Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

kızlar gülin hnm hakkında pek hoş şeyler gelmiyor kulağıma lütfen önerirken dikkat lütfennnn bu arada jimer hakkında o kadar çok spekülasyon yapıldı ki bence jale hnm 4/4lük bir karar vermiş

meleğim bizde seni çooooooooook özledik. bu arada kızlar dikkataman haaaaa gülin hnmla jale hnmın ayrılış nedenleri farklı gülin hnmı bir araştırın iyiden

valla sorma antikam dün evden 11 de bir çıktım yeminlen gece 11.30 babamların kapıdan girdik :) korupark zafer kent hepsine girdik dün gezme görmemişler gibi alsanaalsanasmile

kaderim şimdi kontrol ettim ben yazdığım msn adresine yollamışım resimleri b zahmet bi daha bak çünkü maili göndermişim doğru yani buraya yazdığın adrese...

cimcimem zaten dediğim gibi bana verilen genel fiyattı seninde dediğin gibi büyük ihtimal bi ayarlama yaptırır. bu arada sen naptın yıllık kontrolüne gittinmi bakem :))) bende haftaya atmıştım artık acı bademin yolları taştan dicez mecbur :))))
nilimsi sorma canım bende duyuyorumda söylediklerini yaptıklarını zaten ebn onda olsaydım ki bide ben sorun bi insanımdır ya o beni gebertirdi ya ben onu ki bide bu sakinleşmiş halim hamileliğimde dahada beterdim ateşi görmeden parlıyodum.o hastahaneyi başına geçirirdim herhalde. o gün o kızı olan arkadaşla konuşuyoruz başka bi arkadaşına refakatçilik etmiş hamiş birine kıza abartısız söylüyorum ilk bana gelseydin bu kiloyla alırdım bu bebeği önce kilo al sonra hamile kal senin neyine doğurmak diye bi cümle kurmuş. ve kız senden daha şşman diyor arkadaş bende dayanamadım dedim sizde sorun halada bu kadına tamah ediyosunuz

antkcm kesin yıkardın basına hastahaneyi ben nasıl bu kadar sakin kaldım hayret hani bazen insanın dili konusamaz öyle işte hatta son gün baska dktrda dğm yapacaktım neredeyse beni bırak ailemle bile gerginlik yasadı aman bana uzak olsun:)

CİMCİMEM cnm ya ne duydun gülin hanımla ilgili bana muyenesi yakın arada giderm diye düşünyrdm

valla cnm tabi burdan şu şöyle bu böyle diye ahkam kesmiycem ama dr. önerirken biraz dikkat edelim dedim valla ben hangi dr. olursa olsun en az 10 kişiden kesin ok yanıtı almadan güvenemiyorum....hele ki sanal ortamda düşündürücü...

YENİ HAMİŞLER biz ancak gittiğimiz dr. size örnek verebiliriz bizden fazla isim beklemeyin çünkü sizi çoook yanıltırız bilginiz olsun...guclubacismile

antikacım gitmedim kuzum daha ama bakne iyi oldu hayırlı olsuna da gitmiş oluruz hem acıbademe :)))))))

kızlar bunu daha önce sizlerle konuşmuştuk malesef ama malesef türkiyede aciz torpilci işleyen bir hukuk sistemi var siz hiç hata yaptı diye ceza alan bir dr. duydunuz mu kuzum var mı bildiğiniz ????

valla 5 değil 10 yıl beklerim yine jale hnmda doğum yaparım sağlık o kadar önemli ki !!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
kaderim şimdi kontrol ettim ben yazdığım msn adresine yollamışım resimleri b zahmet bi daha bak çünkü maili göndermişim doğru yani buraya yazdığın adrese...

hııı gelmiş canım ama bu akşam gelmişşş.14..10.geliş tarihi
bu arada sağol gerçekten ardacığı çok çekmişin.

kız ne gezmesi okullar bile tatildi dün yağmurdan dolayı
yarında tatilmiş..sen gezmelerdeakannehir
ay ne cesaretlesin cimcime ben asla çıkamam o yağmurda.
bir ara oğluşlarımla özdileğe gittik ama eşim kapıya bıraktı kapıdan aldı..
kır totişi otur azzkaydirigubbakcemile

nilimsi testte çıkar canım.üzme kendini 1 ihtimalde olsa ömere denk gelmiş olabilir..
ama sen yinede testte sonuçlar çıkacak ozman emin olabilirsin..
bu arada bneim arda uyumama rekoru kırıyor.saat başı uyanıp beşikte oturuyor..:çok üzgünüm:buda yeni adeti oldu.allah bana sabır versinn..

