- 24 Ocak 2009
- 903
- 1
-
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
süper cnmslm kızlar
daha geçen hafta sizlerden yardım istiyordum
hafta sonu test yaptım ve hamileyim
hepinize yardımlarınız için teşekkürler...
slsz çok sevindim canım allahım kucağına almayı nasip etsin
berat kandiliniz mübarek olsunn
antikacım baş sağlığı dileğin için saol canım.inşallah problemsiz geçirirsin bu günü istediğin gibi.takma diycem bende yapamıyorum bazı şeyleri gözardı edemiyosun.ben bu seneye kadar sadece eşime dırdır ettim. onlardan duydum laflarla içim içimi yedi.ama artık eskisi gibi değilim direk yüzlerine söylüyorum.saygısızlık olmasın büyüklerdir diye hep susuyodum.bizim de yakındır kavgamız.benim iznim eylülde bitiyor.oğlumda ana sınıfına başlıycak.çocuklara ben işe başlayınca kaynanam bakıcak tabii. benim eltide bunu istemiyo.neyse çok yazmışım hadi canım baayyselam hanım hanımcıklarrr....
ilknurcum Allah sabır versin geride kalanlara başınız sağolsun canım. o kopukluklar çok kötü oluyor gerçektende. bizde amcamların biriyle öyleyiz yıllardır almanyadalar 4-5 yılda bir anca görüşürüyoruz hele çocukları ve torunlarla hiç bağ yok desek yeridir. şimdiye kadar amca oğlluarımla iki kez görüştük oda düğünler vesilesi ile. hatta daha neler varda artık başka zamana anlatırım.
slsz canım hayırlı olsun Allah kucağınızada almayı nasip eder inş.
bu arada kızlar KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN. ve evet bu gün kandil yani yine karabasanlar geliyo bana henüz benim herif iletişim kurmadı diğer tarafla inş. sorunsuz atlatırız bayram kandil dendimi yüreğim sıkışıyo resmen artık(
antikacım baş sağlığı dileğin için saol canım.inşallah problemsiz geçirirsin bu günü istediğin gibi.takma diycem bende yapamıyorum bazı şeyleri gözardı edemiyosun.ben bu seneye kadar sadece eşime dırdır ettim. onlardan duydum laflarla içim içimi yedi.ama artık eskisi gibi değilim direk yüzlerine söylüyorum.saygısızlık olmasın büyüklerdir diye hep susuyodum.bizim de yakındır kavgamız.benim iznim eylülde bitiyor.oğlumda ana sınıfına başlıycak.çocuklara ben işe başlayınca kaynanam bakıcak tabii. benim eltide bunu istemiyo.neyse çok yazmışım hadi canım baayy
selam kızlar bu saatte bu hatun niye ayakta diyeceksiniz. anlatayım ayrıca hepinizinde bilgisi olsun.Devrimde yaklaşık bir saat önce yüksek ateşle birlikte vücudunda kızıklıklarla hastahaneye koştuk ateşi çabucak indirildi bunlarda ne dediğimiz şeyse ALTINCI HASTALIK denen bişey çıktı. hayatımda ilk defa duyduğum bişey doğrusu ve doktorumuzun verdiği bilgileri aynen yazıyorum.
1) 6-24 ay arası bebeklerde görülebilir.
2) yüksek ateşle başlar ateş bir kaç gün hatta hafta ara verip daha sonra yine birden ortaya çıkar ve döküntüler başlar.
3) kısa sürede tüm vücudu sarar buna öksürük hapşırık burun akıntısıda eşlik edebilir.
4) ateş dışında korkulacak bir yanı yoktur.
5) mümkün olduğunca banyo yaptırın kaşntısını hafifletir ilaç kullanmaya gerek yoktur.
6) döküntüden sonra ateş genellikle düşer.
7) ÖNEMLİ ALTINCI HASTALIĞA YAKALANMIŞ BEBEKLER BİR ARAYA GETİRİLMEMELİDİR.
8) bir hafta içerisinde geçer bulaşıcı etkisini kaybeder.