Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

günaydın kızlar
güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim...
işallah sağsalim bende bebeğime kavuşurum...
çok farklı bir duygu
allah isteyen herkese nasip etsin...

kelebeklikuzu nasıl geçti mi baş ağrıların ???? senin reglin ne durumda çocuk için endişeliysen korkma valla bebiş ben gelicem dedi mi kimse önüne geçemiyo :ecrin_bebek: ben 7 ay hastlanmamışken hamile kaldım mucize gibi :emir_bebek:

valla hala geçmedi cnm üstüne birde dün tansiyonum çok düştü. kafama çok taktım. önümüzdeki ay horman testi falan yapıcaz dedi jale hanım. ya bişey çıkarsa diye yiyorum kendimi içten içten sanırım onun stresinden oldu. :çok üzgünüm: dua edin banada oldumu gerçekten cok korkuyorum bi sorun çıkar diye.

altıncı hastalığı duymuştum,
geçmiş oslun canım döküntüyü attığı zaman hastalığı bitirmiş oluyor dye duymuştum.
beşinci hastalığıda altıncı hastalığıda araştırmıştım
beşinci hastalık belrtileride benzerii.
hava yolu ile öksürük, aksırık ile bulaşır.yanaklarda tıokat atılmış gibi görünüm başlar ve buda döküntüyle atılır,
beşinci hastalığın döküntüsü çok kaşıntılı oluyormuşş,
allahım çocuklarımızı korusun bu hastalıklardan,
ve hamile bayanlarda bu hastalığı geçirebiliyormuş diye duymuştum ve bebeğede geçebiliyormuş,
allah korusun, .

valla hala geçmedi cnm üstüne birde dün tansiyonum çok düştü. kafama çok taktım. önümüzdeki ay horman testi falan yapıcaz dedi jale hanım. ya bişey çıkarsa diye yiyorum kendimi içten içten sanırım onun stresinden oldu. :çok üzgünüm: dua edin banada oldumu gerçekten cok korkuyorum bi sorun çıkar diye.

kötü düşünme canım
hayırlısı ile alırsın sonuçalrını inşallah

gözdenmi kaçtı acaba
bidaha yazıyorum
yeşimin msn bana özleden atabilirmisniz.
yada buraya yazın oda daha önce buraya yazdı ama bulamadım

kızlar dikkate almayın

yeşimim msn si geldi bana özelden

Son düzenleme:
selam kızlar baş sağlığı dilekleriniz için tşkkr ederim.dostlar saolsun.kızlar kocacım bu hafatada senelik izninde az önce çıktı evden. çocukları kaynanam geldi aldı.bendede öyle bi halsizlik sormayın uykuya doymuyorum bütün gün yatsam yatıcam.kimseler yokken güzel bi uyku çekicem şimdi.hadi bana tatlı rüyalar deyin anacım baayyyboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

ben bayadır giremedim badana boya vardı doğuma hazırlık mallum.başın sağolsun cnmm allah sabırlar vaersin.:çok üzgünüm:

selam kızlar bu saatte bu hatun niye ayakta diyeceksiniz. anlatayım ayrıca hepinizinde bilgisi olsun.Devrimde yaklaşık bir saat önce yüksek ateşle birlikte vücudunda kızıklıklarla hastahaneye koştuk ateşi çabucak indirildi bunlarda ne dediğimiz şeyse ALTINCI HASTALIK denen bişey çıktı. hayatımda ilk defa duyduğum bişey doğrusu ve doktorumuzun verdiği bilgileri aynen yazıyorum.
1) 6-24 ay arası bebeklerde görülebilir.
2) yüksek ateşle başlar ateş bir kaç gün hatta hafta ara verip daha sonra yine birden ortaya çıkar ve döküntüler başlar.
3) kısa sürede tüm vücudu sarar buna öksürük hapşırık burun akıntısıda eşlik edebilir.
4) ateş dışında korkulacak bir yanı yoktur.
5) mümkün olduğunca banyo yaptırın kaşntısını hafifletir ilaç kullanmaya gerek yoktur.
6) döküntüden sonra ateş genellikle düşer.
7) ÖNEMLİ ALTINCI HASTALIĞA YAKALANMIŞ BEBEKLER BİR ARAYA GETİRİLMEMELİDİR.
8) bir hafta içerisinde geçer bulaşıcı etkisini kaybeder.

çok geçmiş olsun cnm ya.ama çok ilginç yeni duyduğumuz bi hastalık ki ben sağlık sekteründe çalışan biririyim hiç duymadım.ama çok önemli bi hastalık değil heralde umarım.çok çok geçmiş olsun cnmma.s.

günaydın hanımlarrr
antikam geçmiş olsun cnm altıncı hastalık okumuştum daha önce kasım annelerinin bebklerindede geçirenlerde vardı ço mühim edilecek bişey değil cnm sqadeceateşe dikkat etmek gerekmiş gelmiş geçmiş olsun inş.
benim kuzuda kızma oldu vucudu ya pazar günü izniğe göle gittik çok güsel bir yeri vbar en güsel yerinde iznik gölnün sahili var deniz halt etsin orada soktuk tuğkanıda çok seviyor zaten çıldırıyor suya ama sıcakta fazla kaldık galiba bende günde 2 defa duş aldırıyorum kaşınmasın die

iznik gölü çocukluğumun denizi:))))biz iznik gölünde büyümüş çocuklarız ama biz o zman ona deniz derdik.güzel bir yer önceden daha temiz ve daha güzeldi..bide bakılsa orası cennet biryer..

