Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

KARAMUKcum, çok üzüldüm.
Allah arkadaşına sabırlar versin...
Hani derler ya, insanın ömrü gider. Her halde yaşarken gerçekten böyle olur..

Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın. Ablam öleli 26 yıl olmuş annem hala adı geçsin ağlar. Dün benim bebeğimin süveterini ördü bitirdi. Ablam geldi aklına diyor ki. İnanmazsın Yaşanur ama onu düşündüğüm an burnumun direği sızlıyor, hala kokusunu duyuyorum diyor..

Offff!! Arkadaşın için ne kötü bir gün. :KK43:((

Günaydın hanımlar =))

Her sabah olduğu gibi bir pazar sabahı bile uyumadan yine 7 de kalktım.
Ayy ben anlayamıyorum bu bebek neden hiç uyku sevmiyor. Hamileler çok uyur derler birde.
Ya 6 da ya 7 de uyanıyorum, sonrada gün içinde hiç uykum gelmiyor, akşamda 10 oldumu ayakta uyuyorum tavuklar gibi.. :KK19:

Herkes dağda bugün, eşimde hadi bizde gidelim diyor. Sanırım dağdaki eve gideceğiz bugün..

Umarım bugün hepiniz güzel ve iyi bir tatil günü geçirirsiniz..

iyi pazarlar herkese.karamukcum allah o anneye sabırlar versin ne büyük acıdır evladını kaybetmek.arkadaşımda beş yıl önce on günlük bebeğini kaybetti.altı ay sonra yine hamile kaldı.şimdi dört yaşında oğlu var.dışarıdan bakınca çok neşeli yanımızda ama hala unutamamış.allah sabır versin ailesine çok zor bir durum.

kızlar iyi geceler
hepiniz çok sağolun iyi dilekleriniz için :KK43::KK43: napalım kısmet böyleymiş sevincimiz kursağımızda kaldı:KK14: ama dediğiniz gibi bunda da bi hayır vardır diyerek teselli ediyorum kendimi derken bugün çok kötü bi olay yaşadım sormayın kızlar kendi derdimi unuttum resmen arkadaşımın 1,5 yaşında oğlu bu sabah 8 de başından aşağıya çorba tenceresi devrilerek yandı her tarafı yanıkmış :KK14: görükle de yoğun bakımda yatıyordu. dr baştan merak etmeyin iyi olacak demiş saat 6 gibi de onların evine gittim arkadaşın ablası benim iş arkadaşım onun da 4 yaşında kızı çorba onunda ayakalrına gelmiş bir tane ayağı yanık onunda onu gördüm eve geldim 1 saat geçmedi arkadaşım telefon açtı bebeğimizi kaybettik diye az önce ordan geliyorum bebek daha eve gelmedi sabah getirecekler sabah tekrar gidicem oraya :KK14::KK14: kızlar o kadar kötüyüm ki anlatamam size nolur dikkat edin yavrlarınıza gözünzün önünden ayırmayın şimdi tam ayaklandıkalrı zamanlar o da daha yeni yürümeye başalmıştı mutfakta bulaşık makinasının kapağı açıkmış annesi bulaşıkalrı yerleştriyomuş bulaşık makinasının üstünde de ocak var o da sen çık bulaşık makinasının kapağının üstüne bulaşık makinasın öne doğru sendelemiş üstündeki kaynayan çorba tenceresi olduğu gibi çocuğun üstüne gözlerinin önünde :KK25::KK25: yarabbim allahım sabırlar versin yandı arkadaşımın ciğeri gitti canı :KK14::KK14::KK14::KK14:

canımmm içim yandı allah annesine sabırlar versin.allahım tüm yavrularımızı korusun.nasıl bir aacıdır allahım yaşatmasın kimselere...

iyi pazarlar herkese.karamukcum allah o anneye sabırlar versin ne büyük acıdır evladını kaybetmek.arkadaşımda beş yıl önce on günlük bebeğini kaybetti.altı ay sonra yine hamile kaldı.şimdi dört yaşında oğlu var.dışarıdan bakınca çok neşeli yanımızda ama hala unutamamış.allah sabır versin ailesine çok zor bir durum.

