Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

selam hatunlarrr...
uykumu dedi biri o ne CADIARZU sağolsun benim sıpa daha içerdeyken alıştırdı beni hamileliğimin so aylarında artık en zararsız pasiflora yardımıma koştu oda bi dereceye kadar zaten doğduktan sonra hepten unuttum bide benim velette tilki uykusu var gözler tavanda uyuyomu uyanıkmı belli değil yarım saatte bir vıyk :1shok: boşunamı böle oldum ben kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarrr antikacım sorma canım ya bende hamileliğimin son iki ayını öyle geçirdim.bütün gece millet uyur ben otururdum.şimdi kızımda uyumuyo gece.şimdilik nasılsa idare ediyoruzda bir ay sonra işe başlıycam ozaman yandım.şimdiden yaşıyorum onun stresini.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ahh uyku ahhh tam alışmıştık rahat rahat uyumaya bakalım yeni gelen küçük hanım napıcak.büyük kızım 1.5 sene uyumadı ben uyur gezer olmuştum.neler denedim neler en son atarax şurupta buldum faydayı biz onunla alıştık uykuya şimdi herşey çoookk yolunda.ama dediğim gibi 4 hafta sonra bebiş geldiğinde bakalım napcaz inş uyuyan bi çocuk olurda...yoksa uykusuz gecelere tekrar merhaba demem vaktieyvahedigeldismile

merabalarrr.
benim oğlumda sıcaktan isilik oldu,yarın dr.dan randevumzuu aldık
ahyatu yazmış sağolsun ama vallahi randevuyu almasaydık o ilacı alırdım ama artık çok geç
bende bu hafta çok sıkılarak güne başlamıştım, salı akşamı kayınvalidem kumlaya çağırdı aynı akşam arkadaşım uludağa çağırdı.
arkadaşım ile eşi dağdan bir aylığına ev kiralamışlardı ve bu hafta son haftalarıydı arada bir uğradık ama hiç kalmamıştık aman allahım o ne soğukk.
neyse tercihimi arkadaşımdan yana kullandım:lepi: ve çok güzel 2 gece geçirdik,
gökten uludağa araplar yağmış gibiydi teleferiklerin orası izdiham teleferikle aşağı inmek için 3 saat sıra bekleniyormuş düşünün artık arap kaynıyor uludağ resmen,
arapların mevsimimi neekafamçokkarıştı
bu arada gece soba yakıp sobanın başında oturup ısınmak çok güzeldi.kışı özlemişim
balkona çıkıp donmak ve içeri girip ısınmak bu mevsimde çok güzel oluyor..
bu arada arkadaşım kumlada olsa oraya giderdim,sırnaşık şey

günaydın kızlar valla Allah herkese uykuyu çok seven kuzucuklar nasip etsin. :)))) ahyatu canım ben haileliğimde kullanıyordum pasiflorayı Jale Hanımın tavsiyesiyle bide üst üste gelen olaylardan olsa gerek son bir kaç ayda aşırı sinirli bi hal almıştım ve bazen nefessiz kalıyordum kaç kere öle hastahaneye zor yetiştirdiler o yüzden artık son aylar baktı olmucak en zararsız bu başka çare yok mecbur içcen dediydi. tabi benim bünye alışkın vız geldi :))) en azından biraz olsun sakinliyodum.
kaderim dağ deme canım bana yaaa (( bende çarşamba akşamı yukardaydım dayımların evi var orda bide havuzdan çıkıp direk yukarı çıktım tabi şifayı kaptım hoş alışkınız her sene 15-20 gün çıkarız normalde yukarı ona göre polarlarla falan çıktım ama yinede şifayı kaptım dün bütün gün ölü gibi yattım tabiri caizse hiç böle kötü olmamıştım şimdiye kadar herifte dalga geçiyo lousalığında bile böyle yatmadın diye anla işte ne kadar kötüyüm dedim.aman bu gün biraz hafifledi ama aman ben şehirin pis havasından memnunum :))

kızlar günaydın opuyorumnanaktan
bir haftadır uğrayamadım topiğe kaynatmışsınız maşallahkaydirigubbakcemile3
önceliklere tatile gideceklere iyi tatiller iyi eğlenceleropuyorumnanaktan
hasta olan bebişlerime çok çok geçmiş olsunlar tez zamanda allah şifa versin :Saruboceq:
ilknurcum canım başınız sağolsun allah geride kalanlara sabır versin canım:Saruboceq
slsz canım hayırlı olsun bebeğin allahım sağlıcakla kuağına almayı nasip etsin:Saruboceq:
leadangel canım bilirim iznik gölünü bizde çok sık gideriz oraya benim eltim oralı onlrala gideriz genelde. ama özellikle balık tutmaya giderzi oraya hatta geceden gider çadır kurarız sabaha kadar balık tutar gündüzde suya gireriz çok eğlenceli oluyor ama tabi biraz daha temiz olsa ve bakımlı olsa gerçekten güzel bi yer a.s

