Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

canım oldumu şimdi ya bak oğlum okula başladı ohh gezmeye başladım
ama sen cumartesi yappp:mymeka:
ama çalışan anneleride düşünmek lazım.
9 ekim devrimciğin doğum günü sanırım.
bende şimdiden 6 kasım diyeyim randevularınızı ona göre ayarlayın.:teytey:
bak önceden yeşimciğimle antika gelmişti bana
şimdi anlamam özelikle 1.5 ay önceden yazıyorum,hepinizi bekliyorum.

antika cevap vermiş bana
ama diğer üyelerde sorun varmı kızlar ben hala jale gürlülerden girip yazıyorum.
okuyup okuyup çıkmayın bir yazın tek bendemi sorun var
vallah pc kırcam açılmıyor kk yaa

antika cevap vermiş bana
ama diğer üyelerde sorun varmı kızlar ben hala jale gürlülerden girip yazıyorum.
okuyup okuyup çıkmayın bir yazın tek bendemi sorun var
vallah pc kırcam açılmıyor kk yaa

tatlım valla ben hep jale gürlülerden girip yazıyorum.kk'den nasıl giriyorsunuz ki beni de aydınlatın yoksa çok zahmetli oluyor.Ben de diyordum bunun daha kolay yolu olmalı diye ama kk'den nereyi tıklayacağımı bilememiştim.

ya dünden beri işlem iptasl eidldi diyor ara ara bu sbhtan beride bikaç denedim giremedim bende ta yazdığım msjlardan girdim şimdide direk girmiyor işlem iptal eidldi diyip sayfayı kapıyor başka sitelerde öyle bişey demiyorsanırım problem siteden hiç böyle demezdi

nazcım kadınlar kulubü yazınca çıkyor
sonra yazmak yada okumak istediğin konuları seçip yorum yazabiliyorsun,
kk da ne oluyor ne bitiyor herşeyi öğreniyordum,
şimdi jale gürlülerden girince diğer topiklere bakamıyorum.
anlaşılan sorun tek benim pc de yokmuş
geyik kk yazayım bir dahakine bakalım çıkacakmı.
birde kendi profilimi göremiyorum.

bütün mj leri gösterden giriyorum son yazdığım konulara
profil sayfamı açmıyor.
allah allah

selam kızlar....
ayy bu gün tabiri caizse ölü gibi uyumuşum bide kulak tıkacı taktıydım sabah öğlen olmuş hatta nerdeyse akşam olucakmış :))) ama beril doğum gününü kaçırdık o kötü oldu (((
kızlar 9 Ekim Devrim'in doğum günü doğrusu günü ben ayarlamadım benim sıpa ayarlayıp geldi :))) nascım ne cici Jale Hanım'ıda alıp gelirsin :))) zaten ayın 4 üde Atatuğ'un doğum günü ordada görüşcez nasıl olsa.
ben topiğe giriş için direk maillerime gelen linkten giriyorum abonelik konularımda topik. ayyy kızlar nasıl heycanlıyım yaaa öle böle derken yaşlarına giriyo bizim böcürler :)))
bundan sonra her mesajıma ekliycem görmedim duymadım kabul etmiyorum 9 Ekimde bendesiniz :)))

kılzar bende sonunda bitene elbise buldum çok sade üstü gömlek gibin altıda siyah etek çok gezdim malum beden sıkıntısı var bende 30 tane denedim yok en sadesini aldım geldim
kına için zaten almıştım abiye kıyafet ayakkabı mevzusu kapandı çok şükür haftayada giderim artık hepinizi bekliyorum haftasonu canı sıkılanlar buyursun gelsin karacabeyde pazar akşamı düğünümüz

antika ne sanslısın cnm ya tıkaç tıkayıp uyumak vallhi süper ben tuğkan doğsu doğalı mp3 çalardan kulaklıkla müzik bile dinlemedim aman uyanır ağlar die

leadangel canım sende beden sıkıntı deme nolur aynı sorun bendede var ama benim 0 beden olduğu için hatta dahada altıyım ((( 34 bendenler bile büyük geliyo altlarda ma işin kötüsü omuzlar geniş 40 beden ceketler anca denk geliyo ama bu seferde belde öldüm öldüm duruyo (( yani gene şanslı sayılırsın.
valla canım bi yönden avantaj pek çok yönden dez avantaz çünkü diyorum bıcır huysuzlandımı büyükler hastalanıyo bu sefer ben haşat tabi tabi bide tomruktan bozma herifim var sağolsun sanki sabaha kadar üçüyle uğraştığım yetmezmiş gibi oda işten gelip çay kahve bekliyo ayağına durum böle olunca bende arada bi böle molalar veriyom.yoksa iyice ayakta düşerim valla.

Çok yakıştı sana ben çok beğendim opuyorumnanaktan

Çok yakıştı sana ben çok beğendim opuyorumnanaktan

mersiiii cağğğnımmm sengözlerimebaksanab
40 bedenmi senin omuzlar :1shok: okadar varmı antika cnm ya maşalllahhhh öylede zor benim yakın bir arkadaşım vardı hep dertlenirdi üstü çok zayıf incecik beli vardı kalçaları maşallahtı tişörtler bile çok kötü görünürdü oda berabt bari benim komple kalın :roflol:

kızlar bende inanamıyrm ömerckde girdi 1 yasına simdi sıraaa atatuğ ve devrimde sonra yiğit arda en son tuğkan dimi yanlış olmasın?jimerde yasadığım kötü deneyimi sikayet etmek için girdim taa gecen seneden beri hep konularınız okuudum en sonda üye oldum :)antkcm sana birsey sorcam hani yazmıssın ya güvendiğiniz aktarlardan alışveriş yapın diye siz nerelerden alıyrsnz ya banada söyleyn:)ömerck 6 aylık olduğundan beri kahvaltısını hep ıhlamurla hazırladım(yumurta sarısı peynir pekmez tereyağı bisküvi ve ıhlamurla karıstırdım bu karısımı ayrıca hep ıhlamurda içiririm arada rezene ve papatyada veryrm (papatya bebekte atesi alır diyorlar kızlar doğrumu)baska neler önerirsiniz hazır ürünler kullanmak istemyrm bana önereblcğiniz baska seyler varmı birdeee ıhlamuru nasıl demlyrsnz yani cezvede kaynatarak mı yoksa sıcak suyun içine koyarak mı ayyyy ne cok soru sordum beya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…