Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

sağol nilimsicim..

bende artık işimi özledim
arada bir konusu geçiyor ama annem uzakta oturyor.
yakında olsa ona ardamı bırakıp çalışmaya başlayacam
ama benim şuan imkansız en azından 2.3 yaşına kadar.

nilimsi cnm ben ıhlamuru bbildim bileli kaynatırım annemde kayınvalidemde kaynatır öyle biliyorum yani
cimcimem cnm bizimdüğün dönüşü inş. allahım bir elem keder vermesse tbiki ordayıss zaten atatuğun mumunu bende üflüycem ogün ebnimde doum günüm :)
nazcım ünlü caddede bikaç yer var ama kesinlikle çok para vermek istemedim hamişeken üst zaten herşeyim oluyordu son aya kadar göbeğim çıkmadığından bikaç üstle geçirdim vallhi
birde lcw den aldım pantolon ve eşofmanları çok memnun kaldım muhakak bak şimdi bile giyilebilir şeyler fiyatlarda çok makul
özdilektede görmüştüm ama iş işten geçtikten sonra şık şeyler vardı özellikle düğün bayram gibim özel günler için birde kimlik mağazasında vardı ozmanlar şimdi bilmiyorum

hoş geldin canım sende aramıza
sizede çok geçmiş olsun
bizde antibiyotiğe başladık,
zaten ishal oğlum bir haftadır.
birde bu antibiyotikler kullanılmaya başlanınca ishal durum artıyor.
c vitamini bol bol meyveyle belki engelleriz.

kadrm cnm çok geçmiş olsun bizimde boğazımızda bişey yok ama bizde 38,5 civarı ateşliydi tuğkan dişten şüphelendim ama 3 gün hep indi çıktı meğer kulaklarımız iltihaplanmış bizimde bizde ilaç kullanıyoruz şimdi oluyor güzelim nekadar dikakt etsekte nasıl oluyor aklım ermiyor ya
iştahınıda muhtemelen o etkiliyor dedi dr inş. tez zamanda normale dönerler

hoşbulduk kaderim teşekür ederim..
evet bazı antibiyotikler ciddi ishal yapıyor yiyebiliyorsa haşlanmış patates ver, muz püresi bide saf nişastadan muhallebi biliyorsundur zaten..tam kilo alıp toparlanıyor hop hastalık mahvediyor çocukları hemen soluyor yüzleri ..

size de geçmiş olsun ..
çocuk doktoru kime götürüyorsunuz kızlar jimere mi?

evet ledangel okadar dikkat ediyoruz yinede oluyor.
allhım beterinden korusun.

özkerem canım,biz doruk tıp merkezinde suat beye götürüyoruz.
ilk başlarda jimerdi sonradan değiştirdik.
senin oğlun sanırım 2 aylık.bizimkiler abi olmuşlar şaka maka

vallh cnm doktordan yana çok muzdariptim ebn ilk aylar jimere selçuk beye götürdük memnun klamadık sağlık ocağında yaptırdık aşılarını muamele daha iyiydi sonra rahatsızlanınca osmngazi tıp merkesine göt
rdüm yalan yalnış teşhis koydu oğluşuma bizi mahfetti ilhan beyfendi en son bahara götürdüm burçin hanıma ama memnun kaldık

yok canım benimki 2yaşında:))

bizimde ilk doktorumuz setbaşında kaşif önder 1yaşına kadar o ilgilendi..sonra yakın diye ataevler çocuk sağlığı merkezine timur tanyere götürdük doktordan çok korktuğu için bide bayan deneyelim dedik ayfer hanıma götürdüm telekomla da anlaşmalı şimdlik memmunuz.
hastlanmasınlar artık :umursamaz:

bekleriz canım inş bir sorun çıkmaz hep beraber olurlar kaydirigubbakcemile5 LEADAGELİM anlamam valla mazeret mazeret alsanaalsanasmile

geçmiş olsun kaderim şimdi nasıl arda bey ???? ayyy bu aralar salgın mı var nedir arkadaşımın oğlu da aynı 10 gün sürmüş Allah bebeşlerimizi korusun

sağolun kızlar haftasonu şöyle bir turlayayım bakalım bulurum herhalde birşeyler.Berkindeki kotu alıcam zaten 99 tlydi de diğerleri fazla pahalı olmasın istedim.Sonuçta 3-4 giyebileceğim.Nilimsi canım pekmezi ara bir zamanda versen de olur.Mesela meyve püresi falan yapıyorsan onunla beraber veya yakın arayla verebilirsin.

sağol canım
şimdi sürekli uyuyor ilaçların etkisi oluyor tabi uyansada tekrar uyuyor.

aman uyuyaarak atması daha iyi mızıklanıp ateşini çıkaracağına çabuk iyileşsin inş...kızlar beyaz melek işe başlamış herşey süpermiş öykücükte alışmış uyuyormuş

oyyy negüsellll iyi gitmesi dileğede üzüldüm cnm ya tühh kendi arkadaşlarından kimsemi yoktuki yoksa bizdenmi tek sen vardın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…