Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

slm kızlar....leadangel benim teli çaldırmayı unuttun galiba gelicektim o gün bende :mymeka: harika düşünülmüş bir yrdım organizasyonu kaderim tebrikler iyi düşünmüşsün tabi kabul ederse zekatı arkadaş toplanalım bence:hooray: bizim bızdıklar yattıkları yataklarında rahat uyuyabilmeleri için böyle yardımlara her zaman vrım leadangelim görüşürüz....üzüldüm ahhh vahhh yerine o yakışıklıya da doğmadan cici bir beşik alalım :1hug:

Hafta sonu durmadan gezdiğim için anca girebildim canım.Hamileliğim şimdilik çok iyi gidiyor.Hatta bazen hamile olduğumu unutuyorum desem yeridir,ultrasonda görmesem inanmayacağım.Kızlar insanın hiç mi belirtisi olmaz.Dördüncü aya başladım ne bulantı ne de başka bir rahatsızlığım yok.Eşim bazen dalga geçiyor,arasıra benden birşeyler iste de heyecan olsun,aşermek de bilmiyorsun sen diyor.Bu arada yarım kilo almışım,bundan sonra hızlanır sanırım.

aman ne güzel bulantının olmaması,ama aşerme olsun yaa azcukk
bendeki aşermeler aman allahım
adam her gece dışarda
bir gece profiterol krizim tutmuştu.1 saate kadar gezmişti eşim sonra
aklına terminal gelmişti.bulmuşş aman ne sevinmiştim akannehir
aklında olsun naz gece aşermen olursa terminal 24 saat açık
aşermen olmasa bile tadını çıakr hamileliğin
ara sıra şımarıklık yapp,
ben bayağı çektirmiştim goccamıı oda çektii sağolsun.

cimcime evet biizmkiler rahatlar yataklarında
ama herzaman muhtaç olana yardım etmek lazım
yakışıklı dediğine göre sanırım erkek bebekk
hayırlısı ile alsın meleğini..

sanada günaydın canım.
evet bugün konusunu okudum son sayfalarında erkek olduğunu belirtmişş.
bugün çookmu duygusalım ne hep ağladım:gitme:
ama çok güçlü bir kadınn
herşeyin üstesinden gelebilecek bir kadın

nazcım aman maşallah de kız...benim de çok güzel geçti ne mide bulantısı ne de aşerme olmuştu 1 kere aşerdim patlayan şekerler vardı eskiden bula bula onu mu buldun demişlerdi 2 gün aradık en sonunda yenişehirde bulmuştu eşim iş için gitmiş bakkalda görünce 11 tane varmış almıştı hepsini ama o gelene kadar benim ağzımda hep şekerler patlamıştı bir daha da olmamıştı :1hug:

selamm kızlar bende akşam oturdum okudum hazinsonları.yazık kadıncağıza severek evlenmiş hemde beş ayda ne çabuk bitmiş adamın sevgisi canına bile sahip çıkmıyor.sinirlerim bozuldu okudum okudum söylendim durdum adama ailesine.yalnız bırakıcak değiliz ya kadını elimizden geldiğince destek olalım kabul ederse.kızlar özelden yazarsanız banaDA YAZIN BENSİZE ÖZEL MESAJ YOLLAYAMIYORUM HENÜZ herhale 50 mesajmı ne olması gerekiyomuş

ahyatu canım sayılı gün çabuk geçer derler bi bakmışız ki alıvermişsin bebişini kucağına.hadi hayırlısı sağlıkla gelsin yavrucuğun.:ecrin_bebek:

nazcım varsın olmasın bi belirtisi bu sıcaklarda zor olur zaten mide bulantısıydı baş dönmesiydi boşver hayatım yarın öbürgün zaten karnın büyücek ozaman hamile olduğunu unutmuycaksın senin bebiş hatırlatıcak sana. küçük tekmelerle ben burdayım diycek.cinsiyeti belli oldumu bu arada merak ettim şimdi.neyse canım kendine iyi bakopuyorumnanaktan

bizmde bugün dr.kontolümüz vardı,
aslında cuma günyüdü ama aksilik çıkınca bugüne randevu verdiler.

benim oğluşum biraz hızlımı gidiyor ne dr.muz gece sütünü yasakladı
sadece 1 defa verin ve uyandığında sadece su verin dedi.
ardam iştahsız deyince doktorun bana bir bakışı vardıki sormayın,

herkeze selam ben geldim pzar sabahı 5te bursadaydım giderken içim buruktu zor bıraktım duruyu terminalde cimcimeyle görüştük netten hatta :)) al duryuda dedi ve çok geç bindim otobüse dedim ama iyikide götürmemişim inanılmaz güzel bir tatil yaptık başbaşa herşey çok güzeldi otelimiz süperdi yemekler temizlik biz standart oda die anlaşma yapmıştık onlar deluıx oda verdiler standartlar boşalmamış diee
ve herkez bizi balayı çifti sandı :))))
ve her güzel şeyin bittiği gibi tatilde bitti tatil dönüşü kocam bana sarıldı ne kadar güzel bir hafta geçirdim yanından bir an ayrılmadım çok mutluyum dedi çok duygulandımmmm (