elifangella bizimde öylebir tanıdığımız var cnm 12 yaşında oğlunu trafik kazasında kaybetti 4 yıl eşimle yüzyüze bakamadık der hep sonrasında oğluşu oldu bitane daha oda oğlan ve adınıda aynı ismöi koydular çocukta okadarmı abiye benzer
hep güler söyler ama gel içine sor allahım evlat acısı bişeye benzemez derler allahım kimseleri sınamasın artık ölünceya dek içinde onun acısı :KK14:

Allah sabırlar versin.söyleyecek hiç birşey bulamıyorum doğrusu. kim bilir nasıl bir azap içindedir Allah düşmanımın başına vermesin.

karamukcum nasıl denir ne denir ki sabır versin desek o anaya ne sabır işler ne bişey :KK43: h be cnm seninde üzüntüne üzüntü eklenmiş Allahım düşmanım dahi olsa vermesin pc bşında ben kahroldum o ana nasıl yanıyordur kim bilir ????

offff leadangelim offff tuz biber oldun yani :KK43:((((( 1 günlükte olsa 50 yaşında da olsa yaşatmasın...Hayatttaki en büyük acı atatuğ olmadan önce denirdi de hava gelirdi sanki bana en büyük acı annem babam gibi gelirdi ama şimdi öyle miii valla düşüncesi bile kalbime sıcak sıcak bıçak saplanıyor :85::85:

allahim ne kadar buyuk aci bu allahim kimseyi evlat acisinla imtihan etmesin guzel gunlerini gostersin kahroldum ya

tüm gün aklımda o masum melek vve yüreği yanan anne vardı.....Rabbim hiç kimseye yasatmasın bizi evlatlarımızla sınamasn.....

kaderim cumartesi çok yoğundum kutlayamadım
ardanın doğum günü olsun sağlıklı akıllı evlat olsun inşallah
allah sana bağışlasın oğluşlarını:nazar:

herkeze günaydınlar çoook güzel bir hafta geçirirz umarım aşağı inmem lazım ama çooook üşeniyorum iğne yaptırıcam dünde olmadım pzar diye ziya beni kesecek neyse kızlar ben kaçayım görüşürüz gene

günaydınlarrrr....
nilimsi hatırlatma aklıma geldikçe fena oluyorum. Allah yokluklarını göstermesin kimseye.
sedacım niş. hepimize sağlık dolu bir hafta versin rabbim :)))
kızlar nasıl uykum var sabah herifi yolladım oturdum pc başına ama oturdukça uyku bastırdı. açılmam lazım yoksa bütün hafta saf gibi oluyorum.

günaydınlarrrr....
nilimsi hatırlatma aklıma geldikçe fena oluyorum. Allah yokluklarını göstermesin kimseye.
sedacım niş. hepimize sağlık dolu bir hafta versin rabbim :)))
kızlar nasıl uykum var sabah herifi yolladım oturdum pc başına ama oturdukça uyku bastırdı. açılmam lazım yoksa bütün hafta saf gibi oluyorum.

Sakın uyuma güzelim, uyku daha çok uyku getirir...

Kalk silkelen hemen bakalım :KK52:

karamukçum çok geçiş olsun,hayıra yor canım ayrıca başın sağolsun arkadaşın için de çok üzüldüm düşünmesi bile korkunç.Kaderim Ardacığın yaşgününü kutluyorum canım inşallah hayatta hep güzelliklerle karşılaşır.Elifangel hadi gözünaydın sana da.Ben de cumartesi doktora gittim herşey yolundaymış çok şükür,umarım böyle gider.

canım sıkılıyoooo. demin topiklerde gezinirken çok cici bebek pantolonu gördüm aynı kot gibi duruyo ondan örcem Devrim'e hem elim boş kalmasın içim darlanıyo boş kalınca.
elifcim davetmi bekliyonuz çıkın gelin be güzelim.
naz hadi az kaldı hayırlısıyla görcez inş. sıpacığın yüzünü ( sakın alınma he ben hepsine öle diyom biliyon )

X