Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

slm canım jimer duyduguma göre güzel bi hastane sgk yı bazı doktorlar karsılıo ama jale hanım sadece özel hastalara bakıomuş ama eşinin işine baglı jimer hastanesi bazı kurumlarla anlaşmalı anlaşmalı olanlara da bakıomuş

selam hanımlar sitede yeniyim bende.18+4 hamileyim.kısmetse bir oğluşum olacak :) jale hanımı araştırırken buldum sizi.ben eşimin işinden dolayı izmirde yaşıyorum ama ailem bursada.doğumu bursada yapıcam.dr tavsiyesine ihtiyacım var.ailem fsm bulvarındalar ve jimer hastane olarak çok da uygun konumda benim için. sizlere birkaç sorum olacak.1-doğumda sgk ile anlaşması varmı jimerin? 2.Jale hanım nasıl bir doktor? 3.muayene ücretleri ne kadar? şimdiden çok teşekkürler hepinize :)

beklerken stres atayım dedim :KK1:
1)canım Jimerin sgk anlaşması var.
2) Jale Hanım daha öncede anlatıldığı gibi ilgili ve cana yakın bir doktor özellikle doğum anında çok yardımcı ve hastasını her an takip ediyor.doğum yaklaştıysa ve sen hastahanedeysen elinden geleni ardına koymuyor bebek ve anne için.hızlı karar verebilme ve hazırlanma yetisi sayesinde eyvah dediğiniz anda kurtuluşunuz olabiliyor.tabi önce kader !!!!!!!
3) muyane ücretleri en son Jale hanım'ın özeli 100 sgk'sı 50 idi ama bundan yaklaşık bir yıl öncesinden bahsediyorum. malum oğlum bu gün tam bir yaşında :sm_cool:
ve son olarak Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin opuyorumnanaktan

slm cnmyeni yeni hamişler geliyo süper
cnm jimerın anlaşması var ama fiyatlar biraz fazla senin doğumunda 2011 fiyatları geçerli olur ama nasıl olur fiyatlar bilmiyorum ben 1 yıl evvel 1500 lira ödedeimdi
geçen bir yakınım 2,500 ödedi önümüzdeki yıl ne olur bilmiyorum

midemde kelebekler uçuyooooo eyvahedigeldismile
Devrim'i alıp pastayı almaya diye gitti adam tam bir buçuk saat oldu iyice korkmaya başladım Allah verede eve sağsağlim gelseler. eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile benim herifin böyle günlerde kaza yapmak adetidirde. eyvahedigeldismile :Saruboceq:

cnm yok unuttuk ama bir arkim var hamiş o gelirse sorarız bakalım o taze hamiş sen gibin onun aklındadır bilgiler

antika meraklanma cnm bişey olmaz

beklerken stres atayım dedim :KK1:
1)canım Jimerin sgk anlaşması var.
2) Jale Hanım daha öncede anlatıldığı gibi ilgili ve cana yakın bir doktor özellikle doğum anında çok yardımcı ve hastasını her an takip ediyor.doğum yaklaştıysa ve sen hastahanedeysen elinden geleni ardına koymuyor bebek ve anne için.hızlı karar verebilme ve hazırlanma yetisi sayesinde eyvah dediğiniz anda kurtuluşunuz olabiliyor.tabi önce kader !!!!!!!
3) muyane ücretleri en son Jale hanım'ın özeli 100 sgk'sı 50 idi ama bundan yaklaşık bir yıl öncesinden bahsediyorum. malum oğlum bu gün tam bir yaşında :sm_cool:
ve son olarak Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin opuyorumnanaktan

canım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.sanırım birebir görüşme yapmak daha mantıklı olacak doktorla.

slm cnmyeni yeni hamişler geliyo süper
cnm jimerın anlaşması var ama fiyatlar biraz fazla senin doğumunda 2011 fiyatları geçerli olur ama nasıl olur fiyatlar bilmiyorum ben 1 yıl evvel 1500 lira ödedeimdi
geçen bir yakınım 2,500 ödedi önümüzdeki yıl ne olur bilmiyorum

sanırım özellerde fiyatlar aşağı yukarı aynı hep.verdiğin bilgiler için çok sağol

devrimcim benim tatlı beebeyim doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllar senin olsun..
ömrün güzel gözlerin gibi berrak olsun
bu gün seni göremediğim için çok üzgünüm en kkısa zamanda seni görmeye geleceğim bitanem sevgiyle öpüyorum...
hatta leadangelcim birlikte gidelim bi gün ayarlayıp
malum çalıştım için artık vakit kısıtlı :KK43:(

mervecim benim sat 4 temmuzdu hamile olduğumu bilmeden karın ağrısı şikayetiyle acile gittik.dış gebelik olabilir dedi acildeki doktor adet günüm daha gelmemişti.1 ağustos bhcg 75 çıktı ilk tahlilim.hamile olduğumu öğrendik ama ultrasonda bişey görünmedi.4 ağustosta bhcg245,43 çıktı.gebelik olduğu ve devam ettiği kesinleşti. 8 ağustosta keseyi gördük.

sweet apple hoşgeldin canım jale hanım ssklı bakıyordu 50 tlydi. muayene ücretide 100 dü ben nisanda doğum yaptım.en son haziranda gittim 100 dü fiyatlar .ben geçen senenin fiyatıyla doğum yaptım 2011 fiyatları nasıl olur bilemem.

