- 24 Ocak 2009
- 903
- 1
-
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
- #1.381
CİMCİMEM cnm ya ne duydun gülin hanımla ilgili bana muyenesi yakın arada giderm diye düşünyrdm
kaderim şimdi kontrol ettim ben yazdığım msn adresine yollamışım resimleri b zahmet bi daha bak çünkü maili göndermişim doğru yani buraya yazdığın adrese...
Canım ben Recep Bey den çok memnun kaldım ama benim genital bir rahatsızlığım var, bu konuyla pek ilgilenmedi. Bu hastalıktan muzdarip olan başka bir hasta ile tanıştım ona hamileyken müdahale edilmiş ama bana Recep bey hiçbir şey yapamam doğumdan sonra deyip kestirip atmıştı.
Dün eşimin başka bir doktorda randevusu vardı, gittiğinde doktora beni de sormuş, doktor gelsin bi bakalım demiş, gebe olması engel değil onun doğumdan önce bu genital sorununu halletmemiz daha iyi olur demiş. 2 doktor böyle diyip Recep bey hiçbir şey yapmayınca açıkçası benim çok ağırıma gitti. Demekki beni kale almadı diye düşündüm.
Ablam Zübeyde hanımın doktoru olan Ziya Çetin de doğum yaptı. O da gerçekten iyi bir doktor. Hem de illa zübeyde hanımda yapacaksın diye bir şey yok. Ziya Çetin in Pembe Mavi, Jimer, Doruk gibi hastanelerle anlaşması var. İstenirse bu hastanelerin birini seçiyormuşsun ve orada doğum yapıyormuşsun. Mesala ablam Dorukta yaptı.
Bakalım ona yarın gideceğim, eğer memnun kalırsam ona devam edeceğim. Yok içime sinmezse geri döneceğim Recep Beye
günaydın karamukçum
ledangel çok yemişte olabilir.
üşütmüşte oalbilir canım
hastalığın habericisi olmaz inşallahh.allah korusun.
havalr birden soğudu çocukalr bir kendine gelemedi.
bizimkide geceleri artık hiç uyumuyor.ay bende bir anlasam niye olduğunu
oturuyor beşikte ağlıyor kucağıma alınca gülmeye başlıyor..
nasıl uykusuzluğa dayanıyor ben anlamıyorum.
hııı gelmiş canım ama bu akşam gelmişşş.14..10.geliş tarihi
bu arada sağol gerçekten ardacığı çok çekmişin.
kız ne gezmesi okullar bile tatildi dün yağmurdan dolayı
yarında tatilmiş..sen gezmelerdeakannehir
ay ne cesaretlesin cimcime ben asla çıkamam o yağmurda.
bir ara oğluşlarımla özdileğe gittik ama eşim kapıya bıraktı kapıdan aldı..
kır totişi otur azzkaydirigubbakcemile
nilimsi testte çıkar canım.üzme kendini 1 ihtimalde olsa ömere denk gelmiş olabilir..
ama sen yinede testte sonuçlar çıkacak ozman emin olabilirsin..
bu arada bneim arda uyumama rekoru kırıyor.saat başı uyanıp beşikte oturuyor..:çok üzgünüm:buda yeni adeti oldu.allah bana sabır versinn..