Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

bu arad sizin doğum hakayeleriniz falan varmış onlara nasıl ulaşabilirim

nickin ynındaki resme tıkla proflimize gir istatislik bölümünü seç kullanıcıya ait konuları seç dikkat et mesajları değil konuları mafoldumben oradan bulabilirsin cnm...ilaç konusuna gelince gerekli gördüğü ilaçları verir ama mesela ben hiç sevmem ilaç almayı hep unutuyorum demiştm beslenmene dikkat et o zaman demişti hatta balık yağını hiç kullanamamıştım bana demişti ki sempatiksalakcinni bende hamileliğimde hiç ilaç kullanmadım ve kızım çok zeki robert kolejini burslu okuyor diiye çok sevinmiştim herşey ilaçla olmutyor der hep...bide yoğurt çoook tükettiğim için kalsiyum ilacını tamamen kesmiişti...opuyorumnanaktanyani gerekliyse verir yoksa o dda sevmez

hoşgeldin mervecim jale hanıma hiç tereddütsüz gidebilirsin mükemmel bi doktor.iki çocuğumdada jale hanıma gittim.kızımı altı ay önce jimerde dünyaya getirdim.hastane ve doktor mükemmmel.ilaç konusuna fazla takılma derim.ihtiyacın varsa jale hanımda ilaç yazar vermiycek diye bişey yok.allah kucağına almayı nasip etsin bebeğin sağlıklı olsun

günaydın hanımlarrr
merve hoşgeldin bende nuray hanımım hiçbilmiyorum oyüzden yorum yapamıycam allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

devrimcik doum günün kutlu olsun akşam düşündümde 9 ay olmuş sizde ilk görüşmenin üzerinden allahım ne çabuk geçti zaman nasıl buyudu bu fınfıklar sağlıkla sihhatle geçsin inş. ömrün annecin ve babcın hep yanında olsun inş.
şimdik geldik fasülyenin faydalarına antika akşamdan beri plan program yaptık cimcimemle bile konuştuk kısmet olmyınca olmuyor cnm ben gelemiyorum babam aradı sbh tele uyandık biliyorlar tuğkan hasta die kaç gündür tarım fuarına gelicekmiş ve dolayısıyla bizede bişey diyemedim ama çok
üzüldüm cnm cimcimeme bile haber vermedim daha uyuyırdur die kusurumuza bakma fazla heves ettim ama kısmet ama telafi edice cnm inş. en kısa zmanda

jale hanım hakkında bilgi istemişsin ama
kızlar çok güzel yazmışlar.
jale hanım süper bir dr.
ve çok içten hastalarını unutmuyor asla.gördüğü zaman güleryüzüyle yaklaşıyor.
kasıp kasıp kendini oturmuyor.çok alçak gönüllü biri.

günaydın hanımlarrr
merve hoşgeldin bende nuray hanımım hiçbilmiyorum oyüzden yorum yapamıycam allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

devrimcik doum günün kutlu olsun akşam düşündümde 9 ay olmuş sizde ilk görüşmenin üzerinden allahım ne çabuk geçti zaman nasıl buyudu bu fınfıklar sağlıkla sihhatle geçsin inş. ömrün annecin ve babcın hep yanında olsun inş.
şimdik geldik fasülyenin faydalarına antika akşamdan beri plan program yaptık cimcimemle bile konuştuk kısmet olmyınca olmuyor cnm ben gelemiyorum babam aradı sbh tele uyandık biliyorlar tuğkan hasta die kaç gündür tarım fuarına gelicekmiş ve dolayısıyla bizede bişey diyemedim ama çok
üzüldüm cnm cimcimeme bile haber vermedim daha uyuyırdur die kusurumuza bakma fazla heves ettim ama kısmet ama telafi edice cnm inş. en kısa zmanda
kısmet olmayınca olmuyor doğru.tuğkancığı yine göremeyecez demek,
baban erken kalkarsa yada geç geleceğini öğrenme gibi şansın varsa ona göre ayarlayabilirsin canım.

günaydınnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
kızlar hava çokmu soğuk banmı öle geliyor.:1ninca:
bütün gece dön sağa dön sola hiç uyumadım desem yeridir.cimcimem haklıymışsın ne heyecanmış böle. :KK1:
leadangel canım gerçekten üzüldüm ama kısmetten öteye geçilmiyo.bu arada Tuğkan nasıl oldu.yada babişide getir canım bak bizimkide bütün gün buralarda iki dede takılsınlar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
mervecim gelelim sana malum işim çoktu dün şimdi okudum sohbetleri ve saanırım ilaç konusuna en iyi sonuç benden çıkacak çünkü topiğin en sorunlu hamişi bendim. kaydirigubbakcemile3 hafta sekiz ben dokuz hastahanede. kısaca şöyle anlatayım.hem düşük hem erken doğum hem sürekli bulantı yaşayan bi hamiştim adam gibi hiç bişey yiyemediğim için ve üzerine çkta stresli bi hamişli geçirdiğimden sürekli bi tansiyonum iner bi şekerim düşer yığılır kalırdım bu yüzden ilaca çok gereksinimim oldu buna rağmen sürekli kullandığım bir vitaminlerim birde bulantı ilacım vardı. birde son ay pasiflorayı ekledik çünkü 5 günü hiiç uyumadan geçirdiim oldu.riskli durumlarda ise günlük hastahanede müdahele ediliyordu. günlük olmasına gelince bende hastahane fobisi var ve kendimi iyi hissettiğim anda kimse beni orda tutamıyodu. tam bir problemdim anlayacağın. acildekilere sor hala tanırlar sedyeyi girişteki tv önüne çıkarmadıklarımı kaldı hastahane içinde dört dönmediğimizmi sırf bir şişe serumu bitirebilmek için. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Jale Hanım'a gelince düşünki benim kadar problemli bir hastayla uğraşmak ne kadar zordur. kadıncağız 9 ay tatil yüzü bile görmedi erteledi. çünkü bu gün iyi bırakıyodu gece yarısı bi telefon ya sancım tutmuştur ya tansiyonum dibe vurmuştur hadi hastahaneye tekrar. bir kerede of demedi. birde benim sıpanın bi alışkanlığı vardı hep cumartesi gecelerini bulurdu yaramazlık için son 5 ay süreki Jale hanımla beraber yaptık pazar kahvaltılarını desem yeridir. neyse uzatmıyım kısacası doğru adrestesin ammaaaa unutmaman gereken bişey daha ne olursa olsun doktorun kim olursa olsun asıl önemli olan senin kendine nasıl baktığın ve uyarıları ne kadar dikkate alıp takip etiiğin çünkü sen kendini tanımaz ve sinyalleri boşverirsen doktorun yapabileceği hiç bişey kalmaz.

teşekkür ederim canım beni atlamayıp geçtiğin için Allahıma sükür benim öle pek sorunum yok şuan iiyiim bi problemle ugrasmıyorum sadece çok küçük oldugu için görmeye çalışıyıoruz pazartesi jale hanıma gidicem artık tam kararımı verdim bi tanışalım bakalım

ama sadece bi çekindgm şey var oda eski doktorumla jale hanımın odası yan yana ben eski doktoru görüürsem ne dicem die

ama sadece bi çekindgm şey var oda eski doktorumla jale hanımın odası yan yana ben eski doktoru görüürsem ne dicem die[/QUOTE

çekinmene gerek yokki
sen sürekli o dr.gitmek zorunda değilsin.
pozitif elektrik alman çok önemli canım.
ne olursa olsun bunu düşünerek gitmeki karşına çıkmasın.

selam hanımlar sitede yeniyim bende.18+4 hamileyim.kısmetse bir oğluşum olacak :) jale hanımı araştırırken buldum sizi.ben eşimin işinden dolayı izmirde yaşıyorum ama ailem bursada.doğumu bursada yapıcam.dr tavsiyesine ihtiyacım var.ailem fsm bulvarındalar ve jimer hastane olarak çok da uygun konumda benim için. sizlere birkaç sorum olacak.1-doğumda sgk ile anlaşması varmı jimerin? 2.Jale hanım nasıl bir doktor? 3.muayene ücretleri ne kadar? şimdiden çok teşekkürler hepinize :)

X