Son düzenleme:
hepinize iyi geceler
biraz önce epey kalabalık bir misafir ağırladım.
şimdi oturdum çok şükür.mutfakta çay bardağı dolu tezgahta bırakıp buraya oturdum,
eşimde ardayı sallıyor ayaklarında,beni mutfakta zannediyor.delikafadulden
bugün devrimciğimizin doğum gününü kutladık.
çok güzeldi herşeyy nice yıllara devrimcim.
özellikle antikanın yaptığı kapı süsüne bayıldım.
çok marifetli bu antika nasıl uğraşmış hala anlamıyorum.

benim ardayı gördüğünüz gibi kızlar,vallah nasıl çıkacağım onunla bilmiyorum.
yaramaz demeyimde dr.dediği gibi sadece hareketli ve meraklı dr. deyimi bu tabi
bu arada benden sonra kimler geldi antika.
nilimsi yok meydanda yine pc olmadı kanımca.
bu arada antika en yakın zamanda seni bize bekliyorum, oyuncağımız kalmışta:teytey:
oyuncak bahanesiyle gelirsin artık,,inşallah.
Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
bunuda yazmassam olmaz ama diminaniknanik

selam hanımlar sitede yeniyim bende.18+4 hamileyim.kısmetse bir oğluşum olacak :) jale hanımı araştırırken buldum sizi.ben eşimin işinden dolayı izmirde yaşıyorum ama ailem bursada.doğumu bursada yapıcam.dr tavsiyesine ihtiyacım var.ailem fsm bulvarındalar ve jimer hastane olarak çok da uygun konumda benim için. sizlere birkaç sorum olacak.1-doğumda sgk ile anlaşması varmı jimerin? 2.Jale hanım nasıl bir doktor? 3.muayene ücretleri ne kadar? şimdiden çok teşekkürler hepinize :)

sende hoş geldin canım
allahım kurtarsın senide sorunsuz bir hamilelik geçirirsin umarım.
fiatlar değişmiştir muhtemelen,
ama 3.000den fazla olacağını düşünmüyorum yinede
yani fiat konusunda hiç bilgim yok.
jale hanımın sgk anlaşması var canım.
sabhtan öğlene kadar sgk
akşam da özelden gidebilrsin.tercih meselesi yani.

selam kızlar ben daha yeni geldim allahım ne gezdim 2 gündür offff evde durmak istiyorum yarım saat oldu eve gireli kocişim işten geldi doğruu arkadaşlara kahve içmeye ohaoldumsmile
yarın uyumak istiyorum sadece :)))

devrimcim sarı paşam doğum günün kutlu olsun en güzel seneler sizinle olsun ailecek antikacımmmm ne olur benide affet çok geç geldim 7 buçuktu o saattede rahatsız etmek istemedim melekçim leadangelcim beraber geliriz haberleşip inşallah olumunekankayizsmile

ama sadece bi çekindgm şey var oda eski doktorumla jale hanımın odası yan yana ben eski doktoru görüürsem ne dicem die

mervecim senin soruna en iyi ben cevap veririm nuray hanımın hastası olarak
duruyu ilk gören dr ve küçücük bebeğime üçüz diyen dr gerçekten çoğul gebelik dedi progestan verdi yatırdı beni 3 noktacıklar var dedi evet bende gördüm ama kesin olarak öyle söylemesi çok üzdü çok güler yüzlü işinin ehli asla değil memnun kalmadım hemen arkasından ahmey yılmaza geçtim anlatması çok azdı sonra hastaneden ayrıldı 5 aylık hamileyken ziya çetine gittim gerçekten aradığım drmuş çok profosyonel
üçüz dedikleride kan pıhtısıymış bu arada aynen senin dediğin gibi nuray hanımla ahmet beyin odası karşılıklıydı ve beni defalarca gördü kimden memnunsan ona git doğum en önemli şey

ben de diş için gittim adetm 3 gün geckmişti 1 ekimde bhcg degerim 35 küsür çıktı 8 ekimde gttm 168 küsür çıktı bana saglıklı oldugunu söledi ilk gidişimde progestanı banada verdi günde iki defa iç dedi vitamin folik asit falan verdi dedim doktorumuzu bulduk ilgilenio güler yüzlü falan die ikinci gidişimde bebegmin saglıklı olduğunu söledgi halde progestanı günde 3 defaya çıkardı bide düşmemesi için haftalık iğne verdi madem bi, problem yok nni ilaç artışı yapıo die kafamma takıldı bide benim üzerimde hemsresiyllle hiç bilmedikleri bi ultrosunu rasgele denediler bişiler yaptı ama kendide anlamadı o an sinir oldum ve geldm eve arastrdmki nuray hanıma gtmektn vazgeçtm

Son düzenleme:
X