Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

SELAM JİMERDE VE BURSADA TAVSİYE EDEBİLEĞİM TEK DOKTOR JALE GÜRLÜLERDİR...
ben henüz konuşmadım kendi ağzından duymadım ayrılcağını jimerden
eyer acıbademe gidiyosada vardır bi bildiği seçimi doğrudur diye tahmin ediyorum
jale hanım nerde olursa olsun ben daima onun her yerde hastası olacağım
önemli olan hastane değil
doktordur
o yüzden o benim bitanem olcak herzaman :)

natura hoş geldin canım.
bence bire bir görüşün jale hanımla durumunuzu anlatın
fiat oalark görüşün
ön yargılı yaklaşmayın..

elifangel canım randevunu almışsın artık ama doruk deyince aklıma sevil paker geldi,
onuda düşünebilrisniz ay kızlar aklıma geldikçe yazıyorum..
onada çok yakın bir arkadaşım gidiyor..eşide çocuk dr.. ardanın doktoru aynı zmaanda.
hakkınızda hayırlısı olsunn.

Kaderim Hoşbulduk hayatım. ben daha hamile değilim ama düşünüyorum. birde kansızlık problemim var önce onu halledeyim ve yapılması gereken tetkikleri yaptırayım istedim. sizinde konuşmalarınızı okuyunca Jale Hanım'a görmeden içim ısındı. Cumartesi günü için randevu almayı düşünüyordum ki ayrıldığını duydum. kafamda karışmadı değil. Merve16 gibi Türkan Hanım'ı araştırayım diorum çünkü Jimer iyi bir hastane. açıkçası kararsızım.

arkadaşlar jimerden randevu alıcam muayene için ...bana iyi yumuşak tatlı bi bayan dr. tavsiye edebilirmisiniz,ama bayan olsun ilk defa dr.a gidicem çünkü çok gerginim.

pazartesi günü gidicem ben büyük ihtimalle jale hanım orda mıdır acaba? belki gitmemiştir daha bilen varmı bayanlar lütfen cevap bekliyorum...

selam hanım hanımcıklarrr....
melekçim hoşgeldin güzelim. bizde seni özledik.
yeni gelenler sizde hoşgeldiniz. yeniler için söylüyorum bu gün acıbademde çalışan bir hemşire arkadaşımla görüştüm geçişi kesinleşmiş pazartesi orda hasta kaulüne başlıyor ve muyane ücreti 170 tl olacakmış. fakat fiyat genel fiyat onda değişim yaşanırmı bilmiyorum dedi olabilecek en yüksek rakamı verdiğini söyledi bilginize.
Jale hanım konusunda bende meleğe katılıyorum hatta dün gece eşimle muhabbetini yaptık gülerek yandık desene diyo :))) çünkü kardiyoloğmu bile değiştirip onu değiştirmeyeceğimi çok iyi biliyo.
elifcim meraklanma canım 7.8 kilo ne ki bide vücut kitle endeksin tutuyosa sorun yok. ben hamileliğimin 3. ayında 39 kiloya kadar düşmüştüm ama bak maşallahımız var hem sıpamın hem benim. bulantılarından kaynaklanıyor takma canım sen iyiye yor iyi olsun. hem ne ağlıyon kız seninde dediğin gibi bak sonunda paşam yanımda çok şükür sağlığı yerinde. hamdolsun Rabbime. inş. yakında seninkide sağsağlim kollarında olucak. ayrıca leadangele katılıyorum özellikle normal doğumda eşinin yanında olması çok büyük destek özellikle bunu kabul edebilecek bir doktor seç canım.tabi büyük bir sorun olmadıkça. en azından sancılarda yanlız heleki sancı odasında falan olma. sevil hanıma gelince kaderim ben pek senin gibi düşünemiyorum onn hakkında devrim'in doğum gününde gelen biri hamiş birinin kızı olan arkadaşlarımın doktoru kendileri. kızı olan normal doğum yaptı hanım efendi lütfedip teli bile açmamış doğum başladığında bizler git deyip yollamasak evde doğuracaktı garibim. hastahaneye gittiğinde 8 cm. açıklığı vardı ve doktoru değil ebeler yaptırdı doğumu doktor hanım yetişemediği için. diğeri ise ne zaman gitse 0 moralle dönüyo yok çok kilo aldın yok bilmem ne psikolojik gerilim gibi kadın.

kızlar çok sözü edilen kapı süsümüzüde ekledim albüme bilginize.... :))
bu arada yeni arkadaşlar unutmadan diğer doktorlar hakkında blgimiz olmadığı için yorum yapmıyorum yanlış anlamayın sakın !!!!

