Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

kızlar merhaba duydugum ikinci doktor ayrılmış melike hanımda bırakmıştı doruktaymış şimdi...neden doktorlar jimerden ayrılıyor ki hastaneyle ilgili bişimi acaba???

vallh gülin hanımda yarıldı melike hanımda jale hanımda ayrılırsa yani arkadaşlar hastaneyle ilgili sıkıntı doktor olmadığımız müddetçe bizi alakadar etmez biz doum yaptık ve hastaneden dolayı sıkıntı yaşamadık dr maddi durumlarını biz bnilemeyiz herkes jimerede bi hastaneden geldi değilmi daha önce jimere gelme nedenleri nasıl maddi durumlar ise bırakma nedenleride muhtemelen maddi durumlardır

jale hanımla hiç böyle bir sohbet geçmedi ledangecim
bende çok şaşırdım.
canım önerebileceğim başka bir dr. vardı jimerde ama oda ayrılmış
gülin okan vardı oda çok iyi bir dr.hatta arkadaşım bana ona git demişti ben jale hanımı seçmiştim
sizin sayenizde,ama rakadaşımda gülin okandan acayip memnun kalmıştı.
ama canım bu durumda yardımcı olamayacağım.
ama recep beyi düşünebilrisn tabi eşin erkek dr. kabul ederse
bazı eşler erkek dr. deyince asla diyorlar.
ama bneim eşim sorun etmez diyorsan recep beye git derim
ledangelin doğumunu duyunca çok sabırlı bir dr. olduğunu anladık.:tomato:
tercih senin canımm.

kızlar merhaba duydugum ikinci doktor ayrılmış melike hanımda bırakmıştı doruktaymış şimdi...neden doktorlar jimerden ayrılıyor ki hastaneyle ilgili bişimi acaba???

bir bilgimiz yok canım zaten doktorların kend özelleridir. leadangelinde dediği gibi bize yorum yapmak düşmez.fakat bizler doğumlarımız sırasında memnunduk.

merve canım bişey soracağım..
sadece jimerimi düşünüyorsun,
pembe mavide olabilir dersen benim ilk doğumumu yaapn dr.. vardı
nilgün karayılanoğlu,oda jale hanım gibi bir dr. cana yakın güler yüzlü ilgili.çok ama çok süper bir dr..
ben ilk başlarda ona gittim ayrılma sebebim sadece pembe mavide yoğun bakım küvezinin yeterli olmamasıydı..
benim erken doğum rsikim vardı çünkü
yoğun bakım küvezi gerektiğinde acıbademe yönlendiriliyormuş.
bunu duyunca hemen acıbademi aramıştım günlük küvez 1tl.başlıyor deyince
ya dedim 1 hafta kalırsa benim çocuğum küvezde,
.olurya sağlık bu bellimi olur.7 tl.. demek buda
oan jimere geçme kararı almıştım..aniden
ama nilgün hanım sadece hastaneden kaybediyor.
jimere geçse hasta akımına uğrar jale hanım gibi bir dr.

antikacım bu arada sarı şekersin he yakışmış valla.pastanızda değişik bendemi böyle yapsam kızımın doğum gününde d e r y a şeklinde bi pasta çalıcam senin pastanın şeklini.maşallah hepinize:nazar:

antikacım canım herşey muhteşem olmuş baktım resimlere
orda olmayı çok istemiştim ama malum işte yeniyim olmadı malesef
en kısa zamanda geleceğil..
pastanız çok değişik ve harika olmuş canım herşey gerçekten çok güzelmiş

özel sigortadan dolayı jimeri tercih ediyoruz dogum jimerde olursa hiçbir ücret ödemicez jimeri seçme sebebimiz bu sigortamızın bahar ve medikal parkla anlaşması var

kızlar bi ara muhabbeti geçmişti.formu doldurup ücretsiz kitap gönderiyorlardı.bana geldi geçen cumartesi.oğluşumla zaman geçiriyoruz 2-5 yaş çocuklara.ben beğendim güzelmiş.4.5 tl kargo ücreti

banada geldi cnm bizde yaptık kızımla hepsini artık hesaplayıp sonuca bakcaz gerçekten güzel bi kitap.

