Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

kızlar çok teşekkür ederim gelenlerin ayaklarına sağlık gelemeyenlerin canı sağolsun. malum kiminiz çalışıyorsunuz kiminizin aile hiç gönül koymayı düşünmedim bile sakın üzülmeyin.
kaderim o yaramazlık değil merak hepimizinki aynı :)))
ve kızlar bu gün kütük gibi uyumuşum akşamda misafirimiz vardı. tam onlar gitti Devrim'i yatırdım başka bir gurup geldi sabahı ettik sabahta bir yatmışım anca 3 te kalkabildim ama hala sersem gibiyim :))

slm pazar gezentielri.bende dahilim tabi:dance:
bizde özlücedeydik bugün saat 12den beri yeni geldik daire bakıyoruz ama yine olmadı:çok üzgünüm:
bakalım haber bekliyoruz.herşeyin hayılrısı dua edin kızlar bizim için,
cimcime nerde kız fotolarrrr:mymeka:
antika biizmki fazla merak canım.tuvaletin kapısı açık olsa içine girip bakacakk.ne var burda diye:tomato:
talhada görmediğim şeyleri bu ardacık bize gösteriyor..
hıı aklıma gelmişken akşam misafirlerin yanında arda kanepeden karşı kanepeye geçti
şok şok oldum,atatuğtan bahsettim eşime acaba ondan görüptemi yapıyor diye
oalbilir dedi. ama beni vallahi şok etti.2 yada3 adım zor atan çocuk dün 7..8adımla karşıya geçti:nazar: odamızda küçük tabi ama yinede karşı kanaepeden karşıya geçti..zoru başardık yani
birde arkadaşların yanında göstermelik gibi..:1shok:

offff fena gezmelerdeydm kızlar valla zor attım kendimi eve kaydirigubbakcemile3
öncelikleeeeee antikacım çok cici ev sahipliiğin için teşekkürler cnm...
yeni hamişler bırakın kendinizi jale hnmın güvenli kollarına gerisini o düşünsün :KK1:
kaderim resimleri birazdan yüklerim antika izin verirse buraya...ardacığa da :nazar:evet kızlar slında daha sık görüşsek birbirlerinden neler kapıcaklar benim oynamayan delimde bilek kıvırır oldu dünden beri:nazar:ama birbirlerinden çok etkilendikleri kesin o yapıyor bende yapıcam mantığı var hepsinde a.s.
ooooo benim dünür ses vermiş nerelerdesin kuzum özledik seni daha doğrusu öykümü:eek:klava:

slm hanımlarr
çokk uzun zmandan beri evdeydik ilk kez bir pazar bir markete gittik geldik ama baya dinlendim çok güsel geçtiğine eminim aklım sizdeydi vallhi ama meleğimde demiş en kısa zmanda görüşelim atatuğada devrimede çok özendim vallhi nasip olmayınca olmuyor ben yoksam cimcimem bilir kolay kolay kalmam biyerlerden
yiğitardaya maşallah cnm bikere başadıysa adım atmaya devamı gelir cnm o sefteyi yapmış darısı benimkine bu arada ev olayısda inş. çözümlenir en kısa zmanda hayırlısıyla cnm ama sen otarafta oturursan çok ters bzilere neredeyse benim memlekete yakın gidiyorsun

seda meleğim toplanalım vallhi en kısa zmanda telafi edelim

kızlar resimleri deniyorum yüklenmiyor eyvahedigeldismile faceye sadece antikanın görebileceği gibi yükledim o size yükler artık istediklerini yarın ben yarın gezmeledeyim çünkü...antikacım bir bakarsın faceye olur mu ??? evet leadangelim elinde olsaydı kaçırmazdın eminim ben eyvahedigeldismile
kaderim hep yiğit ardayı çekmişm valla :)

antikacım cumartesi doktordan çıkınca sana uğrayacaktım fakat başıma gelenleri bir bilsen...akşama kadar hastanedeydim.doktorum bebğin midesini göremediğini söyledi fakat telaşlanma yeni boşalttıysa görülmez dedi çünkü bundan önce geldiklerinde görmüştüm dedi.Sonra beni radyoloji uzmanına gönderdi.Bu haftada bakılması gerekiyormuş(dopler usg)onlar da 2 saat sonraya randevu verdiler.doktorum o arada şeker yüklemesi yapalım dedi.Neyse radyolağa girdim adam uzun bir incelemeden sonra herşey normal fakat mide göremedim doktorunuzla görüşün dedi.Bizi tabi aldı bir panik.Doktor çıkmış ,hemşire cebini aradı sağolsun hemen geldi.1 saat ara verdi biraz bekleyelim dedi ve tekrar baktı yine göremedi.Salı sabahı gel bikere daha bakıcaz panikleme hemen dedi ama mümkün mü.Bakalım kızlar yarın da görünmezse Yalçın kimya diye bir profesör adı verdi.Onda çok daha ayrı bir cihaz varmış mide varsa görünmemesi imkansız dedi.Yani antikacım akşamı ettim baharda.Tahlil sonuçlarını falan beklerken arada kent meydanına uğradım yemek yedim falan yedim oradan da eve gittim.Oğluşunu öp benim için ,nice mutlu yıllar diliyorum canım...

