Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

selam ahnım hanımcıklarrr...
cimcimem yine gezmelerde anlaşılan kız hiçmi yorulmadın :)) leadangel hoşgeldin güzelim.şu buluşmayı haftaya bırakın kızlar yaaa :KK43:(( ben bu hafta hiç biyere kımıldıcak durumda değilim :KK43:((
sedacım nice mutlu senelere güzelim gülen yüzün hiç solmasın :))
kızlar bakın bütün hafta hatırlatıcam adresimi bilmeyenler haber etsin özelden atim. nazzz nerelerdesin cumartesileri yoğun değilsin biliyorum bak senide bekliyoruz.

cimcimem yine gezmelerde anlaşılan kız hiçmi yorulmadın :)) leadangel hoşgeldin güzelim.şu buluşmayı haftaya bırakın kızlar yaaa :KK43:(( ben bu hafta hiç biyere kımıldıcak durumda değilim :KK43:((
kızlar bakın bütün hafta hatırlatıcam adresimi bilmeyenler haber etsin özelden atim. nazzz nerelerdesin cumartesileri yoğun değilsin biliyorum bak senide bekliyoruz.

teşekkür ederim dileğim
çoook sağol

cimcimem çok güzeldi herşey canım.
atatuğu allah eşine sana bağışlasın uzun uzun seneler birlikte yaşlanın inşallah
bu arada atatuğun hediyesini almayı unuttuk, biran eşim gelince
acele ettim,kopye çekicektim bizim doğum günü için,
bu arada sende çok şıktın canım söylemeden geçemeyecğim.
faceye resimleri koymuşundur malum bizde face yok göremiyoruz.
jale hanımıda görmek bizi çok mutlu etti.özlemişim onuda.

ledangel sende hoş geldin,allah bir yastıkta kocatsın canım.
kardeş evlendirmek zordur tabi.

ayağınıza sağlık cnm çok teşekkür ederim şımardım bak şimdi sempatiksalakcinni gelmeniz bizim için çook önemliydi ben çok heyecanlıydım umarım iyi vakit geçirmişsindir :kedi:eek:ğluşunun facesinden bak cnm...

slm hatunlar ben geldim
çokkkk güsel bir düğün oldu ama çok duygusal kardeş evleddirmek çok zormuş allahım onların mutluluklarını daim etsin inş.
cimcimem cnm doum gününz kutlu olsun mazeretim büyüktü gelemedim biliyorsun en kısa zamnda telafi edicem cnm elifangella kısmetse bu hafta bigün sendeyiz anladığım kadarıyla çok güsel geçmiş fotoları istiyorum mutlaka
dün arıycaktım sizi ama telim gerçen geceki yağmurdan nasibini aldı bozuldu ve tüm nolarım telde kaldı hiç birinizin nosu yok arayamadım hatta elifangel girmeye çalıştı foruma belki onlıne biri olurda teli isteriz die dün ama malüm köydfe bağlantı çok zayıftı onuda beceremedik
şimdilik hoşçakalın

gelmede bak ben seni ne yapıyorum alsanaalsanasmile elifangeli de al gel...ben seni aradım pazar günü ama kapalıydı tel.Allah çoook mutlu etsin kardeşini çok zordur sanki çocuğun evleniyor gibi zor geliyormuş ablamlar ben salondan çıkarken 4ü birden pokemon gibi ağlıyorlardı :KK1:

Merhaba hanımlar :))

Karacabey turu sona erdide evimize geldik çok şükür :) Kardeş Leadangel ın olabilir ama bir o kadarda benimde kardeşim, kızımızı verdik ama ağla ağla öldük. Ne zormuş :KK43:(

Cimcime, kusura bakma canım gelemedik ama inşallah görüşürüz. Allah hep iyi günlerini göstersin sana yavrunun. İyi ki doğmuşda hayatına girmiş :))

Buarada kus kus bayılıyorum yaa :KK70: Hem de ne kusmak, bu bebek çok yoracak beni galiba. 2 lokma yiyorum o da en fazla yarım saat geçmeden çıkıyor içimden. Neyse. O tutunsunda kusmaya devam :) Progestanımı aksatmadan içiyorum ama bugün biraz lekelenmem oldu, çok korktum kanı görünce Allah tan devamı gelmedi. Annem uzun araba yolculuğundan olmuştur dedi. Bende biraz dinlendim bugün :))

yok kız bizim telaşe bitmedi ki bugünde yarın ki doğum günü için hazırlıklara başladık pasta filan kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3 antikacım bana bi zahmet adresi yollasanaaaaaaaa sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

sedacım canım doğum günün kutlu olsun nice yıllara eşinlea.s.

elifangel progestanı aksatma derim.
bende de çok lekelenme olmuştu progestan kullandım bende
yani olabiliyor bu tür şeyler panik yapma.

