- 4 Ekim 2009
- 4.342
- 9
- 43
-
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
kaderim özelliklede sen bak çok can bi arkadaşımda olucak onunda 7 yaşında bir oğlu var yok annanesine bırakcamdım yok herif gelmedi anlamam naparsan yap burda olucan :))) çalışanlar sizdende mazeret kabul etmiyorum cumartesiye denk geliyo çünkü ve işleriniz naparsanız yapın ayarlayın :)))
çok mu sert oldu ne
ELİFANGEL nasıl süpriz bu yaaaaa hayırlı olsun cnm sağlıkla gelsin inş...ama leadangel senden çok yakında böyle bir haber bekliyordu ama buradan duyacağını bilmiyordu herhalde
Canım benim çok sağol =))
Çok şok edici ama bir o kadar da eğlenceli oldu. Birdaha C & A ya gitsek tanırlar herhalde bizi, leadangel çığlığı bi bastı mağazanın ortasında millet bize nasıl bakıyor. Sarıldık, öpüştük.
Millet de bunlar deli mi dye bakıyor olumunekankayizsmile
antika cevap vermiş bana
ama diğer üyelerde sorun varmı kızlar ben hala jale gürlülerden girip yazıyorum.
okuyup okuyup çıkmayın bir yazın tek bendemi sorun var
vallah pc kırcam açılmıyor kk yaa
kılzar bende sonunda bitene elbise buldum çok sade üstü gömlek gibin altıda siyah etek çok gezdim malum beden sıkıntısı var bende 30 tane denedim yok en sadesini aldım geldim
kına için zaten almıştım abiye kıyafet ayakkabı mevzusu kapandı çok şükür haftayada giderim artık hepinizi bekliyorum haftasonu canı sıkılanlar buyursun gelsin karacabeyde pazar akşamı düğünümüz
Çok yakıştı sana ben çok beğendim opuyorumnanaktan