kızlar iyi geceler
hepiniz çok sağolun iyi dilekleriniz için
napalım kısmet böyleymiş sevincimiz kursağımızda kaldı
ama dediğiniz gibi bunda da bi hayır vardır diyerek teselli ediyorum kendimi derken bugün çok kötü bi olay yaşadım sormayın kızlar kendi derdimi unuttum resmen arkadaşımın 1,5 yaşında oğlu bu sabah 8 de başından aşağıya çorba tenceresi devrilerek yandı her tarafı yanıkmış
görükle de yoğun bakımda yatıyordu. dr baştan merak etmeyin iyi olacak demiş saat 6 gibi de onların evine gittim arkadaşın ablası benim iş arkadaşım onun da 4 yaşında kızı çorba onunda ayakalrına gelmiş bir tane ayağı yanık onunda onu gördüm eve geldim 1 saat geçmedi arkadaşım telefon açtı bebeğimizi kaybettik diye az önce ordan geliyorum bebek daha eve gelmedi sabah getirecekler sabah tekrar gidicem oraya
kızlar o kadar kötüyüm ki anlatamam size nolur dikkat edin yavrlarınıza gözünzün önünden ayırmayın şimdi tam ayaklandıkalrı zamanlar o da daha yeni yürümeye başalmıştı mutfakta bulaşık makinasının kapağı açıkmış annesi bulaşıkalrı yerleştriyomuş bulaşık makinasının üstünde de ocak var o da sen çık bulaşık makinasının kapağının üstüne bulaşık makinasın öne doğru sendelemiş üstündeki kaynayan çorba tenceresi olduğu gibi çocuğun üstüne gözlerinin önünde
yarabbim allahım sabırlar versin yandı arkadaşımın ciğeri gitti canı