Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

antikacım rüyanı Allah hayır etsin gündüzler niyetine okurken tüylerim diken diken oldu inan ki....asker de olsa çöpçü de olsa atasını bilsin sahip çıksın bana yeter kolunda rütbesi olmasın varsın guclubacismile

aman cimcimem be beni bilmiyommu koşturur koşturur biyerde pili bitirir şarj olana kadar kalırım :))) kız daha yapılcak çok işim var yeni başladım dur.şu hastalıklar girmeseydi bu hafta çok cici olcaktı en azından süsler bitmiş olcaktı ama artık haftaya asıl başlıcak (( bakalım yarın inş. kolaylarım azınıda yoksa halim harap haftaya Allah'tan herif 4 - 12 çalışıyoda o ayağımın altında olmucak.
kız inş. hayra çıksın. ama doğru diyosun en azından sahip çıksalar öğreme işide zaten bu yeni sistemlerle bize kalcak.baksana okullardaki Atatürk resimlerini indirmeye çalışıyolar. (( hoş bizler gibi anneşere sahipken mutlaka öğrenirler bilirlerde sahip çıkabilecekleri bi Türkiye kalırmı onlar büyüyene kadar o muamma işte (( neyse gece gece politika yaptırma bana :)))
seda boşamı dedim kız topiğin çıtırı diye :))

ben de atauğun ve diğer ekim bebekleri için heycanlıyım hemde çok
yarın kısmetse sendeyim cimcimem

bekliyorum hepinizi melekcim ama öyküyü başka bir bekliyorum :) kafayı yemişsin antikacım sen bu ne süsmüş yap yap bitmiyor kaydirigubbakcemile3 valla yemin olsun ki daha bu saat eve bir tek balon bile asamadım yarın inş...ne diyeyim be antika alemsin...

bu arada jale hnmla görüştüm antikacım 1 gibi bende İYİ Kİ VARSIN JALE GÜRLÜLER İYİKİ VARSIN....yaaa hepinizi tek tek arıyacaktım ne zamandı bu doğum günleri diye diyo senağlama

bu arada jale hnmla görüştüm antikacım 1 gibi bende İYİ Kİ VARSIN JALE GÜRLÜLER İYİKİ VARSIN....yaaa hepinizi tek tek arıyacaktım ne zamandı bu doğum günleri diye diyo senağlama

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis boşamı diyorum jale hanım'ın yeri ayrı diye.bende bi kaç kez aradım ama ulaşamadım fazlada çaldırmadım müsait değildir diye iyi sen ulaşmışsın.ama kızlar bence bizimde farkımız var onun böyle yaklaşmasında belkide ilk defa bir gurup hastası böyle bir araya geldi.
bu arada cimcimem ben baya kapsamlı bi şeye giriştim ondan uğraşıp duruyorum. zaten malzemeleri bulmam baya zor oldu.adet bazında olunca bide herşeyi kendim yapayım istiyorum ondanda böle oluyo.daha önce organizasyonlar yaparken herşeyi kendimiz yapıyoduk onun gibi bi şeylere kalkıştım. ama orda bahçemiz vardı klilerle alıyoduk herşeyi bir sürü yardımız vardı en azından temizlikle uğraşmıyoduk yapılan şeyin arkasından. ama evde yapmak baya zor oldu. mesela üç gündür anca yazıları hazırlayabildim dahada oohhoooo çok işim var çok ama yarın sende keyif yapcam dilencem bayanssulusmile

sevgili ATATUĞ doğum günün kutlu olsun RABBİM sağlıklı uzun basarılı hayırlı ömürler nasip etsin..doğum hikayeni okurken cok üzülmüştümannenle yasadığın son ayrılığın olsun..annenle babanla sevdiklerinle(gelecekteki kardeşlerinle:)mutlu bir yasamın olsun...isminle ona layık olarak yaşa minik prens...tadını çıkar bugünün....:)

atatugcum canim benim dogum gunun kutlu olsun uzun omurlu senelerin olsun annene babana hayirli evlat olursun umarim

cimcimem oncelikle gelemeyecegim icin uzgunum ne olur kusura bakma pazar olmasa mutlaka gelirdim pazar tek plan yapamiyoruz kalbim sizinle ve bebislerle en kotu gunun boyle olsun saglikla buyut oglunu canimcim optm