inşallah gerisi gelir,eninde sonunda yürüyecekler tabide
insan yine bi seviniyor,
ledangel uzak olurmu kız buradan daha yakın.bana gelmeye kalksanız iki vesait hemde minibüslerle.
özlüceye daha kısa zamanda gelirsiniz,metro yapılıyor.dünde çalışmalr sürüyordu..
son 1 haftadır niyetine girdik bu daire işine bakalım kısmetimizde varsa olur.
kesinleşmiş bir konu yok henüz belki 1 haftada olur belki 1 senede allah biliyor..

naz üzülme sende canım daha önceden görülmüş madem korkacak bir şey yok gibi geldi bana
aklına kötü düşünceler getirme canım.
bu arada ne kadarlık oldun, doğum hangi ay

kızlar resimleri deniyorum yüklenmiyor eyvahedigeldismile faceye sadece antikanın görebileceği gibi yükledim o size yükler artık istediklerini yarın ben yarın gezmeledeyim çünkü...antikacım bir bakarsın faceye olur mu ??? evet leadangelim elinde olsaydı kaçırmazdın eminim ben eyvahedigeldismile
kaderim hep yiğit ardayı çekmişm valla :)

aaa çatlarım ben şimdi nasıl görecem resimleri yaaabilmiyorumkismile

Merhaba :)

Antikacım doğum günü kutlu olsun Devrim in. Tüm güzellikler onun olur inşallah..
Gelemedim kusura bakma. Çok hastalandım. Bir grip oldum ki sormayın. Gelsem olmazdı çocuklara falan geçer mikrop dayanamam :KK43:

İlaç yok, su içemedim, burnum tıkandı boğazlarım şişti, Allah ım çok zor geçti. Yatak döşek yattım. Bilgisayarı bile açamadım. Kusmak da bir yandan. Allah ım kimseye vermesin. Hatta dün telefonda leadangel a bile dedim. Kusmak çok kötü diyorum ama ondan kötüsü varmış, o da şiş boğazla kusmak. Neredeyse boğazım çıkacaktı, çok canım yandı.

Bu arada 95 le hamile kalmıştım şu an 89 kiloyum.
6 kilo zayıfladım. Recep bey beni alnımdan öpecek perşembe günü ahahahhaha =))))

Antikacım,

bu arada gördüm kök zencefili önermişsin bana aman 3 gündür yapıyorum onlarda çıktı içimden durmuyo bir şey =))
Yinede teşekkürler canımcım..

bugün çok mutluyum annemler yola çıkmışlar saat 6 gibi oarda oluruz dediler.
ben hemen anneme gidiyorum malum çok iş var.
bizim gelinle yemek telaşına gireceğiz.ardayla nasıl yapacaksak bakalım..
hepinizi öptümmmmopuyorumnanaktan

hadi gözün aydı cnm
kaderim geldi yunanistan kahveleri çikolataları hadi iyisin cnm
sana ne soruccam yiğitardaya mama getirtiyomusun bizim dayılar bana gönderiyorlar şu kaşık mamalarından sma gibi kutularda olanlardan noy noy bir bilgin varmı onlar hakkında çok eski bir mamaymış eşim bile onlardan yemiş tahıllısı birde meyvelisi var bende sen daha iyi bilirsin sorucam hep unutuyorum

nazcım umarım herşey yolundadır lütfen bizede blgi ver yarın merak ederim çok evet yalçın beye bende gitmiştim zamanında fsmde...neyse git gel bakalım neler olacak...leadangelim sma benim yeğenlerim onlarla büyüdü cnm...kaderim vaktim olursa ben sana mail atıcam resimleri akşam ama şimdi annemlerin komşusundayım öptüm siziiiiii........

hadi gözün aydı cnm
kaderim geldi yunanistan kahveleri çikolataları hadi iyisin cnm
sana ne soruccam yiğitardaya mama getirtiyomusun bizim dayılar bana gönderiyorlar şu kaşık mamalarından sma gibi kutularda olanlardan noy noy bir bilgin varmı onlar hakkında çok eski bir mamaymış eşim bile onlardan yemiş tahıllısı birde meyvelisi var bende sen daha iyi bilirsin sorucam hep unutuyorum

canım ardayada talhayada hiç yunanistan maması kullanmadım
aksine buradan aptamil gönderdim,yunanistana
yani canım hiç bilgim yok bu mama konusunda.
canım birde bu mamaları alan kişi nereden alıyor,bu önemli türk marketiyse için rahat olsun derim
malum orada rum marketleri daha çok,,ama alan kişi bunu benden daha iyi bilir.
yani ledangel tek bildiğim bu canım,,
ama çok eski mamaysa benim kullandığım mamalardan muhtemelen benim kullandığım derken annemin bana kullandığı,ozamanlar sadece 1 yada 2 mama varmış şimdi ise çok tabi...
yani ben yunanistan maması kullanmadım hiç oğluşlarıma,
ledangel evet taze taze kahveler geldi hadi içmeye gelinn:içelim:

cimcimem msn vereyim mail atarsın
ayfer2404@hotmail.com
bu yeni msn diğeri kullanılmıyor.daha doğrusu çalındı.:KK1:

X