- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
- #1.221
ordamısınız anneler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arad sizin doğum hakayeleriniz falan varmış onlara nasıl ulaşabilirim
kısmet olmayınca olmuyor doğru.tuğkancığı yine göremeyecez demek,günaydın hanımlarrr
merve hoşgeldin bende nuray hanımım hiçbilmiyorum oyüzden yorum yapamıycam allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
devrimcik doum günün kutlu olsun akşam düşündümde 9 ay olmuş sizde ilk görüşmenin üzerinden allahım ne çabuk geçti zaman nasıl buyudu bu fınfıklar sağlıkla sihhatle geçsin inş. ömrün annecin ve babcın hep yanında olsun inş.
şimdik geldik fasülyenin faydalarına antika akşamdan beri plan program yaptık cimcimemle bile konuştuk kısmet olmyınca olmuyor cnm ben gelemiyorum babam aradı sbh tele uyandık biliyorlar tuğkan hasta die kaç gündür tarım fuarına gelicekmiş ve dolayısıyla bizede bişey diyemedim ama çok
üzüldüm cnm cimcimeme bile haber vermedim daha uyuyırdur die kusurumuza bakma fazla heves ettim ama kısmet ama telafi edice cnm inş. en kısa zmanda
ama sadece bi çekindgm şey var oda eski doktorumla jale hanımın odası yan yana ben eski doktoru görüürsem ne dicem die[/QUOTE
çekinmene gerek yokki
sen sürekli o dr.gitmek zorunda değilsin.
pozitif elektrik alman çok önemli canım.
ne olursa olsun bunu düşünerek gitmeki karşına çıkmasın.