Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

ya ben geçen size jale hanımı sormuştum ya
dün jale hanıma gittim çok tatlı bi dr ama acıbademe gidiomuş duyunca şok oldum

hadi ya acıbademe mi gidiyormuş çok şaşırdım ay tam zamanında doğum yapmışım napardım ben onsuz acıbademde çok pahalı.ben başka doktor bilmiyorum cnm belki bilen arkadaşlar vardır

kızlar jale hanım acıbademe gidiyormuşş jimer ve jale hanım benim gözümde o kadar bütündü ki üzüldüm çünkü ben jale hanımı jimer le tanıdım.eminim hastalarıda üzülmüştür devam edenler çünkü acıbadem baya pahalı bi hastane sezeryan doğuma 6,7 tutuordur sanırım..neyse ben tam zamanında doğum yapmışım kendim için sevindim:))))))

aaa bende şaşırdım kızlarda söylemedi atanın d.günüde öyle bir muhabbet geçtimi cimcimem baya kötü olur tabi hastalarına
vallh türkan hanımı bilmem benim drum recep doğanlar jimerde

jasmin hanım ardı cnm birde jimerde bıraktımı acaba vallhi burda kimse bilmez diğer drları bir benim dr recep beydi diğerleri jale hanımın hastası cnm burada

leadangelcim geçmiş olsun canım.jale hanımın jimerden ayrılmasına bende şaşırdım.hayırlısı nasılsa öyle olsun onun için.jimer çok hasta kaybeder kesin.ben şahsen jale hanım orda diye jimere gitmiştim.acıbademde olsaydı gidemezdim doğruya doğru pahalı orası.

selam kızlarrr...
leadanel canım geçmiş olsun.aman dikkat edin bu aralar havalar çok berbat hemen düşürüo insanı.
cimcimem söyledi ateş yapabileceğini hem ilk gün için uyardı hemde ileri için şükür şimdilik iyi ama bakalım inş. bişey çıkmaz.
kaderim direk profilimden gir canım bütün albümü yükledim.bi daha buraya atmıyim tek tek.
ahyatu bişey yok kız o civcilerde haşlanmış patatesi eziyosun içine çok az süt ve çay kaşığının ucuyla margarin koyup yoğuruyosun. sonra şekillendiriyorun ama bir püf noktası var ellerini ıslatıp şekillendirmen lazım yoksa bozuluyo ve her birinden sonra iyice yıkamalısınki yapışmasınlar ellerine geiside zaten havuç çörek otu ve maydanoz. hee bişey daha en az 3 saat önceden yapmalısın ve dolaba at kıvamı tutsun diye.
karamuk birinci sınıf biraz zorlar geçekten ama üzerine gitme hiç bişey için çocuğun özellikle ilk 1-2 ay ancak sorumluluk bilinci gelişicek. hele dersler için sakın fazla zorlama soğutursun çocuğu. zaten b.... tan bi eğitim sistemimiz var okulun önemine versin diye ödev yüklemek bi tek bizde vardır heralde :KK43:((
bu arada Jale Hanım acıbadememi geçiyomuş ufff yaaa işte bu sefer tam vurdu. valla kendi adıma yinede değişimi düşünmüyorum sonuçta bundan sonra gideceğimiz senede 1 defa 40'ımıza kadar idare edicez napalım. ben ondan başkasında yapamam.

kızlar bi ara muhabbeti geçmişti.formu doldurup ücretsiz kitap gönderiyorlardı.bana geldi geçen cumartesi.oğluşumla zaman geçiriyoruz 2-5 yaş çocuklara.ben beğendim güzelmiş.4.5 tl kargo ücreti

banada geldi cnm süper bende inceledim 2 yaşında ihtiyacımız olucak die kaldırdım ama kargo parasına olması süper
antikacım sağol cnm bugün iyiym ama dünkü gibi olsaydı mahfolmuştum elifangelll napıyosun cnm gititnmi dr merak ettim

Son düzenleme:
kızlar kitaplar banada geldi gerçekten çok güzel içeriği falan hatta unutmuştum ilknur söyleyince aklıma geldi Erol Beyede götürdüm gösterdim iyi bir arkadşaşımızın eserleridir takip etmenizi tavsiye ederim, zate ihtiyacınız olucak Devrim'le diyede ekledi :)))
ilknurcum malesef düşünemiyorum.hem maddi olarak bizi çok zorlar hemde benim gebeliklerim çok riskli gen uyuşmazlığı denen bi sorunumuz var bizim eşimle diğer üç bebeğimi ben o yüzden kaybettim. arıca eski rahatsızlığımdan dolayıda hamileliği diğer doktorlarım kesinlikle önermiyor Devrim adeta mücizeydi bizim için. sorunsuz bi bebek oluşu tutunabilmesi hamileliğim esnasında herhangi bi kriz geçirmemem ki ilk hamile kaldığımda diğer doktorlarım şiddetle karşı çıktılar aldırılmalı diye. ben ağlarım bi taraftan eşim buruk raporlarla gittik Jimere jale hanım baktı bi raporları gözden geçirdi bi bize baktı ben bütün sorumluluğu alıyorum sağ sağlim doğacak dedi ve o manevi desteğini ölsem unutmam.yani anlayacağın bir daha onca şeyi kaldıramam. hamilelik yine bi nebze tüm problemlerine rağmen ama döllenecek yumurtanın ne olacağı belli değil ki en büyük kabus çünkü ikinci düşen ikizlerim insan yavrusuna bile benzemiyodu eciş bücüş ayyyyyyy ahatırlamak bile istemiyyorum. :KK43:((((( dahada beteri tutki kaldım bebek normal ve tutundu herhangi bi atakta geçirmedim ama birde tarama testleri kabusu var eşimin tarafında emes hastalığı var (genetik bir rahatsızlık ailede çıkma ihtimali % 80 lerde ) hele onun sonucunu beklemek Türkiyede henüz yapılamıyor bu tarama İngiltere yollatmıştı Jale Hanım ambiyon sıvısını 3 haftada gelmişti sonuçlar ölüp ölüp dirilmiştik gelene kadar. yani bunca şeyi bir daha yok. ki eşim kesinlikle ikinci bir çocuk istemiyor çünkü onun mantığında sorunlu bir çocuk dünyaya getirmektense alınmalı o testin sonucunu beklerken 3 hafta boyunca sürekli bağlanma bu bebeğe eğer böyle bişey çıkarsa ben alınmasını istiyorum onun sorumluluğunu, vebali alamam deyip duruyordu :KK43:((
yaramı deştin ilknurcum yaaa.kusura bakmayın kızlar dolmuşum birden açıldı kutu.

X