- 6 Mart 2007
- 2.549
- 115
-
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
- #1.141
selam ahnım hanımcıklarrr...
cimcimem yine gezmelerde anlaşılan kız hiçmi yorulmadın :)) leadangel hoşgeldin güzelim.şu buluşmayı haftaya bırakın kızlar yaaa(( ben bu hafta hiç biyere kımıldıcak durumda değilim ((
sedacım nice mutlu senelere güzelim gülen yüzün hiç solmasın :))
kızlar bakın bütün hafta hatırlatıcam adresimi bilmeyenler haber etsin özelden atim. nazzz nerelerdesin cumartesileri yoğun değilsin biliyorum bak senide bekliyoruz.
sedacım cnm doğum günün kutlu olsun kızın duru ve eşinle nice mutlu senelereee...[/QU
sağol canım teşekür ederim
cimcimem çok güzeldi herşey canım.
atatuğu allah eşine sana bağışlasın uzun uzun seneler birlikte yaşlanın inşallah
bu arada atatuğun hediyesini almayı unuttuk, biran eşim gelince
acele ettim,kopye çekicektim bizim doğum günü için,
bu arada sende çok şıktın canım söylemeden geçemeyecğim.
faceye resimleri koymuşundur malum bizde face yok göremiyoruz.
jale hanımıda görmek bizi çok mutlu etti.özlemişim onuda.
ledangel sende hoş geldin,allah bir yastıkta kocatsın canım.
kardeş evlendirmek zordur tabi.
slm hatunlar ben geldim
çokkkk güsel bir düğün oldu ama çok duygusal kardeş evleddirmek çok zormuş allahım onların mutluluklarını daim etsin inş.
cimcimem cnm doum gününz kutlu olsun mazeretim büyüktü gelemedim biliyorsun en kısa zamnda telafi edicem cnm elifangella kısmetse bu hafta bigün sendeyiz anladığım kadarıyla çok güsel geçmiş fotoları istiyorum mutlaka
dün arıycaktım sizi ama telim gerçen geceki yağmurdan nasibini aldı bozuldu ve tüm nolarım telde kaldı hiç birinizin nosu yok arayamadım hatta elifangel girmeye çalıştı foruma belki onlıne biri olurda teli isteriz die dün ama malüm köydfe bağlantı çok zayıftı onuda beceremedik
şimdilik hoşçakalın
selam ahnım hanımcıklarrr...
cimcimem yine gezmelerde anlaşılan kız hiçmi yorulmadın :)) leadangel hoşgeldin güzelim.şu buluşmayı haftaya bırakın kızlar yaaa(( ben bu hafta hiç biyere kımıldıcak durumda değilim ((
sedacım nice mutlu senelere güzelim gülen yüzün hiç solmasın :))
kızlar bakın bütün hafta hatırlatıcam adresimi bilmeyenler haber etsin özelden atim. nazzz nerelerdesin cumartesileri yoğun değilsin biliyorum bak senide bekliyoruz.
misafiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yakaladımmmmmmmmmmmmm seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kimsinnnnnnnnnnnnnn merak ettimmmmmmmmmmmmmmm