Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

böyle havalrda gezilmezmi hiç sedacım.bizde yeni geldik.

bugün uluyoldaydık eşim cardfinansa para yatırrıken bizde arabadaydık
anam bir baktım sarı saçlı yanında eşi elele tutuşmuş geliyorlar.
ben birden tanıyamadım sonra incelerken evet evet antika bu dedim
tam yanımdan geçtiniz ama arabanın içinden seslenemedim
zaten seslensem duymazdın ben tanıyana kadar siz yanımdan gelip geçtiniz.

saat 4 civarı doğrumu antika yoksa benzettimmi kız.eşin de şapka vardı hatta,

aa leadangel ne güzel süpriz olmuş elifangelcim çok memnun oldum tekrar tanıştımıza işallah yüz yüze de görüşürüz

ben gene gene kuşu. anca gelibiliyorum önce ahyatunun tarifi sonra kaderim sana döncem.
ahyatu canım onu demleyerek hazırlıyordum üç beş tane papatya bir kaç dal da ıllamur birde acısını alsın gaz yapmasın diye bir dilim limonu sekize bölüp bir parçasını içine atıyodum4. aydan sonrada çeyrek kesme şeker eklemeye başladım. aktardan alabilirsin ama güevndiğin bi yer olsun canım.ben papatya çayını kendimde kullandığım için her bahar toplar kuruturum.
kaderim üstüne bastın canım o sarışın bendim aklinialirimsmile ama ben sizi görmedim.:1no2: ki bide sanırım aynı saatlerdeydi eşime uluyolda tam olarak şunları söylüyordum. " şu an saçları boyattığımı henüz bilmeyen biri arkadan görse arasa senin herif sarışın bi hatunla el ele göz göze üstelik evin civarlarında geziyo " diyodum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ki bak sana denk gelmişiz. kaydirigubbakcemile3

sağl cnm benim tarifin için arkadaşın görümcesi aktar hemen yarın alıp denicem inşş fayda eder bu saat oldu hala ayaktayızzz..senağlama

Gez gez öldüm, valla ayaklarım ağrıyor =))

Sabahın dokuzundan beri dışarıdayım. Bebek bile yorulmuştur :))

günaydın hanımlarrrrr

nerelere gittin hatun bukadar çok
yoksa önce gemsaza balık tutumaya sonrada anatolıumamaı gittiniz kaydirigubbakcemile3

hiçte karşılaşmadık ölmüşüm kız ayaklarım ağrıyordu sbh

günaydın kızlarrr
leadangel arkadaşın ne hoş bir süpriz yapmış canım sana ne güzel yaa dostluğunuz hiç bozulmasın hayatımopuyorumnanaktan
elifangel brvo sana da vallaalkisalkisalkis kimsenin aklına gelmez ne hoş düşünmüşsün opuyorumnanaktan

ahyatuğ ve antikacım ilk aylarda ben gaz için milupanın rezene veya paptya çayını kullandım...
30 cc akşamları içirıyordum
bana doktorumuz kesinlikle aktardan alıp yapma bu aylarda bebeye ağır gelir milupanınki özel bebeklere göre üretilmiştir dedi bende sizinle paylaşmak istedim tabi herkezin görüşü farklı ama bana da mantıklı gelmişti

ewet aslında mantıklı o zman papatyayı mılupanın olanını alayım ıhlamur zaten evde var denicem çünkü artık çok uykumm varrr

aynen cnm bende rezene hiç içirmedim ama paptya bende milupanınkini 10 cc veriyordum ama rahatlatıyordu ve 1 aylktan ihtibaren verdim ben

Amin =)

Cinfikirlik yaptım biraz ahahah sempatiksalakcinni

Aaaa! Nasıl karşılaşmamışız. Ayyy aklinialirimsmile

Valla yattım bugün 3 saat uyumuşum, dünün yorgunluğu inanki..

selam hanım hanımcıklarrr....
ahyatu canım bak meleğin söylediğide mantıklı.ama ben bitkisel şeylerde mümkün olduğunca doğadan kullanmaı tercih ediyorum. çünkü bitkilerle bir dnem çok ilgilendim ve gördümki hazır çaylarda aslında birbiriyle hiç bağdaşmayacak şeyler olabiliyor ayrıca bitki deyip geçmemekte lazım. çünkü bitkilerinde yan etkileri var heleki yanlış karışımlar ölüme bile sürükleyebilir.tabi büyük çaptaki karışımları kastediyorum.fakat milupanın bebek çayları doğru oranlarda hazırlanıyor. eğer oranı tutturamazsam dersen zaten en mantıklısı hazırını kullanman fakat direk deneme içeriğindeki herhangi bişeye alerjisi olabilir o yüzden önce çok az ver gözlemle baktınki sorun yok öle kullan canım.
bitkileri seviyorum ama bi o kadarda korkmuyo değilim.bir arkadaşım öle yanlış karışımdan aylarca hastahanede kalmıştı çünkü.sizinde aklınızda olsun kızlar aktarlardan alırken falan ne olduğuna emin olmadığınız şeyleri asla almayın heleki karışım aman.

kızlar selam npyrsnz kuzucuklar nasıl ya biz cimcimeye ne zaman gtmstk gecen pazartesimi?o gün takst ödemstm te makbuzu bulamıyrm ayın kacıydı hatırlayanınız varmıııı:=)

nilimsi çok şey istedin be canım :)))
kızlarrrr yardımmmm Devrim'e siyah tankçı beresi arıyorum kaç gündür eğer şapkacılarda, asker malzemeleri satanlarda vs. dikkatinizi çekerse bana bi alo deyin nolur. bir yerde bulabildim oda bordo kaç gündür gezmediğim yer kalmadı desem yeridir aklınızda olsunda denk gelirseniz haber ediverin. heleki cimcimem sen çok geziyon eğer bi yerde gözüne takılırsa mutlaka ara canım.

slm kızlar herkesler uyumuş galiba benimde uykum kaçtı sebepsiz bir derdim varı okuyum biraz hepinise güsel uykular özellikle miniklere

gamzecim nbr buralardasin bende uyumayan kizima milupanin hem rezene hem papatyasini veriyordum ama hic bi ise yaramadi uyumadi uyumuyor aman cocuk buyutmek cok zor durudan sonra 2. Bi bebege hic tahammulum yok uykusuz bebek cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…