Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

nilimsi hoş geldin canım,,
seda sorma ya havalar soğudu
yağmuru çok seviyorum,şuan çok güzel yağıyorrrr.

Son düzenleme:
Antikacım nasıl bir yazı yazmışsın öyle, ağladım okurken.. Çok üzüldüm ama olsun kardeşim yaa bak ne kadar güzel bir oğlun var. Rabbim onu sana bağışlasın inşallah sağlıkla =))

cimcimem kusura bakma annemden izin çıkmadı. Ben seni böyle hasta hasta bir yere salmam diye tutturdu. Çok üzüldüm gelemedim diye ama ne yapayım annemle yaşayınca böyle oluyor işte. Leadangel iyi bilir kaç kere bir yere gideceğiz ya da tam ona gidecekken anneannem izin vermez, yok teyzem izin vermez, ben kalırım evde öylece. Eşimde inanılmaz kızıyor bunları duyunca. Ben kocasıyken karışmıyorum onlara ne oluyor diyiveriyor arada.. Evimiz bitsede gitsek en yakın zamanda çok istiyorum. Annemle bir sorunum yok ama kalabalığız herkes karışıyor sinir oluyorum :eek:lmaz:

Leadangel, randevum bugündü canım ama az önce aradım Jimer i iptal ettirdim. Kafam doktor konusunda çok karışık bakalım sonuç ne olacak..

hayırlısı cnm ama dediğimi dikkate al bak muayeneler hiçbirşey doğum mühim olan herşey olur allah muhafaza cicmcicmeylede geçen konuştuk belkide ben tuğkanı doumda başka bir hastanede olsam kaybederdim 1saat 20 dakika dile kolay
cimcimem desen aynı 2,5 dakikada doum gerçekleştirdi jele hanım allahım çok ama çok şükür yanımızdalar inş. seninde aynısı olucak
öyle bir dr bulki kendine normmal doumdada sezeryandada senin yanında olsun hastane personaline sözü geçsin seni mağdur etmesin eşini yanına alsın desteği çok öenmli ilk çıkışındada bile olsa refakatçinde sen kadar rahat etsin allahım bunlar çok mühim inş. gönlğne göre bul cnm

slm elifangel seninle aynı durumu yaşıoruz galiba şuan hangi dru düşünüosun jale hanımdan sonra jimerde bilglerimizi birbirimmze anlatırsak çok ii oluc agını düşünüyorum

slm elifangel seninle aynı durumu yaşıoruz galiba şuan hangi dru düşünüosun jale hanımdan sonra jimerde bilglerimizi birbirimmze anlatırsak çok ii oluc agını düşünüyorum

Canım ben Recep Bey den çok memnun kaldım ama benim genital bir rahatsızlığım var, bu konuyla pek ilgilenmedi. Bu hastalıktan muzdarip olan başka bir hasta ile tanıştım ona hamileyken müdahale edilmiş ama bana Recep bey hiçbir şey yapamam doğumdan sonra deyip kestirip atmıştı.

Dün eşimin başka bir doktorda randevusu vardı, gittiğinde doktora beni de sormuş, doktor gelsin bi bakalım demiş, gebe olması engel değil onun doğumdan önce bu genital sorununu halletmemiz daha iyi olur demiş. 2 doktor böyle diyip Recep bey hiçbir şey yapmayınca açıkçası benim çok ağırıma gitti. Demekki beni kale almadı diye düşündüm.

Ablam Zübeyde hanımın doktoru olan Ziya Çetin de doğum yaptı. O da gerçekten iyi bir doktor. Hem de illa zübeyde hanımda yapacaksın diye bir şey yok. Ziya Çetin in Pembe Mavi, Jimer, Doruk gibi hastanelerle anlaşması var. İstenirse bu hastanelerin birini seçiyormuşsun ve orada doğum yapıyormuşsun. Mesala ablam Dorukta yaptı.

Bakalım ona yarın gideceğim, eğer memnun kalırsam ona devam edeceğim. Yok içime sinmezse geri döneceğim Recep Beye :emir_bebek:

hayırlısı cnm ama dediğimi dikkate al bak muayeneler hiçbirşey doğum mühim olan herşey olur allah muhafaza cicmcicmeylede geçen konuştuk belkide ben tuğkanı doumda başka bir hastanede olsam kaybederdim 1saat 20 dakika dile kolay
cimcimem desen aynı 2,5 dakikada doum gerçekleştirdi jele hanım allahım çok ama çok şükür yanımızdalar inş. seninde aynısı olucak
öyle bir dr bulki kendine normmal doumdada sezeryandada senin yanında olsun hastane personaline sözü geçsin seni mağdur etmesin eşini yanına alsın desteği çok öenmli ilk çıkışındada bile olsa refakatçinde sen kadar rahat etsin allahım bunlar çok mühim inş. gönlğne göre bul cnm

Desteğin için çok teşekkürler canımmm..

Ziya Bey ile bir görüşeyim, olmadı geri döneceğim Recep Beye. Ama aklıma çok takılıyor bu genital sorun, bir çözümü bulunursa çok daha mutlu bir gebelik geçireceğim.

Bu arada 95 kilo ile başladığım gebelik şu an 88 kilo ile devam ediyor. Bu kadar kilo vermek zararlı mı ya, bir lokma ekmek yiyomuyorum, bebeğe bir şey olacak diye çok korkuyorum yaaa :gitme:

Bayanlar herkese selam uzun zamandır sizlerin yazışmalarını okuyorum üye olma kısmeti bugüneymiş. Jimer ve Jale hanım hakkında yorumları okurken buldum sizleri. Nasıldır jale hanım ve jimer. bilgi alabilir miyim? Teşekkürler.

valla ben de ii bi dr die drumu bırakıp ona gttim ve ilk gidişimde ayrılacagını duydum ne yapıcagmı bilmiorum kafam çok karısık

canım peki jimerdeki diğer drları düşünmüyomusun

Recep bey dışında kimseyi düşünmem, çünkü diğerlerini tanımıyorum.

Bak ne diyeceğim sana, sen Jale hanımı arasana?
Kontrollere acıbademe gidersin ama doğumu başka hastanede yaptırır belki anlaşması vardır. Çoğu doktorun var böyle anlaşmaları..

bana dediki jale hanım ben acıbademe gidiyorum dedi istersen oraya devam et dedi muayene ve dogum ücretlerinde konuşup anlaştım indirim yapıcaklar oray gel dedi hiç burayla anlaşmam var falan demedi bende sigortamızın anlaşşması olmadıgı için gelemicegimi söledim kendn bilirsn dedi

X