selam hanım hanımcıklarrr.....
napıyonuz bakem evdekiler uyuyo iştekiler çalışıyodur bendekide soru ama demi. :)))
sondan başlıyim sedacım hoşgeldin canım. çok sevindim cici bi tatil oldu he.
kaderim naptın ne bulursan çocuğun ağzınamı teptin ne :))) yok be güzelim o aylarda hepsi hızlı gidiyodu ama bak cimcimemele ben iki aydır çıldırıyoz bi lokma yedircez diye.
nazcımsenin adınada çok sevindim inş. hamşliğin sonuna kadar böyle sorunsuz rahat gider. her canının çektiğini iğrenmeden yersin.
cimcimem valla doğru söylemişsin havalar bozmadan bi dışardı toplantı yapalım melekte gelsinde hatta direk özgen falan yapalım hem bıcırlar hava alsın hem biz hemde bi park yaparız bizim sıpa pek bi alıştı salıncak tattiravalli görmesin içi gidiyo haftada bir iki evin yakınında var bi yer orda alıyoz soluğu hem o eğleniyo hem biz kafa dinliyoruz :)))
bu arada kızlar bizde ilk adımlar başladı yavaşta dün yemekle uğraşıyoruz benim bıcırda yanımda yerde oyalanıyo bi ara sustu bi baktım mama sandalyesine tutunmu kalkmış ayağa hem onu itityo hem kendi gidiyo (benim bişeye itiyacım yok ben bulurum der gibi :)))) hiç sesimi çıkarmadım seyrediyorum gitti gitti duvara yaslanınca bu sefer geri gitmeye kalktı bu sefer hhhopp pop üstüne ama bi sorunumuz var nolursa olsun tabana inmiyo hep parmak ucunda ( acaba normalmi ki bu durum.

Henüz cinsiyeti belli değil canım,cumartesi gideceğim bakalım belki söyler.

günaydın kızlarrr.sedacım hoşgeldin tatilinin güzel geçmesine sevindim canım.antikacım maşallah devriminekuzucun ayaklanıyo artık ne güzel.bebek ilk adımını attığında eşimin tarafında adetmiş adım çöreği pişiriyolar burda.komşulara dağıtıyolar. böylede bi adetleri var:))canım oğlumda hep parmak ucunda yürürdü hatta zıplıyomuş gibi komik bi görüntü çıkardı ortaya ama şimdi düzeldi.bide bizim sokağımız öyle bi dik ki sormayın yavrum az yuvarlanmadı buralarda.bi gün bacakları çok ağrıyodu büyüme ağrısıymış. doktora götürdüm bahara.doktor muayene etti bacaklar mosmor tabii dövüyomusunuz yoksa bu çocuğu dedi. şok oldum kızlar ozaman olurmu öyle şey dedim doktora sinirlendim.ama şimdi düşünüyorumda dikkat ediyo demekki belki dövenler oluyodur böyle çocuklar geliyodur. onlar neler görüyo..... nazcım bebişin gösterirse artık belli olur cinsiyeti.gerçi önemli olan sağlıklı olması tabiki.hadi kızlar ben çıkıyorum hava fazla ısınmadan bi tur atalım kızımla dışarda kuzucukları öpün benim için baayyyopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selamlarrrr
seda hoş geldin tatlım
antika bizimkide 2 aydır yerde sürklenerek emekliyor.
bziimkide parmak ucuyla yürüyor.normal yani
ne bulsam tepmiyom kız ama dr.. çok kızdı aslında okadar kilolu göremiyorum ben
ama kim görse tombiş diye seviyor..
kilosunu kasım annelr topiğine yazıyoruz bakalım normalmiyiz diyee.
normal gibi ama

naz bak içime doğuyo kız gelcek sana aynı sana benzicek bak. hadi kızlar tahminlerin deyin bakalım kim tutturcak :)))
ilknurcu o bizdede var ama desteksiz adım atması lazım bende düşünüyorum yapmayı.hele bi adam gibi ayaklansın. evet o dövme olayını yapanlar çok oluyomuş kızma doktorund işi napsın mecbur soruyo.
kaderim sorma canım biz sürüne sürüne helak olduk aylardır heralde artık acımaya başladı heryeri kalkmaya çbalıyo ama Devrim 6-7 ay arası bi kere emekledi bi daha hep süründü hiç emeklemedi.

sürünsünler onlar sürünmeye mahkummdelikafadulden
adım çöreğii bizdede var hatta bizde farklıda yapılıyor.
belkide farklı değildir,sizde biliyorsunzdur ama paylaşayım yine de
bizde ayaklar bağlanır kesilir falan
sonra çocuğun önüne 3 tane nesne konur.
1 kuranı kerim
2 cüzdan
3 kitap
makas vs.. gibi
çocuk hangini seçerse ileride o nesneyle ilgili meslek yapacağına işaretmiş..
laf işte uyduruk ama bizlerde adett gibi oldu
birde diş buğdayında aynı işlem yapılıyor,aynı derken konulan nesneler olarak..
ama bizde diş buğdayı yapan pek olmaz..
ben yapsammı diye düşünüyorum bazen..

bende kız diyorum, nazın gördüğü rüya ile ilgili olarak
ben 8 ay boyunca erkek doğurduğumu gördüm ve oğlum oldu.
hamile annelere malum oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…