Atatuğ'um kara elmasın benim. Allah nasip ederse bu gün zaten beraberiz. doğduğunun haberini aldığımda nasıl şaşkın ve mutluysam bu günde öyleyim.uzun ve korkutucu 4 günden sonra hep yanımızdaydın. seni ilk kırmızı sarı tulumlar içinde görmüştüm Yeşimin kucağında odamıza geldin. ölesem unutmayacağım sahnelerden biriydi o. daha o gün birbirinizi tanıyormuşçasına bakışmıştınız Devrim'le ve yaramazlıklarınızın haberini verircesi :)) erken doğdum ama bak bekledim seni beraber çıkıcaz burdan diyordun sanki. oysa biz sizi aynı gün bekliyorduk. hesabını bile yapmıştık yanyana odalarda kalıp sizi beraber çıkıracaktık o kapıdan. ama sen yaramazlık edip erkenden üstelik korkulu bir şekilde çıka geldin. olsun şimdi sağlığın yerinde ya, artık şirin şirin gülümsüyorsun ya. herşeyi unutturuyor bu hallerin. inş. ömrün boyunca hep güler hep mutlu olursun. ismin gibi büyük bir lider olursun şam şeytanı :)))

Not : cimcimem bunlar şuan içimden gelenler sakın bidaha isteme söyleyemem :)))
bence bunlarıda çıktı alıp günlüğüne koy minik paşamızın...

iyiki doğdun atatuğ.annenle babanla sevdiklerinle seni sevenlerle nice güzel yaşlara inşallah

iyiki doğdun atatuğ inş hep sağlıklı ve mutlu bir hayat sürersin anne ve babanla.daha nice güzel mutlu doğum günlerine....

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz güzel dilekleriniz için inş tüm bebeklerimizin hayatı hep güzel geçer...a.s.

meleğim antikacım kaderim çok teşekkürler kızlar bu çok özel günümüzde bizimle beraber oldunuz nasıl mutlu olduk anlatamam:enbuyukkk: antikacım döktürmüşsün gene nilimsi o günlere inat 3 gün 3 gece kutluyacağım doğum gününü zaten Allahım hiçbir anneye yaşatmasın hiçbir anneye onun için bizim için ilk doğum günü çoooook özel....sedacım başka bir zaman kutlarız artık bizde gün bitmezklava:

AĞLATTINIZ KIZLAR GECE GECE BENİ senağlamasenağlamasenağlama

ağlama cimcimem bu günkü gibi gül hep. kusurumuza bakma canım fazla kalamadık ama gördünüz benim öksürüğüm Devrim'in burnu hala durmuyo :2: hatta çekindimde hoş artık bulaşmaz garantisini aldık doktorlarımızdan öle geldik ama yine korktum.

eee kızlar şimdi sıra bizde önümüzdeki cumartesi hepicinizi bekliyor ve mazeret kabul etmiyoruz lmaz:

slm hatunlar ben geldim
çokkkk güsel bir düğün oldu ama çok duygusal kardeş evleddirmek çok zormuş allahım onların mutluluklarını daim etsin inş.
cimcimem cnm doum gününz kutlu olsun mazeretim büyüktü gelemedim biliyorsun en kısa zamnda telafi edicem cnm elifangella kısmetse bu hafta bigün sendeyiz anladığım kadarıyla çok güsel geçmiş fotoları istiyorum mutlaka
dün arıycaktım sizi ama telim gerçen geceki yağmurdan nasibini aldı bozuldu ve tüm nolarım telde kaldı hiç birinizin nosu yok arayamadım hatta elifangel girmeye çalıştı foruma belki onlıne biri olurda teli isteriz die dün ama malüm köydfe bağlantı çok zayıftı onuda beceremedik
şimdilik hoşçakalın

cimcimem çok güzeldi herşey canım.
atatuğu allah eşine sana bağışlasın uzun uzun seneler birlikte yaşlanın inşallah
bu arada atatuğun hediyesini almayı unuttuk, biran eşim gelince
acele ettim,kopye çekicektim bizim doğum günü için,
bu arada sende çok şıktın canım söylemeden geçemeyecğim.
faceye resimleri koymuşundur malum bizde face yok göremiyoruz.
jale hanımıda görmek bizi çok mutlu etti.özlemişim onuda.

ledangel sende hoş geldin,allah bir yastıkta kocatsın canım.
kardeş evlendirmek zordur tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…