- 4 Ekim 2009
- 4.342
- 9
- 43
-
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
ben gene gene kuşu. anca gelibiliyorum önce ahyatunun tarifi sonra kaderim sana döncem.
ahyatu canım onu demleyerek hazırlıyordum üç beş tane papatya bir kaç dal da ıllamur birde acısını alsın gaz yapmasın diye bir dilim limonu sekize bölüp bir parçasını içine atıyodum4. aydan sonrada çeyrek kesme şeker eklemeye başladım. aktardan alabilirsin ama güevndiğin bi yer olsun canım.ben papatya çayını kendimde kullandığım için her bahar toplar kuruturum.
kaderim üstüne bastın canım o sarışın bendim aklinialirimsmile ama ben sizi görmedim.:1no2: ki bide sanırım aynı saatlerdeydi eşime uluyolda tam olarak şunları söylüyordum. " şu an saçları boyattığımı henüz bilmeyen biri arkadan görse arasa senin herif sarışın bi hatunla el ele göz göze üstelik evin civarlarında geziyo " diyodum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ki bak sana denk gelmişiz. kaydirigubbakcemile3
aa leadangel ne güzel süpriz olmuş elifangelcim çok memnun oldum tekrar tanıştımıza işallah yüz yüze de görüşürüz
Gez gez öldüm, valla ayaklarım ağrıyor =))
Sabahın dokuzundan beri dışarıdayım. Bebek bile yorulmuştur :))
ahyatuğ ve antikacım ilk aylarda ben gaz için milupanın rezene veya paptya çayını kullandım...
30 cc akşamları içirıyordum
bana doktorumuz kesinlikle aktardan alıp yapma bu aylarda bebeye ağır gelir milupanınki özel bebeklere göre üretilmiştir dedi bende sizinle paylaşmak istedim tabi herkezin görüşü farklı ama bana da mantıklı gelmişti
ahyatuğ ve antikacım ilk aylarda ben gaz için milupanın rezene veya paptya çayını kullandım...
30 cc akşamları içirıyordum
bana doktorumuz kesinlikle aktardan alıp yapma bu aylarda bebeye ağır gelir milupanınki özel bebeklere göre üretilmiştir dedi bende sizinle paylaşmak istedim tabi herkezin görüşü farklı ama bana da mantıklı gelmişti
günaydın kızlarrr
leadangel arkadaşın ne hoş bir süpriz yapmış canım sana ne güzel yaa dostluğunuz hiç bozulmasın hayatımopuyorumnanaktan
elifangel brvo sana da vallaalkisalkisalkis kimsenin aklına gelmez ne hoş düşünmüşsün opuyorumnanaktan
günaydın hanımlarrrrr
nerelere gittin hatun bukadar çok
yoksa önce gemsaza balık tutumaya sonrada anatolıumamaı gittiniz kaydirigubbakcemile3
hiçte karşılaşmadık ölmüşüm kız ayaklarım ağrıyordu sbh
slm kızlar herkesler uyumuş galiba benimde uykum kaçtı sebepsiz bir derdim varı okuyum biraz hepinise güsel uykular özellikle miniklere