Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

ohh valla ne güzel o yaşalrın keyfini çıkarırısın işte ama ben valla hafta sonalrı bile kaçmak isterim şuanda da şehirden hiç sevmiyorum şehrin gürültüsünü hep sakin yer arıyorum

kaderim kaç günün var kız benim vallhi 1000 gün çalışmışlığım var karacabeyde evllik öncesi birde evlendiğimizden beri son 1,5 yıldır ödüyoruz o işte 1500 gün ediyo oo biz emekliliği göremeyiz gibi ama

kaderim link vermiştim ama sanırım sen kaçırdın
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/360110-karnimda-bebegimle-evliligim-bitiyor.html

birde yardım meleklerinde bir linki vardı ama sildiler o sayfayı komple

evet canım takip ediyordum bende o konuyu
son durum ne merak ettim hala aynımı eşini aramıyor sormuyorduu.
bebeğin bile hatrı yok,
şerefsiz adam
konuyu açtığında 2 aylıktı şimdi 5 vardır diye tahmin ediyorum
allahım yardımcısı olsunn.

kızlar merhaba şimdi jale hanımdan geldim ayın 20 sinden sonra bebişi alabiliriz dediiiiiiidelikafaduldenay, hafta sayarken artık gün sayıcammmm çok heyecanlıyımm.sizlerle paylaşmak istedim....birde bi konu daha var jale hanımla facebokkta arkadaş olanlar dikkat etsinler o jale hanım değilmiş biri jale hanım adına hesap açmış ve hastaları ile konuşuyormuş para istiyormuş jale hanım savcılığa vermiş bi kaç gün sonra kapanacakmış.dün bütün gün açıkmış facebokkta sonra bi hastası jale hanımı uyarmış para isteyince.akşam banada sordu internet bankacılığı kullanıyormusun die bizde şaşırdık hayır dedik ama bi gariplik olduğu belliydi.bende sizlerle paylaşmak istedim jale hanım die konuşmayın.gerçi şuan açık değil ama denk gelirse cevap yazmazsınız..

ayy canım az kalmış doğumuna
çalışıyormusun izindemisin
eğer izindeysen bol bol uyu dinlen
stok yap yani
sonra çok ihtiyacın olacak uymak isteyeceksin ama nafilee

ay canım hadi gözün aydın az kaldı desene allah yardımcın olsun canım kolaylıkla oluversin doğumun hayırlısı ile :Saruboceq:
ee bizlerdeki ekli olna jale hanım kendisi değilmi yani:uhm::uhm:

ay canım hadi gözün aydın az kaldı desene allah yardımcın olsun canım kolaylıkla oluversin doğumun hayırlısı ile :Saruboceq:
ee bizlerdeki ekli olna jale hanım kendisi değilmi yani:uhm::uhm:

sağol cnm benim inşş herşey yolunda gider sağsağlım oluveririr.ewet ekli olan jale hanım değilmiş bugün öyle dedi ben değilim dedi zaten savcılığa vermiş kapanacakmış sayfası...

ayy canım az kalmış doğumuna
çalışıyormusun izindemisin
eğer izindeysen bol bol uyu dinlen
stok yap yani
sonra çok ihtiyacın olacak uymak isteyeceksin ama nafilee

ewet az kaldı artık gün sayıcam kısmetse.evdeyim çalışmıyorum ama uyuma gibi malesef lüksüm yok kızım var 4 yaşında.onunla ilgileniyorum.gerçi okula gidiyor ama erkenden kalkıyoruz..

yok kızlar eşiyle ilgili gelşme yok hatta dava açtı boşanıyor daha gelmedi nerdeyse gelir ben size detayları yazarım

ahyatu allah ben bile heyecanlandım doğumu duyunca allahım yardımcın olsun herşey bir çırpıda olup bitsin inşallah miss kokulun kucağına geldimi zaten nevarmış ne yokmuş hepsi unutuluyor

şirket hattını taktım bu hafta hep, işyerinde sorun çıktıda
malları karıştırınca kızlar işyeriyle irtibata geçmek zorunda kaldım,
değişmedi yani..,
yarın takarım canım.
hamilelik nasıl gidiyor.

selam kızlar bu sabah erkeknciyim. sanki içinize doğmuş he.bu gün ben gidiyorum fıstıklıya ama önce bi kahvaltı edicez herifimle başbaşa sonra ordan devam ama öğleden sonra geri dönüp oğluşumuda alıp bi park yapalım diyoruz fakat havada kapalı gibi niş. açar.
leadangel canım benim dayılarda hüseyin alanda tam piknik alanının karşısındaki en uçtaki evler. ama hakkatten sıkı giydir Tuğkan'ı hele gece kalcaksanız çok soğk oluyo geceleri ben Dverime altına kilotlu çorap üstüne polar eşofman giydirdiğim halde bacakları buz gibi olduydu.
ahyatu hadi hayırlısı canım Allah yardımcınız olsun dualarımızla yanındayız.
naz nerelerdesin sen bakim bebişi buldun bizleri unuttun neler oluyo nasıl gidiyo bi deyiver.

sağol cnm benim dualarınızı bekliyorum hepinizin inanın o kadar heyecanlıyım ki anlatmam.

günaydın hanımlar dün hazinsonlar arkadaşımızla tanıştım iyiki de çağımışım çok şeker biri
anlattık dertleştik ama cidden zor durumda
belki çoğumuza çok küçük denebilecek yardım onun için dünyalar kadar asla böyle bişey talep etmiyor ama ben gördüm dinledim insanın bebğine beşik bile alamamasını belki nafakam bağlanırda ozamn beşiğini alırım demesini dinledim ondan ben jimer fan kulup olarak sizden destek istiyorum belki hepimiz 20 şer tl verirsek kuzusuna bitqane oyun parkı alabiliriz yani ben vericem bikaç vericek arkadaş daha biliyorum vermek isteyen arkadaşlar bana ulaşırsa özelden çok ama çok sevinirim

bu kadın ne yapsın şimdi yazık ya
böyle adamlara adam demem,
peki ailesi nerde..
nerede kalıyor bu kadın çalışmıyordur sanırım.
yardıma ihtiyacı olduğu bir dönemde
çok zor günler onu bekliyor
birde bebeği emmesse vayki ozaman vay mamalar dünyanın parası.
allah yardımcısı olsun deyip kenara çekilmemek lazımm.
3 aylardayız. zekat fitre parası hepimiz veriyoruz.
böyle birine verelim ki tam anlamıyla sevap işlemiş olalım
ve kadıncağızın zor durumundan bir azda olsa çıkmasına yardımcı olalım.
bu ramazanda o kadını sevindirelim..
bu arada cinsiyeti ne bebeğinin.
oğlumun birkere kullanmış yada hiç kullanmamış kıyafetleri var hepside yepyeni,,.jiletinlerin içinde
dolapta ihtiyacı olan birine vermemi bekliyor..
işyerimdede alttan çıtçıtlı bady imal ediliyor.
bu konuda da yardımcı olmak isterim.
beşik içinde herşeyi yapalım,
ledangel aracı olduğun için sanada teşekkür ederim canım.

pazar ya bugün kimseceikler yokk.
bende eşimin gelmesini bekliyorum
oğluşlarımı hazırladım bende hazırım ama kocam hala yokk.bilmiyorumkismile
arabayı yıkatıp geliyorum dedi.alsanaalsanasmile
neyse kızlarr sonra görüşrüz.
herkeze iyi pazarlar..
tabi bizedee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…