- 4 Ekim 2009
- 4.342
- 9
- 43
-
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
- #1.001
çok geçmiş olsun..boğaz enfeksiyonu çok yüksek ateş yapıyor 40lara vurdu 2hafta önce oğlumun ateşibademcikleri sık sık şişmeye başladı böyle giderse alınacak...antibiyotiği kestik bayram girdi araya 3gün sonra tekrar başladı yine antibiyotik kullanıyoruz yarın kontrol var inş geçmiştir...
hoş geldin canım sende aramıza
sizede çok geçmiş olsun
bizde antibiyotiğe başladık,
zaten ishal oğlum bir haftadır.
birde bu antibiyotikler kullanılmaya başlanınca ishal durum artıyor.
c vitamini bol bol meyveyle belki engelleriz.
kadrm cnm çok geçmiş olsun bizimde boğazımızda bişey yok ama bizde 38,5 civarı ateşliydi tuğkan dişten şüphelendim ama 3 gün hep indi çıktı meğer kulaklarımız iltihaplanmış bizimde bizde ilaç kullanıyoruz şimdi oluyor güzelim nekadar dikakt etsekte nasıl oluyor aklım ermiyor ya
iştahınıda muhtemelen o etkiliyor dedi dr inş. tez zamanda normale dönerler
yok canım benimki 2yaşında:))evet ledangel okadar dikkat ediyoruz yinede oluyor.
allhım beterinden korusun.
özkerem canım,biz doruk tıp merkezinde suat beye götürüyoruz.
ilk başlarda jimerdi sonradan değiştirdik.
senin oğlun sanırım 2 aylık.bizimkiler abi olmuşlar şaka maka
vallh cnm doktordan yana çok muzdariptim ebn ilk aylar jimere selçuk beye götürdük memnun klamadık sağlık ocağında yaptırdık aşılarını muamele daha iyiydi sonra rahatsızlanınca osmngazi tıp merkesine göt
rdüm yalan yalnış teşhis koydu oğluşuma bizi mahfetti ilhan beyfendi en son bahara götürdüm burçin hanıma ama memnun kaldık
melekçim sanada bol şans
hayırlı olsun yeni işin ve öykücüğün yeni kreşi
nilimsi ben aığlamuru kaynayan suya atıp demlenmesini bekliyorum.
bende aptamilin içine cici bebe keçi boynuzu pekmezin i koyup veriyorum
ıhlamurla hiç denememiştim.onuda deneyecem
cimcime inşallah geliriz canım atatuğun doğum gününe
cnm dün gidebildinmi nasıl geçti merak etttim
geçmiş olsun kaderim şimdi nasıl arda bey ????ayyy bu aralar salgın mı var nedir arkadaşımın oğlu da aynı 10 gün sürmüş Allah bebeşlerimizi korusun
sağol canım
şimdi sürekli uyuyor ilaçların etkisi oluyor tabi uyansada tekrar uyuyor.
sağol canım
şimdi sürekli uyuyor ilaçların etkisi oluyor tabi uyansada tekrar uyuyor.