elifçim rahatsızlık derken nasıl yani kaşıntı yanma filan mı?
ziya bey bu konuda süper hamileyken beni 3 defa hastaneye yatırdı idrar yollarımda iltihap enfeksiyon var diye ayyy bende onun hakkını ödeyemem çok uğraştı adam benle sürekli arardım hiç bunalmadan cevap verirdi.
benimde şu anda yanmam kaşıntım var ama gel gelelim gidemiyorum erkek doktordan çok utanıyorum yaaa aslında benim derdimden o anlıyor ama gidemiyorum lmaz:

seda cnm kaşıntın ve yanman varsa direk yine enfeksiyon var demektir benim dr şöyle bişewy yapmıştı cnm denemeni öneririm detoks gibi bişey önermişti antibiyotikle yaparsan 5 günde atıyor vucudun
en az 4 litre su içicen hergün az değil fazlası olucak sayıcan
bol c vitamini içemiyorsan cvitamini tablet 1 tane günde
1 çay kaşığı karbonat 1 çay bardağı su ile içilecek günde 1 bir
birde antibiyotik alırsansan bu arada sonuçlar süper çıkıyor
vucut su ve diğer yapılanlarla hemen atıyor mikrobu idrar yoluyla

slm hatunlar tuğkanla geçirdiğim en berbat gecelerden birini geçirdik bu gece
tuğkan çokhuzursuzdu gece uyumak istemdi meğer sıkıntısı varmış kuzumun satt 3 e kadar yataka döndü 5 dk daldı uynadı neyse aldım salladım pişpişledim denemediğim bişey kalmadıki ölebir çıkardıki akşam yediklerini ne yatak ne üstbaşımız neyse hemen acele şözümlerle hlletttik tabi beni asla uyku tutumadı yine olurmu die uyudu rahatladı dedim çok yedi herhalde sbh 6 gibi yine acıktı tabi devam sütü hazırladım içti yine uyuyamadı sbh ettik yine aynı durum az evvl şimdi yine uyuyor bana akıl verin ilk kez panik oldum ya sizde oldumu böyle bi durum

kızlar günaydınnnn
leadangel canım çok geçmiş olsun paşamıza noldu acaba midesini falan mı üşüttü acaba bilmiyorumkismile kustumu bidaha canım geceden sonra eğer azar azarsa panik yapma a.s
kızlar bu arada facede gördüm bu sabah jale hanım jimerden ayrılmış acıbademe geçmiş öyle mi :uhm: ay valla bişeye bakamıyorum daha yeni duydum bu sabah tesadif hayırlısı olsun onun hakkında zaten jimerde kendisi de mutlu değildi bence işallah yeni yerinde daha mutlu olura.s

günaydın karamukçum
ledangel çok yemişte olabilir.
üşütmüşte oalbilir canım
hastalığın habericisi olmaz inşallahh.allah korusun.
havalr birden soğudu çocukalr bir kendine gelemedi.
bizimkide geceleri artık hiç uyumuyor.ay bende bir anlasam niye olduğunu
oturuyor beşikte ağlıyor kucağıma alınca gülmeye başlıyor..
nasıl uykusuzluğa dayanıyor ben anlamıyorum.

Son düzenleme:

günaydın canım opuyorumnanaktan
desene senin paşanında uyku düzeni değişti uğraştıyo veletler sizi valla a.s

maili ben 3 kere eski dresine yollamışım eski msn adresini silmemişim kadesim yzıncqa ilk gözüme çarpana yollamışım zten özellikle silmedim mailin içinde de var diğer msn drsle tarihalsanaalsanasmileah bu kafam hihoyyyt

bugün evdeyim hihoyyythihoyyythihoyyytama ne yapalım benim koçişte izinliydi fırsat bu fırsat 2 haftadır pazar günü de yoktu çalıştı acısını çıkardık kaydirigubbakcemile hem alışveriş merkezleri cehennem gibi atatuğ 8 günlükten alışık gezmelere valla zor olan onu evde tutmak cnm zemuszemusgözü hep dış kapıda delikafadulden

Son düzenleme:
sağolun hanımlar aradım dr dediki ateşi varmı yok ishali varmı oda yok demekki üşütme değildir ozman yedirdiğin bişey yağlı gelmiş olabilir dedi oyüzdendir dedi bulantı için bizim ateşlenince yaptığımız fitilin bulantı için olanını verdi gittim aldım sankim daha iyi ama çok halsiz aynı önceki günkü ben oldu kuzum ayyyy neden böyle olouyor anlamıyorum

günaydın kızlarrrr hasta olan bebeklere geçmiş olsun dilerim.havalar çok kötü dikkat edin bebeklere ve kendinize...ben anneme gidiyorum kızlar sonunda dinlenmeyehihoyyyt 10 gün yokum hepiini kendinize iyi bakın sizi be bebişleri öpüyorum...:1hug:.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…