benim öğretmen arkadaşım var
sevil hanıma gidiyor memnun olduğunu çok sık dile getirdiği için
sevil paker dedim yoksa her hastanın, bir dr. un bir vukuatı muakkak olur.
önemli olan devamlı olmaması..
tabi araştıracak olan hamile arkadaşlar.
hem jimer diyor zaten kızlarda..
hadi bakalım inşallah türkan hanımdan memnun kalırsınız...

antika kapı süsüne hasta oldummakannehir

slm kızlar offf dün ne gezdim valla akşam 11e kadar bi de o yağmurda bi de atatuğla kaydirigubbakcemile kızlar inanaın ki ben bu gezme işinin b.kunu çıkardım eşim hızına yetişemyorum artık diyo yaşlandı adamkızlar jale hnm hisselerini sattı jmerdeki o gün doğum gününde biz bra konuştuk ama jiimerde lu olamadı gibi geliyor jale hnmın baştan aşağı kendisi uğraştı hastaneyle kaymağını hep başkaları yedi ...mavi pembeye de geçisi hep sorunlar yüzündendi o nerdeyse o valla bursada olsun da mafoldumben onun adına çoook sevindim

kaderim msn adresini bir daha kontrol edicem şimdi o kadar da uğraştım ama ekle yazısı gelmedi mi peki msnden ???

slm kızlar ya birsey soracağım bgn ömerciğin asısı vardı benimde ne zamandır aklıma takılıyordu ya biliyorsunuz verem asısı genelde kolda iz bırakır ömer zahidin izi yoktu hemsire eminmsin yapıldığına dedi tabi eminm dedim:)bazı bebeklerde iz yapmıyor ama yüzde 99 iz cıkar dedi hemen doktoru aradım ille iz olacak diye birsey yok ama gel asının tutup tutmadığına dair bir test varmıs onu yapalım dedi hadiiii herkes meleklerinin sol koluna baksın ve buraya yazsın sizde iz varmı:)

yaaaa jale hnm mavi pembeden jimere geçerken bana demişti burdaki şartlar neyse orada o olacak sakın kafan karışmasın hem maddi hem manevi demişti. o yüzden şu an ona giden hiçbir hastasının mağdur olacağına inanmıyorum jale hnm bilir işini acıbdemle konuşmuştur şartları ben jale hnmı birazcık tanıyorsam o hastaneye değil hastane ona uyar bu hep böyle olmuştur lülülülülülü o yüzdn şu an ona giden ve hamile olan burayı okuyan bayanlar aslaaaaaaaa şüphe duymasınlar rakamları okuyunca...Şeniz

sevil paker...sunu söyleyebilirim alanında hakkaten uzman yiğidi öldür hakkını yeme ama antka eğer yanımda olsaydın alnından öperdm bu kadarmı güzel tespit yapılır evet kendisi yüksek gerilim hattıdır sen birsey sorarsın yada istersin o senin sorduğun soruyla ilgili gecmişte yasadığı hasta diyologlarını aktarır durur....ben anlamadım işte.cok gerildik kendisiyle Rabbime sükürler olsun sezerynm cok iyi gecti hastahaneden memnundum ama kızların yazılarını hamileliklernden beri okuyrm jale hanım hastalarına yaklaşımı bilgilerini aktarışı ooo nerde sevil hanım bunları cok net yazıyrm arkadaslar yasayan biri olarak.sevil hanım cok yoğun ve gergin biri o kadar gerildimki es ömerin ilk doktoru olmasına rağmen o binaya bir daha girmemek için gitmiyorum.ben gülin okanıda cok iyi biliyorum kükürtlüde muayenesi var anlasmalı olduğu hastahenlerde var arkadasım var dorukta yapmıstı doğumunu.gülin okanda jimerden ayrılan bir dktr

topiğin müdayimleri burda :)))
cimcimem hakkat he otur artık duburun üstüne :))) anladın sen onu
ayrıca evet Jimerle çok uğraştı gerçekten yazık oldu aman o mutlu olsunda nerde olduğunun pekte önemi yok.
kaderim haklısın canım sonuçta herkesin beklentileri farklı oluyor doktordan o yüzden biz sadece bildiklerimizi söyleyebilriz karar herkesin kendine ait tabiki. ama kendi adıma yanına bile yaklaşmam :)))
nilimsi hoşgeldin sağlık ocaklarına pek takılma canım ama tutup tutmadığına dair testide yaptır tabi. Devrim'in de izi yok ilk bu doktora başladığımızda testi yapılmıştı hatta iz yok diye. ama yeni bebeklerin ocğunda iz olşmuyormuş bunuda söylemişti doktorumuz yeni aşıların içerikleri daha farklı gebe kadınlarında beslenmesi ve aldığı vitaminler daha iyi olduğundan hücre yenilemesi daha iyi yeni nesil bebeklerinin demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…