- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
elifangel heyecanını paylasıyrm canım minik mucizenin gelişini yasadıklarını hislerini hep buraya dök e mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar....
ben yarın sabah işe başlıyorum :)
hiç aklımda çalışmak yokken aniden işe başlıyorum
bu işimden önce ben bi süre toys anaokulunda ingilizce öğretmenliği yapmıştım kızlar..
şimdide meb yeni kanunlarına göre 2 veya 4 yıllık üniversite mezunları sözleşmeli öğretmenlik yapabiliyolar belli kendi branşlarında :))
ben de özel bi kreşte işe başlıyorum öğretmen olarak
öykü de benimle birlikte kreşe başlıyo yanımda gözümün dibinde olcak
servisimiz de var kapımızın önünden kızımla bereber işe başlıyoruz bakalım nasıl olacak
bi süre deneyeceğim evde çok sıkılmıştım
uzun yıllar çalışmaya alışınca evde zor oluyo
kızım da yanımda olacağı için kabul ettim yoksa asla başlayamazdım sanırım işe falan
bize şans dileyin kızlar
selam kızlar....
bu işimden önce ben bi süre toys anaokulunda ingilizce öğretmenliği yapmıştım kızlar..
şimdide meb yeni kanunlarına göre 2 veya 4 yıllık üniversite mezunları sözleşmeli öğretmenlik yapabiliyolar belli kendi branşlarında :))
servisimiz de var kapımızın önünden kızımla bereber işe başlıyoruz bakalım nasıl olacak
kızım da yanımda olacağı için kabul ettim yoksa asla başlayamazdım sanırım işe falan
bize şans dileyin kızlar
kızlar bende inanamıyrm ömerckde girdi 1 yasına simdi sıraaa atatuğ ve devrimde sonra yiğit arda en son tuğkan dimi yanlış olmasın?jimerde yasadığım kötü deneyimi sikayet etmek için girdim taa gecen seneden beri hep konularınız okuudum en sonda üye oldum :)antkcm sana birsey sorcam hani yazmıssın ya güvendiğiniz aktarlardan alışveriş yapın diye siz nerelerden alıyrsnz ya banada söyleyn:)ömerck 6 aylık olduğundan beri kahvaltısını hep ıhlamurla hazırladım(yumurta sarısı peynir pekmez tereyağı bisküvi ve ıhlamurla karıstırdım bu karısımı ayrıca hep ıhlamurda içiririm arada rezene ve papatyada veryrm (papatya bebekte atesi alır diyorlar kızlar doğrumu)baska neler önerirsiniz hazır ürünler kullanmak istemyrm bana önereblcğiniz baska seyler varmı birdeee ıhlamuru nasıl demlyrsnz yani cezvede kaynatarak mı yoksa sıcak suyun içine koyarak mı ayyyy ne cok soru sordum beya:)
selam kızlar....
ayy bu gün tabiri caizse ölü gibi uyumuşum bide kulak tıkacı taktıydım sabah öğlen olmuş hatta nerdeyse akşam olucakmış :))) ama beril doğum gününü kaçırdık o kötü oldu (((
kızlar 9 Ekim Devrim'in doğum günü doğrusu günü ben ayarlamadım benim sıpa ayarlayıp geldi :))) nascım ne cici Jale Hanım'ıda alıp gelirsin :))) zaten ayın 4 üde Atatuğ'un doğum günü ordada görüşcez nasıl olsa.
ben topiğe giriş için direk maillerime gelen linkten giriyorum abonelik konularımda topik. ayyy kızlar nasıl heycanlıyım yaaa öle böle derken yaşlarına giriyo bizim böcürler :)))
bundan sonra her mesajıma ekliycem görmedim duymadım kabul etmiyorum 9 Ekimde bendesiniz :)))
kızlar hafta sonu çıkabilirsem hamile pantalonu bakıcam,fermuarlarım kapanmamaya başladı artık.İlk hamileliğimde hep Berkin'den almıştım tabi şimdi modası geçti aldıklarımın.Geçen baktım bir kot beğendim alıcam da kumaş pantalon falan da almam lazım.Fiyatları bayağı pahalı.Setbaşında biryerlerde varmış galiba hamile giyim satan bir yer adını falan bilen var mı,tam olarak yeri nerede?
canım peynir ve pekmezi birarada kullanma.kalsiyum ve demir biraraya geldiğinde her ikisi de birbirini tutuyor yani kana karışmadan dışkı yolu ile atılıyor ve boşuna vermiş oluyorsun.çok sık kullanılan süt-pekmez ve ıspanak -yoğurt ikilisi gibi yani.ikisinin arasında en az 2 saat ara olmalı.
kızlar hafta sonu çıkabilirsem hamile pantalonu bakıcam,fermuarlarım kapanmamaya başladı artık.İlk hamileliğimde hep Berkin'den almıştım tabi şimdi modası geçti aldıklarımın.Geçen baktım bir kot beğendim alıcam da kumaş pantalon falan da almam lazım.Fiyatları bayağı pahalı.Setbaşında biryerlerde varmış galiba hamile giyim satan bir yer adını falan bilen var mı,tam olarak yeri nerede?
hayırlı olsun beyaz melekcm bende kasım yada arlıkta baslayacağm işe dediğin gibi insan uzun yıllar calışınca evde duramıyor okul bana ömeride getir dedi ama ben onu bu yıl götürmeyeceğim evde dursun istiyorum birde sen branscısın sanırım ben anasınıfı öğretmnym ve sınıfım 6 yas ömer benlen duramaz küçük yas sınıfında kalırdı.senin bransın ingilizcemi cnm bu yeni kanun ne duymamıstm bilmiyorumkismileselam kızlar....
bize şans dileyin kızlar
biz bu gece sabahladık,
akşam eşime bırakıp arkadaşı düğününe gittim
eşim aradı arda rahatsız gibi dedi
bir attım kendimi eve meğer ateşler içinde yanıyormuş
dolven verdik.duş aldırdık ama yok düşmedi
sonra dr.fitil verin deyince fitil verdikte sabaha kadar azda olsa uyudu
sabah sabah dr.gttik.boğaz enfeksiyonu başlamış
kulaklarada geçmiş.
aldık bir sürü ilacı geldik,şimdi uyuyor.
off çok kötü bir geceydi..