamak gerekiyormuş demek ki

Sen sessiz kal, ailenide dinle!
emin ol, o oglan seni seviyorsa gelcek!

gidersen hayatin kayar şimdiden belli!

Soruna gelirse, evet! Neden ayrılmanıza bağlı:) Buda yeterli, şimdiden emri bakiler.. Hey Allahım nedir bu büyüklerden çektiğimiz?

sen bir süre sessiz kal, gör sen kazançlı çıkacaksın!

İnşallah canım...Anlık galeyana gelip bir şeyler yazmamın hiç bir faydası olmadığı gibi daha da değerimi düşürecek kendimden kaybetmek istemiyorum artık...Onun da beni sevdiğini biliyorum ama ne kadar seviyormuş göreceğiz dilde söylemesi kolay...

Ne kadar dogru..
benimde cok uzun uzun bir ilişkiden sonra, 5 ay bir evlilikden sonra , acaba yanılmış olabilirmiyim diye sorarım,
degişirmi acaba falan:) ne garip, galiba kadınlar bir birine, erkeklerde gercekden bir birine benziyor....

hersey yolunda giderken boyle bi sorun,ne kadr kotu ya,uzuldum.
ama saglam bir imtihan bu, boylece seni ne kadr sevdigini goruceksin,aynen dedigin gibi.
canim noldu? ne karari verdi sevgilin?

İnşallah canım...Anlık galeyana gelip bir şeyler yazmamın hiç bir faydası olmadığı gibi daha da değerimi düşürecek kendimden kaybetmek istemiyorum artık...Onun da beni sevdiğini biliyorum ama ne kadar seviyormuş göreceğiz dilde söylemesi kolay...
Cok dogru, eşimle sevgili iken ona cok derdim, teyoride değil bunu pratikte göster:)

Off off....Ne zor ya bakıyorsun bazılarının aşkta şansı çok rast gidiyor bazısının işte...Benim de çok şükür iş konusunda şansım öyle iyi ki yani herkesin gıpta ile ne şanslı kız dediği birisiiyim...Ama kimse bilmez ki benim çaresizliğimi çektiğimi senelerdir...

Cok dogru, eşimle sevgili iken ona cok derdim, teyoride değil bunu pratikte göster:)

Ben de öyle bu sözün çok tüketilmesi sık söylenmesine karşı bir antipatim var..Değeri olsun sıradan alelade bir söz gibi sürekli söylenip kıymeti bitmesin isterim...Ama şu an zaten sevgiyi yaşamaya özlemim vardı şimdi de kaybedebilirim tamamen..Hiç bir olumsuzluk yokken iki insan arasında da bitebiliyor bir şeyler ; illa aldatma,yalan,maddi sıkıntıllar gibi problemler değil sebep...

Ne kadar dogru..
benimde cok uzun uzun bir ilişkiden sonra, 5 ay bir evlilikden sonra , acaba yanılmış olabilirmiyim diye sorarım,
degişirmi acaba falan:) ne garip, galiba kadınlar bir birine, erkeklerde gercekden bir birine benziyor....

kesinlikle doğru ben 4 aylık evliyim onu seviyorum ama benim ilgimi çekmek için bişey yapmıyor ne kadar bu şekilde devam eder bilmiyorum

hersey yolunda giderken boyle bi sorun,ne kadr kotu ya,uzuldum.
ama saglam bir imtihan bu, boylece seni ne kadr sevdigini goruceksin,aynen dedigin gibi.
canim noldu? ne karari verdi sevgilin?

Evet gerçekten benim imtihanım o...Hiç bilmiyorum canım konuşmuyoruz 5 gündür ne ben arıyorum ne de o...Bu ayrılık soğutur mu aramızı, belki...Arkadaşlarım hep ya evlendi ya nişanlı, insanın hevesinin kursağında kalması da çok zormuş...:KK5:

İki taraftan da eşit uzaklıkta başka bir şehirde yaşamanızı tavsiye ederim. Kavga gürültü huzursuzluk olmuyor en azından aileler yüzünden. Sevgiliniz çözecek bu işi, sizin demenizle olmaz.

X