günaydınnn
bakıyorumda iznik gölüne girmeyen tek ben kalmışım:2:
göl çok güzel gözüküyor karşıdan ama pisliğini bilemem tabi
canım insanlarımız pis
kumlanın denizi gibi pis bir deniz görmedim.
sigara içiyorlar kuma atıyorlar paketleri,pet şişeleri,
kağıt çöp ne varsa hepsi kumlarda
deniz desen yosunn,taşlıkk
yok yok vallah şöyşe bursada girilecek deniz yok

erdek denizi gibi deniz kumlada,burgazda olsa
vallahi izdiham olur.
gerçi yine pis deniz bile olsa millet giriyor.izdiham yine var,
hastalıktan başka bişey değill,

günaydın canım opuyorumnanaktan
ya aslında yer olarak güzelde pis tabiki orası da ve çok taşlık bizimde ve birde tatlı su sonuçta ben her zaman için denizi tercih ederim a.s dediğin gibi bursanın yakın denizlerine girilecek gbi değil kumla kumsaz felaket pis oralar biz valla günübirlikde olsa uzak falan demeyip ya erdek ocakalara gidiyoruz ya da karacabeye a.s kısmetse bu hafta sonuda karacbeydeyima.s

kaderim sen bizim isiliğimiz bir görseydin kollar bacaklar sıvamaydı hele ayakları offf diplomamı almaya gittik tuğkanla metroda herkes geçmiş olsun dedi o derece ama sbh akşam duş ılık ve ben pudrada buldum çözümü birde evi serin tutumak gerekmiş 3 günde geçti geçmeseydi ahyatu arkadaşımızın önerdiği kremi alıcaktım bende

ahh ahh dağ demeyin bayılırım pazar günüde kısmetse köy mevlütü var hüseyin alan köyünün ordayız aksilik olmassa ohh serin serin çok yakın arkadaşlarımızın köyü

ayyy memeleketime karacabey demeyin içim gidiyorrrr
karacabeyi özledim şimdi adını duyunca hiç dayanamam

ocaklar tabiki bizimde favorimiz ama
turan köye gittinzmi bilmiyorum tam karı koca rahatla yüzülecek bir yer
çok sessiz ve çok güzell,gerçi geçen sene keşfettik orayı
bursanın denizlerinde ben pek rahat giremiyorum orası uygun bizim için,

aman canım tuğkanı sıkı sıkı giydir.geçen hafta ardamla gittik hastalandı dağ havası soğuk,
evde oturmayada yer yok doğru düzgün dağ evleri yataklardan oluşuyor,
o yüzden bahçe sefası yaptık ama şifayı kaptık,
bu gişimde ardamı almadım vallah,
yoksa hava çarpıyor kız bunları tabi tuğkan temiz havaya alışkında
benimki hep pis hava soluduğu için çocuğum pise alıştı,
evim çok sıcak malum üst kat ama allahtan klima varda biraz serinliyoruz.
yinede isilik oldu düşünün artık
tuğkan atlatmış isiliği darısı başımıza

alıştı alışmasınada her gittiğimizde çarpıyor aynen arkadaşlar bütün yaz kaldıkları için ev tam ev ama insan köye gidince evde oturmuyorki hep bahçelerde biz köye gittiğimizdede öyle işte her seferinde çarpıyor ahh ahh şöyle emekli olsakta bir an evvel gitsek oralara yerleşsek ben hiç alışamadım bursaya

kızlart ben çıkıyorum misafirim gelicek bana mutfak yolu
hani sitede bahsetmiştimya size eşinden ayrılıyor hamiş die o gelicek
öpüldünüz

allahım o günleri göstersinn
benim emekli olmama gün olarak çok yok
ama yaşı bekleyeceğim için 50 yaşında emekli oluyorum aşağı yukarı,
mudanya deniz manzaralı bir evde emekliliğimi
geçirmek isterimm.tabi oğluşlarımı evlendirip
karı koca sadece ikimizz ohh ne güzel olurr,
ohhh biz şimdiden emekliliği düşünüyoruz ne meraklıyız 50 yaşına gelmeye,:2:

ayyy memeleketime karacabey demeyin içim gidiyorrrr
karacabeyi özledim şimdi adını duyunca hiç dayanamam

güzel bi yer ama ben beğeniyorum gerçi sadece yeniköy ve malkarayı biliyorum biz zaten malkaraya gidiyoruz yüzmeye

yok gitmedik orasıda erdeğemi bağlı bi köy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…