bu saatte ayaktayım.
sabah olsun diye bekliyorum 9a kadar uyumak yok.
arda rahatsızlandı yine bu sefer öksürük başladı geceden beri öksürüyor.
çok fazla değil ama ilk defa öksürüyor.ya böyle ciğerden öksürüyor gibi.
ve her öksürdüğünde ağlıyor.
boğazlar intihap olmuş sanırsam.
eşimde doğalgazı aç diyor bana çocuk hasta oldu diyor.
aranızda açan varmı kızlar,benim evim sabhları serin oluyor biraz ondanmı oldu acaba,

günaydın kızlarrrrr.........leadangelcim kardeşine mutluluklar canım.allah bi yastıkta kocatsın.cimcimem çok güzel bi doğum günü oplmuş belli canım fotolardan.çok şıksın bu arada.jale hanımda ayrı bi güzellik katmış.bebişlere hepinize maşallah çok tatlısınınız.orda olmayı çok isterdim.ama iş yüzünden sosyal hayat diye bişey kalmıyo malesef.iş ve çocuklar beraber olunca eve kapanıp kalıyo insan.düşünüyorumda ev iş temizlik annem hayatım bir aydır bundan ibaret.offff ne dertlenmişim............kaderim ben sobayı açtım bu hafta malum kızım küçük.soğuk oluyo gerçekten. petekleri kullanmıyorum daha .çalışırkende soba daha ekonomik oluyo bizim için .evde kimse kalmayınca kapatıyoruz.kaynanam alt katta bakıyo benimkilere.ayyy hadi kızlar benimkız uyandı ben kaçıyorum baayyyy

misafiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yakaladımmmmmmmmmmmmm seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kimsinnnnnnnnnnnnnn merak ettimmmmmmmmmmmmmmm

günaydın hanımlarr sedacım seninde doum günün kutlu olsun cnm
kaderim geçmiş olsun benimkide öksürüyor sümükleride akıyor ama üşüttü köyde çok eldden ele yavrucum atlattık ama gelinde bana sorun keyfi yerinde ama allaha çok şükür
elifangelım yavrum olmuycak belkide dedik bulantın ama sanırım fena halde başladı olsun cnmm 14. haftayı say bekle tık diye kesiliyor allahım yardımcın olsun çok berbat bişey herkes bilir
cimcimem cnm sen şu telaşları atlat haftasonuna yakın bigün sendeyiz kısmetse asıl d.günü bugün mumu birlikte üfleyemedik ama telafi ederiz
teşekkür ederim kızlar kardeşim için iii dilekleriniz için akşam aradık konuştuk ben yine kapayınca ağladım teli çok zor geldi bana birde onunla yaş farkımız az oturup oturup çocukluğumuzu hatırlıorum oyunlarımızı doğduğu gün aklımda inş. çok mutlu olurlarrr
kaderim sobayı bende açıcam cnm bugün vallh çok soğuk

arda da pek bişey yokmuş çok şükür.
biraz üşütmüş dedi dr.boğazlarda hafif şişlik başlamış.
şimdi uyudu ama ben çok uykusuzum.
havalar soğudu hastalık başladı.

kızlar benim soba yatak odasında malesef,
peteklerde ısıtmıyor.cebi ısıtıyor sadece.yukarı ısı yaılıtmı yaptırmamıza rahmen evim buz gbi.
salona soba bağlayabiliriz,geçen sene ardayla yatak odasındaydık soba yanıyordu.
ama şimdi arda evde dört dönüyor.
peteklerde yanıyor ama evi ısıtmıyor.üst kat olduğu için.ısı yalıtımı yaptırmamıza rahmen hala buz gibi.
ve 400.500 fatura ödüyoruz ailece de hasta oluyoruz.
bugün bende açtım petekleri..bakalım hayırlısı

misafiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yakaladımmmmmmmmmmmmm seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kimsinnnnnnnnnnnnnn merak ettimmmmmmmmmmmmmmm

ay canım sorma bende hep yakalıyorum kendisini
ne var bu topikte bilmem neyi merak ediyorsa gelip gelip okuyor.
kazenden rica etmek lazım
misafirin okumaması için,

selam kızlar.. cimcimem fotolar çok cici Allah sünnetliğini damatlığınıda göstersin paşamın.
kaderim aman o yalıtıma dikkat et bak benim berbat 20 senedir akmayan dam akmaya başladı yalıtımdan sonra. mikrop heriflerde bütün yaz bekledik hadi yapılsında öyle badana yapalım diye anca bu hafta geldiler :KK43:(( badanayıda ancak haftaya yapıcaz artık mecbur ama en güzel günümüzde ev maf durumda :KK43:(( yaz yağmurlarında bile aktı iyiki yaptırmamışım yoksa yine mafolucaktı.bu arada ben bırak sobayı daha camlar açık benim evin ve kolsuzlarla pişiyoruz evde. fakat duvarlar çift kat bizim arada köpikle yalıtım yapılmış. bizim bina bu semtte yapılan ilk apartman o yüzden mütehait çok özen göstermiş sağolsun :)) ayrıca bide hem sabah hem akşam güneşini aldığına benim ev hala fırın.
bu arada leadangel bak cumartesi elifide al gel sen yolu biliyosun canım.

inş. antikacım aksilik bişey olmassa gelmeye çalışıcam o gecede arkadaşa davetliyiz haftasonumuz baya yoğun geçicek

Leadangel'ım, hayatımda ki en önemli dostum..

Doğum günün kutlu olsun, bugün biraz sancım var o yüzden erken gelemedim ama hazırlıklarımı tamamladım senin için :KK66: Akşam üstü hediyelerim ve ben geliyoruz =))

Seni çok seviyorum. Hep hayatımda var olman dileği ile...

Merve, Dilber, Emine, Annem, Fatma Teyzem, Ayşe teyzem, Gizem ve büyükanneannemin çok selamları var =) Hepsi sana iyi yıllar dileklerini sunuyorlar =)

X