Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

kızlar çok teşekkür ederim gelenlerin ayaklarına sağlık gelemeyenlerin canı sağolsun. malum kiminiz çalışıyorsunuz kiminizin aile hiç gönül koymayı düşünmedim bile sakın üzülmeyin.
kaderim o yaramazlık değil merak hepimizinki aynı :)))
ve kızlar bu gün kütük gibi uyumuşum akşamda misafirimiz vardı. tam onlar gitti Devrim'i yatırdım başka bir gurup geldi sabahı ettik sabahta bir yatmışım anca 3 te kalkabildim ama hala sersem gibiyim :))

antikacım paşamız da maşallah yaşını doldurmuş doğum gününüz kutlu olsun bir ömür boyu hep birlikte mutlu sağlıklı ve huzur içinde olun işallah öp paşamızı benim için o küçücük yanaklarındanopuyorumnanaktan

burayı okuyan bana cimcimenin face adresini özelimden atsın.
cimcime yaz diyecemde gündüzleri uğramıyor bacı göremez
oğlumun facesinden sizlere bakemm
facesi olan başka kim varsa yazssın bana
ben eksik kalmayım..

yolladım cnm msjlara bak olumunekankayizsmile oooooo karamukcum kayıpçım hoş geldin :)

ay canım hoşbulduk opuyorumnanaktan
kaybettim kendimi valla sorma hiçbitarafa bakamıyorum işyerinde işlerim yoğun :eek: eve gidiyorum evde de hiç fırsatım olmuyor bizim küçük paşa 1.sınıfa başaldı ya her akşam onunla uğraşıyoruz ders yapıcaz diye helak oluyoruz valla bu aralar hiç kendime bile vakit ayıramıyorum doğru düzgün canım

ay canım hoşbulduk opuyorumnanaktan
kaybettim kendimi valla sorma hiçbitarafa bakamıyorum işyerinde işlerim yoğun :eek: eve gidiyorum evde de hiç fırsatım olmuyor bizim küçük paşa 1.sınıfa başaldı ya her akşam onunla uğraşıyoruz ders yapıcaz diye helak oluyoruz valla bu aralar hiç kendime bile vakit ayıramıyorum doğru düzgün canım

ilköğretiminiz hayılrı başarılı olsun canım
1.sınıf çok yorucu oluyor.
parmaklar yoruluyor hatta uyuşuyor..
biz çok şükür geçtik o günleri şimdi 4.sınıfın zorluğunu yaşıyoruz.

işte ardacık ve jale hanım
bu arada resim yükleyemiyordum sanıırm bu sefer oldu.

ardanın çorabına dikkat

Son düzenleme:
selam kızlar iki gündür pek uğrayamadım.
herkese iyi dilekleri için teşekkür ederiz opuyorumnanaktan
dün Devrim'in yaş aşılarını yaptırdık gece baya huysuzlandı onun için iki gündür iptaldik.ama şükür buda atladı önümüzdeki ayda çiçek aşımız var mafoldumben
elifcim inş. işe yarar ayy o bulantılar insanı mahveder inş. 12. haftada kesilir canım yoksa kiloluyum diye hiç üzülme benim gibi kalırsın sonunda (topiklerde çöp adam olmadığı için -tatlicadiarzu- bununla idare et ) kaydirigubbakcemile3
cimcimem resimleri gördüm ama buraya yüklemeyi bi türlü hatırlamıyorum bi anlatın banada ekliyim.yada istediklerini ekleyebilirsin canım. aaa kolayı var faceden direk albümüme alim ordan bakın kızlar sayfaya eklemeyi hatırlamıyorum çünkü.bu arada cimcimem bi ara uğruycam sana bide cd getircem direk alim senden onları.

kızlar üşenmedim bütün resimleri albüme attım profilimden albümlerime girip görebilirsiniz bu arada cimcimem çok teşekkürler canım.

Allah sabır versin karamukcum yeğenlerimden biliyorum kabus gibi 1. sınıf :KK3:
kaderim alabildin mi maili ??? Arda dağıtmış kendini :KK3:
elifangel leadngelle bana geliyorsun sanmıştım cezalısın alsanaalsanasmile
hadi bakalım antikacım atlatmışsınız şükür.bizim aşıyı 15 aya bıraktı nurcan 3 ay rahatım yaniiiii :) kız dr. sana da dedi mi 7. ve 10. gün ateşi çıkabilir dikkat diye ????
antikacım her zman beklerim cnm ama benim pc gene çökmeden yetiş olur mu opuyorumnanaktan

cimcimem nereye göderdin kız fotolarıı:mymeka:
vallah bana foto moto gelmedi..
ardamın resimleri kime gitti acepp:ecrin_bebek:

antika canım hızlı resime gir dos,ya seç
sonra hatırlarsın önceden gönderdiğin için.640.480 seç yükle de,okadar
sonra kopyala yapıştır buraya,bilmeyenler içinde açıklamış olayım.

nilimsii pc olmadımı yoksa sende cimicime gibi gezentimi oldun.kaydirigubbakcemile
havalr bozuk oturun evde
bizimde bugün toplantı var ardayı bırakıp gidecem hava çok soğuk, malum

günaydın hanımlarrrr

ben dün cimdimeme gittim ama çok fenaydım oda gerçigördü eve bir geldimki felaket elim ayağım kalkmıyor başım dönüyor midem bulanıyor 6 da yatıreım tuğkanı kendimde 7,5 da uyandıık daha kötüydüm kalktığımda eşim işten geldi ne bişey yiyegiliyorum ne içebiliyorum sürekli yatasım var gittik acile yedim iğneyi ama muhtemelen üşütmüşüm acayip sıtma giriyordu bir terledim gece eşim tğkanla ilgilendi uyututu doyurdu gece dahil sbh iyi uynadım terlemeninde etkisiyle ay berabttım bugün sadece halsizlik var üzerimde kendimi ii hissediyorum biraz daha haftasonuda bdana yaptırıcaz iyi hissedersem kendimi

kızlar üşenmedim bütün resimleri albüme attım profilimden albümlerime girip görebilirsiniz bu arada cimcimem çok teşekkürler canım.

canım doğum gününüz kutlu olsun biraz geç oldu ama pc bakıma gitti yeni geldi
resimlerinize baktım süper hele o civcivlere bayıldım :)))tarif isterimm. allah bir ömür boyu sağlık mutluluk nasip esin cnm.

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)

burdayım bitenede misafirimiz var

ya ben geçen size jale hanımı sormuştum ya
dün jale hanıma gittim çok tatlı bi dr ama acıbademe gidiomuş duyunca şok oldum

X