antikacım bu arada sarı şekersin he yakışmış valla.pastanızda değişik bendemi böyle yapsam kızımın doğum gününde d e r y a şeklinde bi pasta çalıcam senin pastanın şeklini.maşallah hepinize:nazar:

yok kız birden gerilere gittim valla Allah buna sağlık sıhhat versinde gerisi boş.artık sarıyım evet sağolasın yaklaşık bi 10 sene sarı kalmayı düşünüyorum aklinialirimsmile inş. çal canım çal ama demedi deme ben anlatana kadar onlar anlayana kadar baya bi cebeleştik.hele bide ben badem hamurunu sevmiyorum kremayla yapılacak deyince iyice işler karıştı kaydirigubbakcemile3 bu arada bu şekli kullanıcak olursan sana bi tüyo marşal pasta boyutlarında olucak dersen daha kolay anlatırsın.yada direk fotoğrafını götür yoksa çileden çıkarsın anlatana kadar. ayrıca kafkas ve uzay kabul etmemişti kremayla istediim için bu konudada bilgin olsun canım.

antikacım canım herşey muhteşem olmuş baktım resimlere
orda olmayı çok istemiştim ama malum işte yeniyim olmadı malesef
en kısa zamanda geleceğil..
pastanız çok değişik ve harika olmuş canım herşey gerçekten çok güzelmiş

teşekkür ederiz melekçim. biliorum canım olsun napalım kısmet artık seneye inş.

tey tey ben geldiiiim:)antkcm resimlerinize bayıldım mas.uzun sağlıklı hayırlı ömürleri olsun güzel gözlü meleğinin...ne becerikli hatunsun ya bravo sana kurabyeler süper grnyr pasta fikri cok orjnal olmus genelde pastanelerde ki pastalar standart ben ömern pastasını secmeye gittiğimde kız bana pcden birkac resim gösterdi ben bu kadarmı demiştim :)izleyenler varmı bilmem discovery travel channelde pasta ile ilgili(ismini tam net hatırlamıyrm)bir bölüm war adamlar neler yapıyır inanamazsınız gecen bir müşterilerinin isteği üzerine müşterinin köpeğinin aynısının pastasını yaptılar birebir pastada bir can yoktu o kadar benziyordu yani antkkcm sizin pastaı kim yaptı?oyacım resimlerinize bayıldım gercekten cok hoş olmussun kaderm cnmmmm burdayımmmmm:)ardam nasıl annenler gelmiş hadi gözün aydın cnm gamzecm cnm gecmiş olsun

kizlar nasilsiniz havalar cok sogumasi bizi eve hapsetti kuzumla evdeyim antikacim bende bayildim pastaya ama nasil yetti o kadar pasta onu merak ettim

mervecim iste ben ozel hastanelerin dr hic guvenemiyorum ahmet beyde ayni seyi yapti 5 aylik hamileyim birakti medikali gitti sok oldum aradigimda aci bademle anadolu hastanesinde olabilirim karar asamasindayim dedi
dusunsene ben son ayimdada olabilirdim ne kadar zor bi durum aniden seni magdur birakmasi sonra cok dusundum arastirdim ziya beyde karar verdim...

nilimsi teşekkkür ederiz canım. rıhtıma yaptırdım pastayı krema kaplamayı bi tek onlar kabul etti. fikirse pasta landdan biraz çalıntı onların harf şekli vardı nette gezerken görmüştüm eşime gösterdim ama kremalar yapışır birbirine dedi sonra hepsini ayrı ayrı yaptırıp servise öle çıkarırız dedik hoş biraz zorladı bizi iki ayrı tabakaya ancak sığdırdık ama istediğim gibi oldu. kurabiyelerde yakın bi arkadaşımında parmağı var sağolsun çok yardımcı oldu. süsler ise tamamen kendi ürünüm o yüzden hala her yerden sim temizliyom bi dahaki seneye daha temiz bi malzeme kullanıcam :))))
sedacım orjinalinde pastamız 20 kişilikti. ama biz onu biraz daha düşürdük serviste hava soğuk olup herkeste çıkamayınca çatlayana kadar yedik :)))) uzağa gidemezsin ama ben yakınım anacım sıkılınca kaç gel.
bu arada ben doktor konusunda sana katılamıycam canım çünkü benim üçüncü düşüğümde Jale hanım Jimerden ayrılmış ve pembe maviyle görüşüyordu hiç bir şey belli olmadığı halde hemen doğumhaneyide ayarladı benide yarı yolda bırakmadı. yoksa zaten o kan revan halimde ne hastahane bulabilirdim ne doktor. bide eşim gececi evde yok yanlızım bi lavaboya diye kalktım ne lavabosu kan kaybından gidicem sandım aklıma ondan başkasıda gelmedi o an hemen aradım valla gecenin 4'ünde 5 dakika içinde yer ayarladı üstüne bide ambulans yolliyimmi gelebilcekmisin demişti. zaten birazda bunları hatırladıkça nereye giderse gitsin peşindeyim diyorum ya. az değil dilek olay 5 senedir beraberiz ve çok şey atlattık gerçekten.

X