günaydın kızlar iki gündür uykusuz geceler başladı yine bizde .tam kızımın uykusu düzene girdi derken nöbetteyim yine .hadi kızlar benimki mızıklamaya başladı sırtı yere gelmiycek kızımın biraz daha gezdireyimde babamızı kaldırıcam ben kaçıyorum baayy-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

off ilknur vallhi uykusuz geceler deme içim gidiyor
tuğkanda 8 aydır uyuyan çocuk 10 gündür yok uykumuz yok ne gece ne gündüz çok mutsuz süekli ağlayıp sızlıyor hep kucağımda durmak sitiyor sallanmadan asla uyumuyor hiç alışkın değilim bu hallerine inş. değişir ya hiç umut yok ama

günaydın kızlar iki gündür uykusuz geceler başladı yine bizde .tam kızımın uykusu düzene girdi derken nöbetteyim yine .hadi kızlar benimki mızıklamaya başladı sırtı yere gelmiycek kızımın biraz daha gezdireyimde babamızı kaldırıcam ben kaçıyorum baayy-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

allah kolaylık versin cnm uykusuz geceler ben kızımda tam 1,5 sene çektim sizin bu anlattıklarınızı.inş bunda olmaz diye umut ediyorum:gitme:çok zor uykusuzluk ben artık uyur gezer olmuştum.sürekli sallıyordum yada emziriyordum.bunları yapmazsam sürekli ağlıyordu.artık komşular kapılara dayanır oldu siz bu çocuğu duymuyomusunuz diye.düşünün cam kapı kapalı sesi yinede duyuluyordu...allah herkeze uslu başlı bebekler nasp etsin inşş çok zorr.

iznik gölü çocukluğumun denizi:))))biz iznik gölünde büyümüş çocuklarız ama biz o zman ona deniz derdik.güzel bir yer önceden daha temiz ve daha güzeldi..bide bakılsa orası cennet biryer..

cnm deniz halt etsin yani biz şimdi köyün ismini hatırlamıyorum ama çok iyi görüştüğümüz bir arkadaşımız oralı onunla sık sık gidiyoruz göle karşı zeytin bahçelerine minicik bir ev yaptılar çok güsel oldu tertemiz hava suda sbhları tertemz oluyor çok eylendik ama kuzum isilik oldu sıcaktan kolarında bacaklarında oldukça fazla diğer yerlerinde az ılık duş aldırıyorum pazardan beri günde 2 kere birde eski usul elime pudra dökip üzerlerine sürdüm söndüler

bende işim gereği gidiyorum sürekli insana huzur veriyo gerçekten orda oturup dinlenmek çay içmek. ama insan kıymetini bilmiyo malesef ne kadar pislik var hoppp döküveriyolar. engellemeye çalışıyoruz ama deveyi al iğneden geçir daha kolay.

allah uykusuz kalanlarada yardım etsin. valla insanı korkutuyo bu durum. helede çalışan olunca nasıl başa çıkılır bilmiyorum. uykusuzluk insanı piskolojik olarakta çok yorar her durumda tebrik etmek anneleri. ellerinden öpmeli.:1hug: alkisalkisalkis :hooray:

bu arada kızlar ben çoklu alıntı yapmayı bılmıyorum. o yuzden bırınden alıntı yapıp cvp yazınca dıger yazdıklarım havada kalıyo sankı. bilen varsa bana anlatabılırmı

selamm kızlarr gözlerim kapanıyo valla işlerimi bitireyim ilk fırsatta yataktayım yine sersem sersem dolaşıyorum etrafta kocacım çocukları almış inmiş alt kata kaynanama.çocuğu emzirmeye getirdi ikikez uyumuş şimdi kuzucum.hadi ben kalkıyorum uyanana kadar biraz temizlik yapayım.ayyy yatak bana bakıyo ben yatağa.uyumassam şimdi iyidir.......

cnm deniz halt etsin yani biz şimdi köyün ismini hatırlamıyorum ama çok iyi görüştüğümüz bir arkadaşımız oralı onunla sık sık gidiyoruz göle karşı zeytin bahçelerine minicik bir ev yaptılar çok güsel oldu tertemiz hava suda sbhları tertemz oluyor çok eylendik ama kuzum isilik oldu sıcaktan kolarında bacaklarında oldukça fazla diğer yerlerinde az ılık duş aldırıyorum pazardan beri günde 2 kere birde eski usul elime pudra dökip üzerlerine sürdüm söndüler

göllüce köyüdür.bizim köyümüz bizimde zeytinliğimiz var orada 2 odalı bi ev yaptık bizde oraya önceden çok kalırdık ama şimdi fırsat olmuyor gitmeye.güzel yerdir sakin ve güzel.ama işte insanlar çok pisletiyor malesefff:KK43:(( isiliğe gelince benimde geçenlerde kızımda oldu duş aldırdım ve fenistil jel sürdüm 2 kerede hiç birşey kalamdı tavsiye ederim..

X